Inget vettigt alls.

2010-03-31 @ 14:29:46
Har en ego dag. Funderar skarpt på att raka av mig håret, vad tror ni om det? :) Haha..




Rompaaaaa!

2010-03-31 @ 12:55:48
Jaha. Då har man fått reda på att Barcelona - Arsenal går på tv ikväll då. Suck. Måste få mina kanaler snart! Ååååh... vill också seeeeee!! Ja, men va kul då. Så typiskt att man ska missa allt kul!! Fan, borde kanske gå ner till stan, till nån sportbar - vet att de finns en som heter Red Room vid tågstationen - o kolla kanske då. Men kul o sitta där själv liksom... Njaaae, kanske inte bästa alternativet direkt. Känner inte för att bli våldtagen ikväll. Haha, skämt åsido. Men skit.. nu blev ja depp. :(



Right here, right now. Otroligt snygg, fresch och pigg måste jag säga......... ironi..........



Fru(it)kost

2010-03-31 @ 12:14:43
Har upptäckt en helt otroligt god frukost! Inte en helt komplett en kanske, men iaf en bra start på dagen!

Denna "rätt" består av en djup skål i glas/porslin/keramik/plast/eller liknande, och en metallsked. Trä funkar nog också om man vill och har. :) I denna skål häller man lite vaniljyoghurt á la ICA - den är godast! Rippla över lite honung med citronsmak mmmmm... Ovanpå detta häller du müsli bestående av kokosflingor och torkad frukst såsom mango, ananas och papaya. Sjukt god! Därefter vill vi va ännu lite nyttigare så vi häller på lite naturella solrosfrön och pumpakärnor. Som avslutning, lite mer honing (som nalle puh kallar det) :) Alltså, ni måste prova, för det är verkligen kanon! Jag är ingen frukostmänniska egentligen, men jag tar väl oftast nåt ändå för jag vet att jag måsta ha i mig det. Men mmmm.... de här, de är grejer de! :) Rekommendileras!


Har inte sovit en blund inatt. J o b b i g t . Nu är ja så trött att ja storknar, o så ska man o jobba snart o ha humöret och framförallt energin på topp. Undrar hur detta ska gå. Det är såna här dagar då man måste vara extra uppmärksam på vad man gör, så man inte skadar sig eller gör nåt dumt, som jag by the way brukar vara mästerligt bra på. Får hålla migsjälv under uppsikt helt enkelt.

Hm, de va nåt jag skulle skriva, men nu har jag glömt bort det... Minne guldfisk verkligen. Så typiskt. Well well, de lär väl komma senare.

Nu ska jag ta mig en kall dusch, så ja vaknar till (mer än jag redan är då menar jag), piggnar till kanske de heter. Eller som jag fick höra igår - "En trött gris flyttade till England, och blev pig" :) Haha. Bra bra. Hepp, upp o hoppa! Woohoo! Haha, vem föröker jag lura egentligen, ska nog försöka sova lite först... haha...

Taco hej!

 

Följ min blogg med Bloglovin!

2010-03-30 @ 22:19:28
Följ min blogg med bloglovin 

Tack :)

Wiihoo!

2010-03-30 @ 21:22:05
Fy vilken rolig dag på jobbet! Yeey! Lätt roligaste hittills! Jag och barnen åt jättegod mat som föräldrarna bjöd på, sen gick vi ut. Vi åkte buss ner till stan och gick till Islandsbron och ån och matade alla änder! Ååg så roligt de va, dom bara lekte o skrattade o hade hur kul som helst! Sen åkte vi hem igen, o då kollade vi på Teletubbies, hoppade i sängen, lekte med traktorn och sjöng massor! Så grymt kul såna här dagar, varför kan inte alla barn vara änglar jämt? Nu skulle jag egentligen vart ledig imorgon, men eftersom de va en så sjukt bra dag idag kunde jag inte säga nej :)

Nu är jag hemma. Stannade till och handlade lite på vägen hem, lite bröd och andra nödvändiga ting. Inte alls sugen på att ställa mig o laga mat, så ja tänkte göra en fet stor baguette med massa gott på :) Mmm. Mackor skall icke underskattas!

Aaah.. Mår verkligen riktigt bra idag. Har vart en grymt bra dag på alla sätt och vis. Bara går o ler och skrattar för mig själv :) Me like! Var dick en galet jobbig kille som glodde ögonen ur sig där jag satt o väntade på bussen. Ååh irriterad jag blev, de är ju skitotrevligt! När jag gick på bussen gick han naturligtvis på samma, och satte sig mittemot mig och glodde fortfarande med ett sånt där smånöjt flin på läpparna. Uuuurgh! Tillslut frågade jag vad han tittade på, och vad han ville, och allt han sa var att jag är vacker. Okey, tack liksom. Vanligtvis skulle man kanske ta åt sig av en sån kommentar, men det här idag var bara obehagligt. Jag sa tack, men jag tycker det är lite obehagligt att du stirrar, och jag skulle uppskatta om du satte dig någon annanstans. Killen rörde sig inte ur fläcken, så med ett stort pust reste jag mig och satte mig längst bak i bussen. Tur jag inte åker nån längre bit.

Jaja, så kan de gå. Över till nåt annat. Jag vill dedikera en låt till mina underbara vänner, bara sådär, för att ni alltid finns där för mig och ställer upp. Ni är alla guld värda, och ni vet mycket väl vilka ni är - ni är inte många men ni är av absolut bästa kvalitet!


Every Day - Rascal Flatts

You could've bowed out gracefully, but you didn't
You knew enough to know, to leave well enough alone, but you wouldn't
I drive myself crazy, tryin' to stay out of my own way
The messes that I make, but my secrets are so safe
The only one who gets me, yeah, you get me, it's amazing to me

How every day.. Every day, every day you save my life

I come around all broken down and crowded out, and you're comfort
Sometimes the place I go is so deep and dark and desperate, I don't know, I don't know

How every day.. Every day, every day you save my life

Sometimes I swear, I don't know if I'm comin' or goin'
But you always say something without even knowin'
That I'm hangin' on to your words with all of my might and it's alright
Yeah, I'm alright for one more night
Every day, every day, every day, every day
Every day, every day, You save me, you save me, Every day

Every day you save my life


Tina min äldsta vän! Du är underbar och helt fantastisk!

Emelie min vackra latina! Du är speciell ska du ska du veta!

Vanni min härliga skånepåg - En av världens få underverk, och som ALLTID får mig att skratta!

Ni, mina underbara vänner, skulle jag inte byta mot någonting i hela världen! Ni är bäst och kommer alltid vara min topptrio! ♥




Nu tänker jag softa järnet! Over and out!


Off to work.

2010-03-30 @ 14:41:30

Kan inte bestämma mig för om ja ska uppsatt eller utsläppt hår.... Haha, dagens i-landsproblem eller hur? ;)

Ses o hörs!


April, april..

2010-03-30 @ 11:28:35

Herregud. Det är snart APRIL!? Det är galet. De va ju nyss nyår förtusan. På torsdag har jag bott här uppe i en hel månad och jag fattar inte riktigt vart tiden tagt vägen, eller vad jag gjort med den heller för den delen..

Inte skrivit på ett litet tag här inne. Har väl haft lite för mig. Eller egentligen inte faktiskt, de har bara inte blibit av. En liten resumé kanske skulle passa?

I fredags var det fullt upp! På morgonen /f.m höll jag på att packa o städa här hemma. Tvättade massor också. Ritkigt duktigt. Sen drog jag till jobbet o jobbade några timmar - ungarna va galnare än nånsin, tiden gick såååå sakta verkligen.. Men när passet var över fick jag speeda på ner till stationen och sätt amig på tåget. Har nämligen varit hos min fina bror Daniel i Västerås i helgen! Riktigt kul var det! Inte träffat honom elelr hans familj sen i somras på Emmas student, o innan det var det ännu längre sen vi sågs! Så de va grymt kul. När jag kom på kvällen bara sappade vi, käkade lite, kollade på film o catchade up. Riktigt nice!

Lördagen var det full fart igen! Daniels son Kevin fyllde 6 år den 18e mars, så han skulle ha disco hemma! Haha, sjukt kul va de! Så vi åkte enr till stan för att hitta en splitterny outfit till Kevin, han köpte en snygg KISS-tisha för pengarna han fick av mig i present. :) Sen åkte vi hem o flashade upp vardagsrummet innan ungarna kom :) Tjeena vilket liv det var! Haha, så kul! Vi lekte lekar med dom också (för att fördriva tiden lite hah) varav en av lekarna var snurra flaskan haha. En unge sa att "den som flaskan pekar på ska stå på huvudet" ahah, o ni kan väl aaaldrig gissa vem flaskan pekade på? haha.. Mig såklart. Så ja fick stå på huvudet haha. Tur att mina breakdance-kunskaper fortfarande hänger i lite då haha ;) Har dock fortfarande lite ont i huvudet..  Ah, de va kul iallafall. På kvällen var alla slutörda, förutom jag hahaha, så vi kollade på TV och käkade pizza.

Söndagen var jag uppe emd tuppen och bror körde mig till stationen vid kvart i nio. Hoppade på bussen, somnade (vilket jag aldrig gör så jag måste vart sjukt trött) vaknade precis när bussen va framme i uppsala, tur de, hade vart kul om ja missade att gå av. not. Kutade hem, slängde i mig en macka, sprang till bussen igen och åkte till jobbet. Behöver jag nämna att jag var helt slut redan innan mitt jobbpass börjat? Mmm.. Åkte och badade med barnen denna lördag, vilket var roligt och omväxlande. Inte så himla lätt alla gånger haha. Åkte den största virvelvattenrutschkanan av alla ahha, han bara gallskrek, men vi visste ju att såfort man börjar åka så kommer han tycka det va kul, vilket han också gjorde :) hehe. Sen åkte jag hem och slängde mig i sängen............. trött, tröttare, tröttast....

Vid tio ringer Emelie och sncakar lite. Jag tvingar hit henne, och när hon kommer hit kollar vi lite på film innan vi va för trötta. Men jag tror vi var lite för övertrötta för efter 2 minuter av tystnad börjar vi snacka om allt o inget igen och vi sitter uppe o pratar till halv fyra på natten... haha lyckat.. 

Måndagen vaknar vi halv tio, och får snabba oss rejält. Emelie ska in till Sthlm över dagen och jag lovade följa henne till tåget. Kände mig som en vandrande zombie.. Lämnade av henne där, gick runt på stan ett tag och fick ett infall att klippa mig. Hittade en salong som hade en tid direkt, så den tog jag. Blev väldigt förånad när hon sa att mitt hår var slitet en centimeter bara - då har jag inte klippt mig på 10 månader nu! Galet. Träffade Tina en snabbis och sen åkte jag hem. Pust... Är helt slut. Vart några bra dagar alltså! :) Men de är så de ska va!

Måste ju berätta om min bror också.. Han är ju så GRYM! Galet.. är så stolt! Daniel har alltid varit musikens underbart, galet grym på att sjunga och även spela piano. När jag var i Västerås hos honom i helgen fick jag veta att han ska spela in låtar med ett stort band, Grammy-nominerade o allt tillochmed!! Woohoo! Dom hade hört honom och kontaktat honom, och nu är han i Karlstad och spelar in låtar med dem. jag fick höra en demolåt dom hade gjort som Daniel sjunger i och jag blev... alltså... helt sjukt. Hänförd. Så grymt bra, trodde inte mina öron! Så jag önskar min boro all lycka till!! Inget är helt klart än, men jag har på känn att min bror fixar detta :) Bring it on!

Nää, mina damer och herrar. Nu har ni hört min livshistoria känns de som haha. Nu tänker jag hoppa ut sängen, ta en dusch, käka frukost (lite sent jag vet men jag har ingen direkt press!) och sen dra till jobbet om ett tag. Nice! Känenr mig taggad idag!

Ha en fin dag peeps! Ciao!


...

2010-03-25 @ 13:52:07

Haj haj!

Sitter o tar de lugnt, ser timmarna spatsera förbi i en bra lugn takt. Känner mig lite borta i huvudet idag.. alltså.. eller ja vet inte. Bara tom på nåt sätt. Rastlös med übertrött på samma gång. Hm..

Har iallafall varit lite nyttig här på morgonen. Löning idag ju, så jag har betalat alla räkningar direkt, så är de gjort.. Nu är de inte mkt kvar på kontot :S Fick en sugigt kass lön denna månaden, o de lär inte bli bättre nästa heller! Men men. Jag är ju en sån som hellre lever på vatten o bröd än att inte göra nåt kul på en hel månad. Näää... Så nån bio blir det kanske, åtminstonde nånting kul till min födelsedag! Då tänker jag bannemig inte sitta inne, även om jag blir själv häruppe, vilket jag verkar bli då både Em o Tina drar hem till Åmål över påsk. Jag ville åka med men ja måste ju jobba... Så ja får väl se hur ja hittar på. Men de löser sig väl. Har firat både födelsedagar och jular själv förut, så varför skulle de inte gå bra nu. Tragiskt men de funkar! Jepp.

Ska strax ner till stan. Måste åka lite tidigare för ja måste införskaffa ett nytt månadsbusskort så ja kan ta mig till o från jobbet. Sen är de jobb ikväll, o sen vette tusan. Nåt hittar man väl på. usch, känner mig alldeles för slö nuförtiden. Gör ju ingenting på dagarna känns de som. Måste vara vldigt kul för er som läser här o få höra allt rooooligt som jag gör i mitt spännande liv ;) Haha.

Tjipp sålänge!


Onsdag i Uppet

2010-03-24 @ 22:21:29
Jaaa. What to say, man?  Händer inte så förfärligt mycket här just nu får ja väl lov att säga. Jobbar o står i, och hoppas att jag får jobbet efter provjobbandets slut om en vecka. Inget nytt på försäljningsfronten gällande huset här ännu, så de är väl bra. Umgås mycket med mina fina tjejer som förgyller min vardag, varje dag. Vet inte hur jag hade klarat av det här utan dom. Ni är mina änglar, ni håller mig stark och ovanför ytan när jag inte orkar simma längre. Kärlek till er!

Igår mötte jag upp Tina, Em o Freddie efter jag jobbat. Dom skulle till Pingskyrkan o sjunga o spela lite, så ja hakade på. Spelade o sjöng o hade jättetrevligt ett par timmar! Riktigt najs. Nåt skumt som hände var att min scenskräck helt plötsligt var som bortblåst! Iallafall just du! De va en så sjuk känsla, för även när jag tänkte  att "vänta nu, nu borde jag vara fett nervös o skaka som tusan" så kunde jag inte framkalla en enda skakning, inte ens med vilje. Mycket mycket märkligt. Men bra dock! Jag antar att det är för att jag är så sjukt bekväm med detta gäng, plus att jag var så trött också - de kan nog haft med saken att göra. Att ja inte orka bry mig liksom.. Hm.. well well..

Efter sången gick vi hem o grillade lite mackor i mackmaskinen o drack Brämhults Hallonjuice! TO DIE FOR! Så himelskt god så det är inte sant, undrar om man kan fördricka sig? Kan man säkert, vad kan man inte i dagens samhälle liksom. Hmpf. Sen blev de så sent att inga bussar gick hem, o jag var för lat för att gå hem mitt i natten, så jag stannade över. Låg o pratade ett bra tag innan jag somnade. Iaf för ett tag, Hostade hela gripande natten alltså. Icke bra. Måste ta mig i kragen o kolla upp halsen alltså, men just när ja tänker på de så känns de plötsligt liiite bättre, å ja tänker att "ja men det är på väg att gå över nu!".. fast ja vet ju så väl att så inte är fallet. Bara önsketänkande.. Men ja ska kolla upp de. Snart.... 

Åt en brakfrukost när vi alla vaknade imorse, sen gick ja hem med Em, duschade, tjatade lite o sen drog ja till jobbet. O nu är jag här alltså. 

Till helgen ska jag åka iväg ett slag! Ska åka o hälsa på broder Daniel och hans family i Västerås! KUL! Åker efter jobbet på fre kväll och åker hem tidigt sö morgon, börjar jobba kl 13 så.. Men de ska bli kul, inte träffat dom sen i juni förra året så de är nästan ett år sen! Galet va tiden går fort.. Så vi får hoppas att de blir en riktigt bra helg! 

NU, ska ja hoppa i bingen. Elelr kanske ta en dusch. Usch, blivit beroende av duscha nuförtiden, vill duscha hela tiden. Men ja älskar ju vatten så.. Tänk om mitt rum va ett akvarium.. ååh... :) 

Natti!


 

Nu drar...

2010-03-23 @ 15:11:11
4891c313669b731f76826d1f9171d315.png

Kolla varifrån!

Nu drar jag till jobbet och jag bär
Min nya snygga tisha från NewYorker. Det är en tshirt med förmån till offren på Haiti, vilka får hela vinsten av de sålda tröjorna! Nice! Taco hej !


There´s a possibility..

2010-03-23 @ 13:22:29
Låten med Lykke Li - grymt bra! Skön, riktigt seg låt egentligen, men så bra. Med i soundtracket till New Moon om ni inte visse de. Niiice.

Halvligger här i sängen, fett seg alltså. Bara väntar på att gå till jobbet ungefär. Har faktiskt tagit ett svep med min spacade dammsugare, men mycket mer än så blev de inte.  Efter jobbet idag ska jag direkt o möta upp Tina o Em o Freddie, så ska ja med dom till kyrkan ett slag. Dom skulle sjunga eller nåt, vet inte exakt, men ja ska med iaf. Bättre än att sitta hemma säger ja! Mina fina vänner..

Igår hände inte så mkt heller. Bar slappade och sen jobbade. De går bra på jobbet nu faktiskt, känns riktigt bra. Men dom är lite luddiga dom där, har inte riktigt full koll på läget liksom. Får se här nu i slutet av månaden, om det blir jag som får jobbet eller ej. Är ju provanställd månaden ut.. När ja kom hem va jag dötrött, plus förbannad på min hals alltså. Nu har de gått 6 dagar och det gör fortfarande lika ont i halsen. Hostar som en tok, öm i halsen, svårt att svälja, äta, stundtals andas ordentligt. Pratade med mamma och hon skämde upp mig ordentligt o sa att de kan va struplocksinflammation - vilket då inte ska va så himla bra, utan väldigt allvarligt. men vasjutton, sån otur kan jag väl ändå inte ha? Seriöst. Då hoppar ja i sjön alltså. Nej jag ska hålla  ut lite till. Om de inte börjar kännas bra imorgon, då har de gått en vecka, så får ja väl ringa o beställa tid på vårdcentralen. Inte för att dom brukar kunna så mkt där, brukar bara va ett väldans slöseri med pengar (som jag inte har!) men vem vet, kanske blir annorlunda den här gången. Hah. Vem försöker jag lura egetligen?

Kollade ännu en film igår, Legion. Rätt ny film men inget att lägga tid på direkt, inget att hurra för om man säger så. Är ju inte jättemycket för övernaturliga filmer. Känns lite.... B. Typ. Men men.

Vet ni, jag längtar verkligen till hösten just nu. Faktiskt. Längtar efter att få sätta sig i skolbänken, träffa massa roligt folk o bara få VETA att man har grejer att göra. Längtar. Hoppas bara man kommer in på nåt av de man sökt också, men ah, har ju kommit in på lärarprogrammet förut, så de borde väl gå. Fast de lär ju va fler som söker häruppe dock.. Men de löser sig allt, bara o hålla tummarna. Fast helst vill jag nog komma in på sjukgymnastprogrammet. De känns som jag faktiskt. De bara skriiiker ut Sooofiiiiiiaaaaaa! :)

Hepp. Ska man göra nu då, 2 timmar kvar innan jag ska dra ju... pust... Några förslag?

Ciao.




Filmtips - The Guardian

2010-03-21 @ 22:46:10

Kollade igenom hyllan med filmer för ett par timmar sedan. Man har ju sett allt där sisådär hundrafemtioelva gånger redan, men ändå kollar man igenom dem för att se vad man vill dra igång. Då såg jag att jag hade en film jag faktiskt inte hade sett! Wioohoo! The Guardian, hade för mig de va nån sån där riktig actionrulle men icke!

Nån som sett Men of Honor? Ni vet den där om en mörkhyad kille som gör allt för att komma in på flottans dykarskola, och väl där försöker alla sabba för honom? The Guardian kan faktiskt liknas vid den tycker jag. Även här handlar det om en kille, som vill bli ytbärgare (kustbevakningens räddningsdykare/simmare) och även han har många mot sig. Handlar också om kustbevakningens legend och veteranytbärgare som ser sig själv i denna unga kille, och som försöker leva ett normalt liv efter att varit med om en tragisk olycka där alla hans kollegor dog, förutom han då. 

Den var verkligen skitbra! Lätt en film som ska ses om igen. Snygga gamlingen Kevin Costner är med ( han är lite av en George Clooney för mig - gubbsnygg - ahha ;)) och spelar den legendariska livräddaren. Ah. ja säger då det. One word - AWESOME! :)



The Gardian & Men Of Honor - Två riktigt bra filmer!


Nu är de strax bedtime här. Ni då? 

Natti!


Lite av varje

2010-03-21 @ 19:29:08
Tjoflöjt medmänniskor!

Hur har ni det?

Shit. Blev inte glad när jag vaknade imorse alltså - gaaalet mycket snö som kommit under natten och som fallit under hela dagen! Jag som trodde att våren verkligen var på gång nu alltså. Men man hade visst fel! Ville bara dra täcket över huvudet igen, och det är precis vad jag gjort idag hehe. Bara legat inne och myst i sängen, kollat på några rullar, ätit lite, flytt tillbaka i tiden "med hjälp av mina vänner" The Beatles :) Underbart. Nostalgi alltså. Tänk va häftigt att få sett en koncert med dom? Shiit. Fick en sån där flashback till när jag var liten, och jag och min storebror satt vid pianot och han sjöng Yesterday. Fy va fint. Är sjukt sugen på att köpa mig en keyboard och ta upp spelandet igen, verkligen... Jaa..

Jo, jag har faktiskt varit ute en snabbis idag. Det tog emot, men jag kände att jag behövde luft, plus att jag behövde handla lite bröd och mjölk. Jag och mjölk ni vet, går inte vara utan :) å ingen såndär mesig lättmjölk som smakar vatten, nej riktig mjölk ska de va :) Ha ha. Fick ju dessutom lite träning på vägen, eftersom man fick snöpulsa hela vägen till affären plus att det var i motvind! Kändes i vaderna iaf! Märkte dessutom nu när jag drog på mig den stora varma vinterjackan att den satt bra mycket lösare än jag minns den.. hmmm.... Hehe :)


Detta är jag min allra första skoldag :) Dålig kvalite´dock, är "kort på kort" men ska försöka få dem inscannade nån gång.. Älskar min snygga byxkjol och det matchande hårbandet, samt den söta flätan i håret :) Kommer ihåg den dagen som om det vore igår!


Nej. Va var det mer jag skulle säga... Jo. Jag har bestämt mig för att plugga till hösten nu. Får se vad det blir men plugga det ska jag iaf. är så trött på det här med alla osäkra jobb o allt. Blir ju sönderstresad av allt sånt. Grejen är att jag faktiskt är väldigt sugen på att plugga, call me crazy men iböland går jag och bara längtar efter en uppsatsskrivning. Va ju så längesen! Sätta sig i skolbänken, gå på lite lektioner, umgås med polarna på rasterna, käka lunch med dem.. Skolan är väldigt underskattad, synd man inte fattade det medan man fortfarande gick i den. Men bättre sent än aldrig elelr hur!? :) Har iallafall sökt lite olika program som jag kan tänka mig. Helst är jag ju inne på antingen något musikrelaterat elelr nånting med idrott/hälsa. Har sökt ett antal lärarprogram - engelska, musik och bild, vilka intresserar mig mycket allihop. Sen har jag även sökt till sjukgymnast vilket jag tror vore grymt roligt faktiskt. Två program jag skulle velat söka till var idrottslärare och sångpedagog.. Men inget av dessa fanns tyvärr. Men men. Nu har jag iallafall sökt, så får vi se hur de blir sen. Nånting blir det iallafall :) Känns bra! Riktigt bra!

Över till nåt annat. Min förkylning elelr vad vi nu ska kalla det för. Vaknade av en mindre trevlig överraskning imorse, nämligen en helt nerblodad Sofia. Ja, det kan ju bli så när man är förkyld, iallafall jag. Blött näsblod i sömnen, haha, såg ut som ett brutalt mord ägt rum i min säng alltså. Men de va inte så farligt som de såg ut som tur var :) Halsen var helt igenbommad också. Börjar nästan bli lite orolig, haft detta i 4 dagar nu. Halsen helt svullen, är verkligen paaaaain att svälja, prata och även andas. Hostar konstant och det är inte så kul det heller. Igår stod jag framför spegeln och undersökte min hals. Inte för att jag är nån läkare men jag vet väl hur det inte borde se ut iaf. Och jag måste säga att det inte såg så roligt ut, väldigt knallrött och svullet. Men jag ska ge det ett par dagar till annars får ja väl knalla till farbror doktorn. Skit, att de alltid ska va nåt alltså. Nyss haft vinterkräksjuka o nu får man nån halsinfektion också. Great. Men men. Jag lär väl inte dö iaf - staying positive! :)

Nu ska jag lyssna lite mer Beatles. Verkligen sjukt längesen man lyssnade på dom så nu kan jag ju inte få nog haha! Grymma alltså... 

Just de, en sak till. Har ju haft besöksrekord i veckan här på bloggen - 969 pers! Inte för att jag vet vilka ni är men ändå, thanks :)

Ciao!




It keeps getting better!

2010-03-20 @ 00:17:42

Startade dagen med en mer än välförtjänt sovmorgon, vilket verkligen behövdes! Underbart är ordet. Softade i sängen ett bra tag, snackade med Em o Tina om dagens planer - en myskväll hos Melker (Freddies (Tinas kille för er som inte hängt med) kusin ) med middag o massa mys med vänner! Lagade migsjälv en riktigt nice kyckling stuvning (kan man väl kalla det) med kycklingfilébitar i en riktigt god sås, serverad med pasta och of course sallad. Mumma!

Vid sextiden mötte jag, tina o Em upp Freddie vid stationen då han kom från Stockholm, och därifrån åkte vi ut till Freddies kusins hem ute i Björklinge (tror jag det hette). Där väntade ännu fler folk - Helga, Erik, Anne Mette och Melker då. Sammanlagt blev vi åtta stycken som i kväll käkade en stor tacobuffé, kollade Så ska det låta och Solsidan (asbra!!) och lekte Cluedo charader haha. SJUKT KUL! Haha. För er som inte vet vad Cluedo Charader är så är det en gissningslek. Man är två lag som ska bestämma varsitt mordvapen, mordplats och mördarens yrke. Sen ska andra laget försöka gissa detta genom att göra charader för varandra, en efter en. Den sista i laget får sedan berätta vad det var för tre grejer hon/han kom fram till. Alltså som viskleken fast med charader :) Ju fler man är i varje lag desto roligare är det, för det är ju lättare då att det blir fel och förvrängt haha. Grymt roligt va det och många skratt fick man när man tillexempel skulle charadisera en barnmorska eller ett mentalsjukhus hahah :) En bra lek att lägga på minnet :)

Nu är jag iaf hemma och är egentligen inte så trött, bara mer slö. Men jag är väldigt glad idag. Måste säga att Uppsala växer mer och mer i mina ögon, och det är tack vare mina fina vänner och alla nya underbara människor jag hittills fått träffa. Helt galet kul vi har alltså :) Tror nog att det kan bli nåt bra det här, trots allt... :)

Imorgon blir det nog filmmys med Em på kvällen, då Tina o Freddie är iväg till Stockholm för lite mys på tumanhand. :)

Nåväl. Hoppas ni alla har en finfin fredagskväll, vartän ni befinner er i denna stora värld!
Ciao!


VÄRLDENS ROLIGASTE KVÄLL EVER! WOW!

2010-03-18 @ 22:47:29
WOOOOW! Jag säger bara det! Woohoo vilken kväll det var igår! Helt sanslöst, aldrig haft så kul alltså!

Jag, Tina och Em började emd att göra oss i ordning coh ta tåget till Stockholm och Flemingsberg där Tinas Freddie bor. Han fyllde år, så vi skulle överraska honom med att göra en tårta, men det va inte så lätt som vi trodde för han sabbade våra planer hela tiden haha. Så trööög! :) Vi va skitoroliga att vi skulle möta honom på vägen dit, o när vi trodde att vi såg honom längre fram på vägen fick vi vända på klackarna o kyta tillbaka o gömma oss haha. Fyy va roligt! Vi handlade tårtingredienser och sprang upp till Simon, vår kumpan i det hela, och fixade tårtan, för att sen gå över till Freddies lägenhet och överraska honom - o shi så överraskad han blev! Helt rörd :) Sjukt mysigt o kul va de! Gjorde ju dessutom världens snyggaste tårta så de kunde ju inte bli bättre :)


Freddies sjukt snygga tårta!


Efteråt drog vi in till stan och till Café opera där läkarstudenterna skulle ha nåt event! Sjukt roligt va det, aldrig haft så kul som sagt! Dansade hela kvällen och tillochmed Tina som va så sjukt anti-dans fick vi upp, o vi kunde inte sluta skratta haha! Underbara Freddie dansade som en tok o har så otroligt skön stil alltså haha! Verkligen helt sjukt roligt va det! Går inte beskriva med ord! Jag var verkligen ON FIRE och dansade järnet, o alla blev helt knäckta över att jag sjöng med till varendaste låt som spelades haha :) Ah de va så craaaazy! Hah!


Me & my girls!

Vid halvtre tiden drog vi oss men gjorde ett snabbstop för nattamat på McD´s. Inte jag doch, usch pallar icke donken allså. Bläää. :) Sen åkte vi hem till Alex, Freddies kompis, där i skulle sova. Haha, behöver ja säga att det var trångt elelr? 4 pers i en liten etta :) Jag och Em trängdes i soffan, och jag som alltid skryter över att jag har så himla lätt att sova, varsomhelst, närsomhelst, kan ju stoppa upp de nånstans haha. Sov inte EN SEKUND på hela natten, de bara gick inte. o frös gjorde jag också, som en gris. Men alla andra sov som stockar! Tror ja va lite väl uppe i varv alltså, helt hyper av allt dansande :) När jag vaknade på morgonen fanns det nog inte ett enda ställe på hela kroppen där jag inte hade ont. Heltät i näsan och svullen i halsen (om det berodde på sjungandet/skrikandet på C-O eller på att de bara va sjukt kallt, de vette katten) så ja kunde knappt andas. Knäna knakade o va sjukt ömma, blåsor under fötterna från skorna och nu bara väntar jag på att träningsvärken i armarna ska bryta ut haha. Men jag säger bara en sak - IT WAS SO WORTH IT! Lätt!

Tog tåget hem vid ettiden idag och sen dess har man vart helt död alltså. Sjukt. Men ja bara ligget o skrattar åt gårdagen för det var verkligen så sjukt roligt. Alla tröga stockholms-brats som försökte klämma sig in mellan oss när vi dansade, som inte fattade att vi va noll intresserade haha. O de där små 92-orna utomhus som kom fram o sa att vi va för gamla för dom hahaha... vi bröt ju ihop! Underbart, det är sånt som gör hela ens dag, ev vecka. :) Lånade även Freddieboys sköna hatt under kvällen o tjeeena vilken killmagnet hahah! Ska LÄTT investera i en sån, inte för att jag egentligen behöver det men.. haha ;) Aaah, ja säger då det. Det gör verkligen så sjukt mycket vem man är ute med också. Kunde inte bli bättre igår, mina bästa tjejer all times, och alla sköna människor man stötte på. Ah, lär most definitely bli en uppföljare! :) 


EL TRIO! Bästa tjejerna ever! Älskar er mina fina vänner! ♥

Ett par bilder har ni fått se, men vill ni se fler så kan ni se hela albumet från Facebook här! :)  



NU, är det verkligen läggdags för mig. Så sjukt trött men var bara tvungen att få ur mig gårdagen helt enkelt :) Hoppas ni alla har en fin kväll, o snart är de ju helg också kom ja på! Woohoo!

Ciao!


Fotografilerat lite :)

2010-03-15 @ 17:47:25
Hej på er!

Idag mår jag sååå mycket bättre än jag gjort de senaste dagarna! Allt är på väg tillbaka till normalt, febern är nere på 38 nu och I feel great, i jämnförelse :)

Var ute en liten stund förut, bara en kort promenad då jag skulle posta ett brev. Men det va skönt. Underbart att det börjar bli varmare och att solen skiner varje dsg! Det tackar vi för! Passade på att fota lite när jag var ute, och har nog insett hur kul det faktiskt är att fotografera.. Synd bara att mobilkameran på 3 pix är min enda tillgång, men aja, de får väl duga då! Tycker de är roligt ändå, o man får ju göra de bästa av det! Överväger seriöst att införskaffa en riktig kamera, dock kostar de ju en liten slant... :S Men men. Vore iallafall riktigt kul. Här är lite bilder jag tog idag. Som sagt, ha överseende med kvaliteten, men vissa blev ändå rätt coola tycker jag!








Älskar bild nummer två! Tycker den blev ascool faktiskt. Ser lite skev ut på nåt sätt, och med bra fokus på objektet i fråga :) Gillar den! Detta är alltså några av bilderna. Självklart  ett par dagliga doser av ego-kort också :) Nej, sjukt roligt detta alltså, får det bli mer av! Synd bara man inte har bättre kamera, som sagt.. Men för att va en 3 megapixel, så tycker jag den sköter sig utmärkt! :D

Hej hej!


Kom inspiration, kom!

2010-03-14 @ 15:53:09

Har suttit här och försökt finna lite inspiration till att teckna lite. Va et tag sen jag gjorde de, så de är ku latt göra lite då o då. Speciellt när man ändå inte har nåt annat för sig. En rätt bra hobby att ha när man är sjuk :)

Musik är ju alltid nånting som inspirerar mig, men just idag va de lite svårt.. Fick iaf till en något sådär teckning, men jag vet att de skulle kunnat bli mycket bättre. I synnerhet om jag lagt manken till och inte slarvat utan tecknat ordentligt. Och speciellt om jag hade haft ett sudd hemma. Men de hade jag ju inte, så de fick bli lite kladdigt :)

 
Konturer.
 
Hårda partier och lite skuggning.
 
O en massa kladd med fingrarna :)

Nedan kan ni se lite annat jag tecknat tidigare.
De 3 första är det en tjej som heter Kan Dee som gjort originalet på, men jag har tecknat likadana då. Den 4e bilden finns med i serien One Tree Hill som jag bara älskar, och den sista är nån bild jag hittade på nätet bara, precis som bilden jag nyss tecknade. Är väldigt bra på att teckna av saker och ting jag sett, de sätter sig i minnet liksom så jag behöver inte ha en bild framför mig att måla av. Men tyvärr är jag inte lika bra på att teckna ur eget huvud, så att säga. Kreativiteten är inte direkt på topp.


  

 

Ciao!


Vårsol

2010-03-14 @ 12:50:10
Åh, nu orkar jag inte vara sjuk längre! Pallar inte! Har fortfarande feber på 39 men har tack och lov slutat kräkas, peppar peppar! Men det får gärna ge sig nu liksom.. Va ute på en långpromenad (en väldigt långsam sådan) pga husvisning här, men jaa, de gjorde ingen större nytta tror jag. Var rätt skönt med lite luft och med strålande sol i ansiktet, men shii fick jag för så fort jag klev innanför dörren igen mådde jag pyton. Usch.

Idag händer inte mkt ska jag tala om, som de senaste dagarna alltså. Sov inte speciellt mycket inatt så ska nog se till o sova lite under dagen. Nån film blir det säkert också, och förhoppningsvis får jag tillbaka min aptit! Eller, aptiten har jag ju - hungrig som ett as, men det går inte ner bara. Har inte ätit nånting sedan fredagsmorgon, o det var en macka. Sen har jag bara inte kunnat äta nånting. Dricker gör jag i massor, men det går bara inte att äta för då kräks jag. Men kanske borde försöka mig på nånting nu kanske, har ju ändå inte kräkts sen igår f.m... Hm... Intressant för er att veta, eller hur? Haha....

Just de, ska skriva ett brev också.. de kan man ju passa på att göra om man ändå bara ligger i sängen....

Hej sålänge.

  
Jag ute idag.


Snön smälter med raketfart! We like!



Schlager stavas egentligen såhär: F I A S K O !

2010-03-13 @ 23:30:04
Ja men hej o hå. Va tyckte ni om kvällens melodifestival då? Jag ska berätta för er vad jag tyckte.

För det första så var väl inget av Sveriges finalbidrag med i klassen "schlager" direkt. Fiasko varje år. Den som kom närmast något vi ens kan kalla schlager var Pillans låt, men hey, den va ju inte direkt nåt att hänga i granen. Trots att det fanns många bra låtar bland deltagarna, skulle nog inte någon av dessa kunna slå internationellt, vilket är ett måste för att klara sig i ESC, right? 

Mina favoriter ikväll var ändå Anna Bergendahls låt - så långt ifrån schlager man kan komma, men ändå riktigt fin. Något lam text men den fick mig ändå att rysa och håret att stå rakt upp. Hon är ju bara så söt - snacka om att ta revansch från Idol :)

Darins låt var ju också fantastiskt vacker, men den va lite för temporär tycker jag. En sån låt man skulle kunna höra på radion varje dag liksom - med andra ord bara alldaglig och inget märkvärdigt alls.

Sen måste jag ju bara hylla Timotej litegrann! Aldrig hört låten innan, missade den deltävlingen. Men hej o hå va det svängde! Nånting påminde mig dock om en annan låt vars namn jag inte kan komma på just nu, allt det där fiolspelandet i början... Hm.. Måste komma på.. Men annars! Har ni hört Escala? Kan nog gissa att Timotej fått inspiration därifrån. Plus lite Norge-stråkar då. Men jag tycker låten va skön och rätt klatchig! Lite så där ska-vi-ta-en-sväng-om ! :)

Nu till dissarna. 

Herregud säger jag bara. Salem. Seriöst? BIG NO-NO alltså! Sjukt dåligt. Sjunger som en bäbis och sitter o gungar o smilar helt hyperaktiv! Lugna ner dig säger jag! Såg ut som han ville springa ut o kissa hela framträdandet, plus de där ticsen han hade för sig med huvudet haha! Sen va ju låten rätt kass med. Keep on walking Salem, säger jag bara. Keep on walking. Typ till andra sidan jorden så ja slipper se dig. Nu kommer man ändå få pinas med att höra den låten på radion de nästkommande månaderna. Suck.

Hm vad har vi mer...? Jo, men hallå: Manboy? Haha, tillåt mig skratta. Även detta en låt jag inte hört innan. Först blev jag lite charmad av den där söta skåningen som snackade innan framträdandet, men sen slängde han den idylliska tanken rakt nedför skorstenen. Förstörde allt med att inte kunna sjunga överhuvudtaget, och sen på det ta en dusch inför halva Sverige. Hallå eller. Tycker det var ett väldigt billigt trick för att försöka ragga alla småtjejers röster, för att inte tala om farligt... Nån kunde ju halkat liksom.......

Aja. Nu är jag iaf glad att årets schlager är över - bortsett från ESC då. Men där kan vi iallafall glädjas åt att det förmodligen kommer finnas väldigt många fler kassa bidrag så Sverige komemr kanske se litet ut i jämnförelse :) Alltså inte Anna då, hon är ju bra, även om hon inte kommer vinna. Måste förresten säga att kvällens bästa var lätt när "rock"badet Casablanca framfrde deras version av Malenas vinnar (fiasko)låt haha. DOM borde vi skickat till Ryssarna istället. Men men, det är lätt att vara efterklock, har jag hört :)

Nu ska jag ta och lägga mig. Har suttit och Skypat med mina släktingar på andra sidan Atlanten. Blir ständigt förvånad över teknikens nya under. Fan om man kommit på Skype själv alltså, fatta va rik man skulle va. O ja skulle ta multum betalt för de också hähähä, klart man skulle betala för att kunna SE sina nära o kära tusentals mil bort liksom! Men eftersom så inte är fallet idag, är jag bara tacksam över att det är gratis haha. Gratis är gott, är en annan sak jag hört :D Tur att man har stora öron :)

Taco hej! :)


Sköna Anna med hennes röda Converse :) Bild: aftonbladet.se



Snigelfart är en underdrift.

2010-03-13 @ 16:30:12

Det går såååååå segt här hemma så jag tror att jag kreverar snart! Blir tokig på att bara ligga hemma o inte göra nånting, även om jag inte har så mkt till alternativ just nu. Gav mig på att iaf vika all min tvätt förut, men jag märke rätt snart att det nog inte va en så bra idé, kände direkt hur febern steg igen. Men men. What to do man? De va bara att slå sig ner i sängen igen. Pust o suck... Är iaf glad att kräkandet slutat sedan igårkväll, så vi får hålla tummarna för att de inte kommer tillbaka. Usch, finns inget värre än att spy! Uuuah!

Har egentligen inte så mkt att skriva om, men i brist på annat så... Skulle kunna tokhylla August Rush igen, för det kan man nog inte göra för mkt, men nej.

Ikväll är det Melodifestivalfinal, men jag vet inte om jag kan se den. Har ju ingen antenn här, måste tydligen ha nån trådlös router-liknande sak om jag fattat det rätt... (?).. men sen kom jag på att dom ju sänder live på svtplay, men jaa vi får väl se hur det går. Mitt internet är aningen segt just nu, så jag tvivlar på att den ska kunna hålla jämna steg med livesändningen. Men hoppas kan man ju alltid! :)

Imorgonbitti är det visning av huset här igen, så då får jag ge mig ut på en långpromenad. Hoppas verkligen att jag mår bättre då, annars lär det vara en pina att vara ute så länge. Kan ju åtminstonde hoppas på sol som idag, så kan man ju bara sätta sig nånstans o njuta ett tag. Men det märks väl. Är väl kanske inte så kul om jag ska ligga här i mitt rum o kräkas när folk går runt här hahah... De vore en syn det :) Undrar om antalet intresserade skulle höjas? Haha :) Nejdå.

Annars då?

Jaaaaaaaaa.... tror ja får lägga mig ner igen.. Hasta luego mis amigos!


AUGUST RUSH!!

2010-03-12 @ 21:14:46

Min filmsmak är väldigt bred. Ser allt ifrån action, till drama till thrillers o musikaler. Allt utom fantasy kan man väl säga (med undantag för Avatar!). Jag har länge haft exakt samma film som favorit, A Walk To Remember, i måånga år. Ingen film har någonsin lyckats toppa den, men nu alltså.. Ikväll. Nu har den mött sin överman.

August Rush.

H E R R E G U D . Bästa filmen jag någonsin har sett. Jag dog. ärligt talat. Jag dog. Helt sjukt!

Det är historien om en ung irländsk gitarrist och en ung cellist som av en tillfällighet träffas under en magisk kväll i New York. De skiljs från varandra, men efterlämnar ett spädbarn, August Rush, som blir föräldralös då mammans far skiljer dem åt vid födseln, då han anser att ett barn skulle förstöra hennes karriär. August flyr som 12-åring från sitt barnhem för att hitta sina föräldrar som han i hela sitt liv kunnat höra, via musiken överallt runt omkring honom. Spelandes på New Yorks gator och omhändertagen av en främling, använder August sin remarkabla musikaliska talang till att hitta sina föräldrar, som inte ens vet att han existerar. 


Nu tänker jag inte berätta för mycket, men jag säger bara att SE DEN! Speciellt ni som gillar filmer med musik. Det är absolut ingen musikal, men själva musiken i filmen utgör hela konceptet, så sjukt mäktigt.

Sanningen är att absolut ingenting med den här filmen är dåligt. Musiken är något av det mest imponerande som jag hört! Det är som om musikskrivaren braksket både Beethoven och Mozart ur sina respektive kläder haha. :) Den här filmen är redan, efter bara första gången jag sett den, en av de mest imponerande filmer jag någonsin vilat mina ögon på!

Helt sjukt verkligen. Jag rös filmen igenom, varenda liten ton fick nackhåren att vilja hoppa ur skinnet. Aldrig någonsin skådat en så vacker film. Tror ni jag fällde nån tår? Självklart! Alltså... För guds skull människor, se den. Den kommer ta mig tusan förändra era liv.




Så. Nu har jag skrivit av mig lite, var bara tvungen. Helt sjukt. Jag är mållös.

Men hur är det med mig nu då? Jo, de är väl lite bättre. Har iaf inte kräkts på några timmar nu, det tackar vi ju för. Febern har dämpats lite också. Är bara så förbenat tråkigt att bara ligga hemma, speciellt när det vart så fint väder som det vart idag! Ville bara ut o springa typ. Eller inte riktigt, men nästan iaf. Har bara legat i sängen heela dagen, med undantag för att gå på toaletten. Knappt fått i mig nån mat heller - det lilla jag ätit har kommit raka vägen upp och ut igen. Så jag är rätt hungrig nu. Vet inte om jag vågar mig på att äta nåt alltså.. Kanske lite fil, de är ju bra för magen. Hm.. Ja, ska se om ja ska kolla nån mer film kanske. Inte så mkt annat att göra.

Hoppas ni andra har en fin fredag ute, eller inne, elelr vart ni nu befinner er. Grrr....

Hej.


Elände!

2010-03-12 @ 13:53:10

Ligger hemma och är sjuk. Har kräkts med jämna mellanrum sedan kl 06 imorse, har feber och befinner mig i ett snarlikt apatiskt tillstånd. Så om någon saknar mig här på bloggen, så vet ni vart jag är, och vad jag gör.. Dessutom har dom där mupparna på TRE fuckat up mitt abonnemang också, kommer få en feting räkning nu i mars. Kul.

Hej.


underbara vårväder!!...

2010-03-11 @ 15:27:04
790e207ca842aa27865eb1ec6664d031.png

Kolla varifrån!

underbara vårväder!! :) på med brillsen o skinnkackan, mmm... 


Two is better than one

2010-03-11 @ 12:18:57

Hello gorgeous! - Ja du, precis Du! :)

Allt väl idag? Jag mår priiima skinka, jepp jepp! :) En aning bättre i ryggen så det är jag glad för.

Vaknade upp för en liten stund sedan, och vad är det första man hör? Joo, massa fågelkvitter och med solen i ansktet! Finns det någon härligare känsla? Mmm, VÅR säger jag bara. Nu saknas bara att all förbenad snö försvinner :) Igårkväll var jag med Em o Tina. Em o jag lagade mat lite tidigare för Tina slutade så sent. Sen kollade vi på A Walk To Remember - min absoluta favoritfilm all times! Va så längesen jag såg den, hade glömt bort hur bra den var! Så sjukt vacker film alltså, går inte att hålla tårarna tillbaka när man ser på den. Nån som inte sett den? SE DEN! Visst, den är kanske lite av en tjejfilm, ni vet massa kärlek o så, men jag lovar att den inte lämnar någon oberörd. :) När Tina kom hem tjatade vi lite o sen drog dom ut o sprang en vända. Även om jag skulle velat förlja med (fast de vill jag ju inte hahah) så kunde jag inte, inte så smart för ryggen kände jag. Men men..

Idag blir det jobb som gäller. Kl 16 börjar ju, fullt ös medvetslös! Får hoppas ryggen pallar, men ja får väl va försiktig!

Blev btw rätt sent igår när jag kom hem. Jag satte mig vid datorn o spelade lite musik, och kom över en helt ny låt, som jag aldrig hört förut. Ibland blir jag rädd över hur lätt låtar fastnar i min skalle, för de räcker med att jag hör dem en gång och så är kan jag dem sen. Skumt alltså! Iallafall, jag fick höra en låt som heter Two is better than One av Boys like Girls (ft. Taylor Swift) o sjuuukt vilken bra låt det är! Definitivt ett hett tips :)

Jaa. De va de för just nu. Ciao rå!


I Won´t Disagree!

2010-03-10 @ 14:47:30

Nej de gör jag verkligen inte. Peppar peppar, men ryggen känns faktiskt lite bättre idag! Betoning på LITE men det är ändå en framgång! Wiie!

Vaknade vid elva idag, sen har jag bara legat o segat :) Ska strax iväg o möta upp Em på stan, ska kolla in vart Friskis ligger här i stan. Hurtigbulle som hon är, kanske borde haka på? :) Blir nog nån fika också, vore ju helt underbart att sitta på en uteservering just nu! Fullt munderad såklart, men ändå, i solen so schteeeeka :) Haha.  Tina jobbar kväll idag men när hon  kommer hem hade vi tänkt mysa till det med lite god mat o kanske nån film :) Myys med mina bästa tjejer! ♥



Idag är mina ögon sådär läskigt blåa igen haha. Måste erkänna att är det nånting jag verkligen gillar med mitt utseende så är det mina ögon :) Gillar faktiskt att dom är lite sådär asiatiskt sneda, och samtidgt knallblåa :) Så de så! :)

Nej, nu måste ja dra till bussen! Ciao!


Bröllopsfotografen

2010-03-09 @ 22:17:39

Ja vad ska man säga? Den va ju inte jättebra direkt. Påminner om Smala Sussie och det enda som fick mig att skratta va väl den extrema värmländskan som jag så väl känner till. Mer än så var det inte tyvärr. Lite besviken med tanke på hur lovordad den blivit av vännerna, men men, smaken är ju som baken så att säga! Kan ju även vara så att de bara inte va rätt tajming för at se den, ligger ju o plågas av ryggen så ja kanske inte har uppmärksammat den som jag skulle... Well well.

Funderar på att kolla en film till ikväll. Valentines Day. Många bra skådisar i den. Men jag har beslutsångest verkligen. Skulle helst bara vilja se en sjukt bra komedi, så ja får skratta lite, känner att det kan behövas. Typ ICE AGE filmerna är ju underbara! Dom va de ju ett tag sen man såg alltså..

Mår inte helt hundra just nu faktiskt. Förlåt om ni tycker jag tjatar med ryggen (Vanni!) ;) , men ni anar inte va ont det gör. Jag har haft ryggskott tidigare i mitt liv, jodå, men den här smärtan går inte jämnföra riktigt. Sjukt oskönt alltså.. På det har jag lite migränkänningar, men jag har nyss smällt i mig en migräntablett som är 2-in-1 eftersom det är diklofenak i den, dvs lite starkare smärtstillande.. Men picken över i:et i det hela är ändå att jag börjat bli förkyld, och det är ju väldigt skönt att nysa när man har ont i ryggen måste jag säga.. Inte. Hoppas det känns bättre imorgon annars får jag nästan ta mig till läkaren/kiropraktorn på torsdag. Har verkligen inte råd med varken läkarbesök eller medicin den här månaden så jag håller fingrar och tår och hoppas att det går över snart. Någon som har ett fripass hos snubben där uppe som ni inte behöver? Skulle behöva låna det isåfall. Full återbetalning inkl. ränta, givetvis.

Nej. Ska nog in i duschen och köra lite värme/kylabehandling igen. Inte så skönt kan jag meddela eftersom det innebär att jag får vatten över hela kroppen. Mycket lättare när det bara gäller ett ben tillexempel. Nån som inte vet vad värme/kylabehandling är? Ett bra tips som jag lärde mig i fotbollen, när jag hade så mkt problem med mina kramper i benen, men även vid ömma eller stela muskler och leder. Det funkar på ett väldigt enkelt vis - börja med att spola så kallt vatten du klarar av på området du vill behandla, spola 1-2 minuter. Växla sedan till att spola så varmt vatten du bara klarar av i 1-2 minuter. Håll på och varva så några omgångar, så känns det snart bättre. Som sagt inte så himla skönt under tiden, men efter så. Detta görs för att öka blodcirkulationen i området samt dämpa inflammaton och ömhet. Funkat väldigt bra för mig hittils måste jag säga. Värt att prova iaf!

De va dagens tips från Dr. Sofia :)

Taco hej :)




Thuesday in Up-Town

2010-03-09 @ 17:06:32

Idag är ingen bra dag. Inte för min rygg iaf. Vaknade upp med världens ondaste känsla i ryggen. varenda rörelse ilade längs hela ryggraden och i svanken! Vad är detta? Blir tokig om ja ska åka på ryggproblem nu också! Nej tack! Ofta kan man ju härda ut när det gäller ryggen, iallafall jag, men idag fick jag ringa och ställa in min jobbdag. Hade vekrligen inte gått - hur ska jag palla lyfta massa ungar om ja knappt kan röra migsjälv? Dom va jättesnälla o sa att de inte gjorde nåt eftersom jag ändå hoppade in på så kort varsel igår. Se det va ju skönt! Så idag vilar jag ryggen, och även imorgon då jag är ledig. Så forhoppningsvis är jag fit for fight igen på torsdag!

Så vad har jag gjort idag då? Hmm... Ja, jag sov ju till halv ett eller nåt.. kanske för att det blev sent inatt. Jag har snackat med min fina vän Joakim som jag träffade när jag bodde i Stockholm. Nu är han dock och pluggar i Frankrike så vi Skypade lite, eller ah, rätt mycket :) Riktigt roligt att ta upp kontakten igen, det gör mig glad! Annars händer inte mkt. Jag borde försöka ta mig till ICA så ja kan handla lite mjölk och bröd, men frågan är om de inte får vänta till imorgon alltså, har så fruktansvärt ont att det nästan är värt att svälta en dag!

Suttit o kikat runt lite på nätet. Kikade in på humorsidorna Tjuvtittat och Tjuvlyssnat, haha. Så bra. Tjuvlyssnat.se är en sida där folk lägger upp roliga konversationer som de råkat tjuvlyssna på. Haha galet kul! Tjuvtittat.se är en likadan sida, fast med bilder. Roliga ting som folk har sett och tagit kort på :) Hä är ett par bilder från Tjuvtittat hahaha...

 
Vissa väljer att skylta öppet - Ett tvätteri på Valutagatan :) Haha.



Vem vare?? - Skylt från personalen på F&S Falun :)



Is it, really? - Man kan ju undra alltså...



Bara ett urval alltså. Kolla in sidorna för de är rätt roliga alltså :)

Så kan det gå. Nej får nog lägga mig ner igen nu, gör liiiite ont att sitta upp...

Ciao sålänge!


Tooth Fairy

2010-03-09 @ 00:45:44
Nu har jag precis kollat klart på en film, Tooth Fairy, en familjefilm kan man väl kalla det, med heta Dwayne "The Rock" Johnson - hoohooo skoja inte om den kroppen alltså, GORGEOUS! :P Haha.. Hade ju INTE tackat nej direkt.. neeej.... Tillbaka till själva filmen, så va den helt ok! Inte super hysteriskt kul, men med sina roliga inslag :) Perfekt film att se om man är lite sådär småtrött o typ inte orkar bry sig ni vet - man behöver verkligen inte tänka ju :) Perfa!


Eeh... Ja tack! GIVE ME, GIVE ME!! (busvissel!!) Läs om filmen här på IMDB! Om ni inte tycker den verkar bra, så är den ändå värd att se pga honom då :) Varm rekommendation. Puh, varmt de blev här helt plötsligt...


Tänkte ja skulle ta o sova strax, fast egentligen är jag inte så trött. Känns nästan som man vänt lite på dygnet iochmed att man jobbar så sent på dagarna nu, det är ju alltid eftermiddag/kväll. Men måste ändå erkänna att det är sjukt skönt att ha sovmorgon varje dag! Gillar egentligen inte att jobba på e.m/kväll för de känns som man inte får ut nåt av dagen då. Man går bara o väntar på att dra till jobbet i princip. Men o andra sidan, jag som verkligen inte är en morgonmänniska är ju väldigt glad över att få sova ut :) Hur skönt är de inte att slippa ställa väckarklockan, att bara vakna upp av sig själv vid tolvtiden o ändå inte behöva tokspringa i panik till jobbet? Mmm, fint de :) Nu är jag visserligen ingen nattmänniska heller egentligen - skulle gärna sova till tolv och lägga mig vid tio varje dag om de hade gått, men då hade de inte blivit mycket över till mitt så kallade liv heller. Smällar man får ta helt enkelt :)

Jaa, gubbar o gummor. Vad säger ni? Call in the night?

Juste, måste btw bara säga tack till dig Rosse (min chef på ur&penn, inte EX-chef, för de komemr du aldrig bli :)), som ringer mig ibland o kollar upp mig. :) Känns väldigt bra måste jag säga, att veta att man inte är helt bortglömd än - fast de kommer väl, har ju bara gått en vecka hahah :) Nej men seriöst. Tycker det är väldigt snällt att du bryr dig om mig :) Jag vet ju att du läser detta, så tack :) 

Buenas noches mis amigos! Dulces sueños y no despertar mojado! ;) (Godnatt mina vänner! Sov sött och vakna inte blött! - för er som inte kan spanska :))


Jag, nu ikväll. Blir lika förvånad varje gång. Hur kan man se så himla olika ut på korten man tar? Typ de här korten, o så dom ja la upp tidigare idag? Är det ens samma person. Hmmm, skumt de där..




Ont i ryggen!

2010-03-08 @ 20:42:16
Aaaaah, ja har SÅ ONT i min rygg! Seriöst! Vet inte om det beror på att min säng är för hård (fast de gillar jag ju!) eller om den är för låg (har inte skaffat ben till den än) eller om det är pga barnen osm ja får lyfta o greja med hela tiden. ONT gör det iallafall, o speciellt bra är de nog inte heller.

Ja. Idag har jag varit med Tina, Ramón (Tinas pappa) o Em på stan. Em skulle till arbetsförmedlingen o Tina skulle till Apoteket, o jag, ja, ja bara hängde på helt enkelt :) Hade sett fram emot en ledig och skön dag med dom finaste, men inte blev edte så. Nej dom ringde från jobet så ja fick hoppa in ett par timmar. Gör mig ju ingenting alls att jobba, är bara lite moodkiller när man planerat hela dagen o ställt in sig på att inte jobba. Men men.


Strålande solsken va det när jag skulle åka iväg iallafall! NU vågar vi väl ändå säga att våren är påväg, eller?

Innan ja drog o jobbade hann vi med en lunch på en salladsbar i Forumgalleria. Gudars va gott de va! DEFINITIVT värt att gå dit igen! Mm-mm-mmmm! Sen åkte ja o jobbade (hittade rätt buss för en gångs skull haha). Barnen va rätt griniga idag, så ja va tacksam över att de inte blev ett så långt pass idag. Men imorgon blir de längre så vi får hoppas de är snälla då, annars får dom väl smisk ;) Haha. Nejdå!

Nu tänkte ja att jag skulle göra lite kvällsmat och kanske dra igång en film, sugen på Twilight igen.. Hehe.. För sisådär femtioelfte gången eller nåt :) Men först blir de en dusch tror ja visst!

Tja tja rå! :)


...

2010-03-07 @ 23:25:48
Hej på er!

Inte gjort speciellt mycket idag, men har bara inte orkat blogga. Inte tänkt på det alls faktiskt.

Började dagen med ett trevligt besök i mitt rum haha. En mäklare som kom in i rummet där jag låg och sov och sa att det är visning om 5 minuter. Jaha, sa jag och fick så snällt klä på mig fort som tusan. Men men, det tackar vi väl för, jag fick ju en solig morgonpromenad som jag annars aldrig tagit :) Kanske skulle anlita nån person som drar upp en sådär varje morgon ahha :)

Jo, sen fick jag för mig att jag skulle sätta ihop den där bokhyllan från IKEA. Inga verktyg har jag alls, så jag tog det jag hade. Nämligen en vanlig bordskniv. Där satt jag och skruvade tills händerna blödde (ok kanske inte) men skakade gjorde de iallafall! Men jag fick ihop den tillslut och nu är den på plats och de sista kartongerna äntligen uppackade :)

Sen har jag bara suttit vid datorn nu på kvällen, men ska strax lägga mig :)

Vad har ni gjort idag? :)

Kalas!

2010-03-06 @ 23:52:39

Hej på er!

Idag har jag vart borta hela dagen, puh! Eller ok, kanske inte hela. Jag sov ju till tolv (!!) hehe, men ändå! Va så sjukt skönt att sova ut! Igår vaknade jag också sent, men då somnade jag ju sent också! Men igår somnade jag relativt tidigt och sov lääänge, vilket jag verkligen behövde kände jag!

Så fort jag vaknat messade Emelie och sa att dom va nästan här! Woohoo! Så jag o Tina har hjälpt henne packa ut hennes grejer, o sen åkte vi till IKEA där Em skulle köpa säng + lite andra prylar! Jag letade efter en lampa, och det var vad jag fick med mig hem också! :) Va fruktansvärt flummigt på IKEA alltså haha, roligt! Tur att dom hade mig med som vet hur saker o ting går till här i världen, för dom tjommarna fattar ju ingenting ahha! Ni är för goa tjejer! Helt UNDERBART att vi tre nu är samlade tillsammans! El Trio! Woohoo så mycket kul vi ska ha!


Jag och Em! ♥

Åkte sen hem o fixade oss lite snabbt o sen hämtade Freddie (Tinas bf) upp oss och tog oss med ut till Knivsta där vi skulle fira Tinas födelsedag (som va igår) med hennes systrar - men hon fick en stor överraskning när hon såg att hennes mamma o pappa kommit ända hit upp från Åmål för att va med! Fint!! Vi hade jättetrevligt, åt god mat och tårta, kollade melodifestivalen (andra chansen) och sen spelade vi Super Mario Bros Wii haha, de va sååå grymt kul! haha! ja blev helt störd för ja fattade ingenting, plus att dom andra höll på o hoppa på mig hela tiden så jag dog! gripande alltså! Men de är väl smällar man får ta haha :) 

Nu har jag precis kommit hem och ska ta mig en dusch. Seeeen.... ska jag nog se nån mer film kanske. Är inte så trött ännu. Igårkväll såg jag på Everybodys fine med De Niro i huvudrollen. Bra film, men faktiskt lite sorglig. Trodde de skulle va en komedi, men icke då. Aldrig sett de niro i en sån här typ av film så de va ju kul ändå! Men men. 

Jaaa.. Har några bilder + klipp från kvällen men orkar inte ladda upp de just nu, kanske imorgon. :)

Ciao sålänge!

 


Fredagsbarn

2010-03-05 @ 13:02:55
Aaah... Vaknade för inte så längesen, så skönt att få sova ut! Var vaken till 03 inatt innan jag kunde somna så det var inte mer än rätt att jag fick sova ut lite idag :) Har dock en jäkla huvudvärk just nu, som jag verkligen hoppas går över snart, annarslär det inte bli kul att jobba sen!

Bästaste Tina fyller år idag, GRATTIS TILL DIG!!! Min älskade fina vän, du är bäst! ♥




Ska snart till jobbet igen, eller ja, om 2 timmar, men ändå... Är så sjukt seg, vill bara lägga mig och sova igen haha. Men det är väl bäst att jag tar mig ur sängen och kommer igång, annars lär jag vara hur seg som helst sen! Ikväll blir det iallafall lugnt här hemma. Nån film kanske. Men imorgon blir det till att fira Tina ordentligt! Emelie kommer upp då med så det blir lite kalas då! Ska bli kul! :)

Yeah yeah. Ni får ha det så fint sålänge, vi hörs! Ciao!


Kate Voegele

2010-03-04 @ 21:38:14
.. Gör helt fantastiska låtar! Speciellt två av hennes låtar kan jag verkligen inte släppa just nu.

Sweet Silver Lining




Well, I'm going home
Downhearted and hoping
I'm close to some new beginning
I know there's a reason for everything
That comes and goes


But so many people are looking to me
To be strong and to fight
But I'm just surviving
And I may be weak but I'm never defeated
And I'll keep believing
In clouds with that sweet silver lining


Most days I try
My best to put on a brave face
But inside my bones are cold and my heart breaks
But all the while something's keeping me safe and alive


But so many people are looking to me
To be strong and to fight
But I'm just surviving
And I may be weak but I'm never defeated
And I'll keep believing
In clouds with that sweet silver lining
And I won't give up like this
I will be given strength
Now that I've found it
Nothing can take that away


Chorus x2

________________________________________


Lift Me Up



This road is anything but simple
Twisted like a riddle
I've seen high, and I've seen low

So loud, the voices over my doubts
Are telling me to give up
To pack up, and leave town

But even so I had to believe, oh
Impossible means nothing to me

So can you lift me up
And turn the ashes into flames
Cause I have overcome
More than words will ever say

And I've been given hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come when the fight is won
And I think that day has just begun, ooh

Somewhere, everybody starts there
You're counting on a small prayer
Lost in a nightmare

But I'm here, and suddenly it's so clear
The struggle through the long years
It's hard for me to outrun my fears

But everything that's worth having
Comes with trials worth withstanding

So can you lift me up
And turn the ashes into flames
Cause I have overcome
More than words will ever say

And I've been given hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come when the fight is won
And I think that day has just begun
ooh yeah
well

Oh, lift me up
Oh, lift me up
Oh, lift me up
Oh, lift me up
oh, lift me up
woah
lift me up
lift me up
lift me up, oh
lift me up

Down and out is overrated
And I need to be elevated
Looking up is not enough, no
I would rather rise above, oh, oh, oh

So can you lift me up
And Turn the ashes into flames
Cause I have overcome
More than words will ever say

And I've been given hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come when the fight is won
And I think that day has just begun
Oh, just begun

Lift me up, ooh yeah ooh
Lift me up
Lift me up
Lift me up
Lift me up
___________________________________________
Älskar verkligen dessa låtar! Speciellt Lift Me Up ger mig rysningar i hela kroppen! 
På något sätt tilltalar de mig väldigt mycket, känner verkligen det hon sjunger.
Får tårar i ögonen när jag lyssnar på den sista låten, den är verkligen jag på något sätt,
känner verkligen igen mig. Aah..






Leker...

2010-03-04 @ 14:45:12


..med webcamen. Är så trött! Inte kunnat ta en power-nap heller - det är verkligen illa när man är för trött för att sova. Hur ska jag klara 4 timmar med världens mest hyperaktiva barn? Phew.. Kommer nog sova gott inatt, hoppas jag.

Shutter Island

2010-03-04 @ 13:06:16
Hello!!

Igår var jag på jobbet en sväng. Eller, framtida jobbet kanske man kan säga. Kanske då. Barnen var tidvis väldigt snällla och härliga, men andra sekunden var dom skrikiga och pain!! Men det ska nog gå bra det här. Man får härda ut och ta var dag som den kommer. Idag jobbar jag 4 timmar med dem (igår var det bara 2½) så jag kommer vara så trött när jag kommer hem.

Efter jobbet skulle jag möta upp O för att gå på bio, men någon somnade visst haha, så vi fick åka hem och kolla på film. Vi kollade på den nya filmen Shutter Island med Leonardo DiCaprio, och jag måste väl säga att.. ah.. den var sådär. Riktigt svår att förstå emellanåt. Borde nästan se om den så man hänger med bättre. När filmen var slut kom vi på att det inte gick några bussar längre, så jag fick helt enkelt sova över. Sov inte mycket inatt, var vaken till fem innan jag somnade. Vaknade vid halv nio igen, väldigt pigg. Fick skjuts hem så nu är jag väldigt trött. Men här har vi inte tid att sova - snart dags att jobba, hur nu det ska gå!

Fick ett samtal från familjens handläggare imorse också. Vi talade lite om anställningsavtal och lön. Riktigt trevlig tjej och väldigt tillmötesgående. Hon ska skicka avtalet hem till mig, för även om jag inte blir anställd så har jag ju jobbat några dagar på prov nu, och det ska jag ju ha betalt för.

Nu ska jag ta en power-nap på en timme innan jag ska ta en dusch och sedan åka till jobbet. Perfekt att bussen går raka vägen dit här hemifrån, inga byten, 20 minuter. 

Ha en bra dag, vi hörs! Ciao! 

På gång.

2010-03-03 @ 11:53:02

Igår var.. ja.. inget speciellt egentligen. Vaknade upp på morgonen av att jag frös som en ko, såg då att jag tydligen inte hade stängt dörren ordentligt = minusgrader! Mmm, bra Sofia. Gick och handlade under dagen. Sedan åkte jag till en "intervju", kan man väl kalla det, för jobbet med de där barnen. Ser lovande ut, men jag hoppar inte högt ännu. Ska jobba för dem på torsdag på prov (och även idag en stund fick jag hoppa in, ringde imorse!) men sen är det en annan tjej som ska jobba lite på prov också. Hon har massa utbildning om just dessa sjukdomar, så som sagt, jag har inga höga förhoppningar.

Efter "intervjun" åkte jag in till stan och gick till Ur&Penn butiken, för att berätta att jag nu finns på plats. Jag kommer få jobba lite extra där ser det ut som, eventuellt med start nästa vecka då det är kampanjbyte, så jag får träffa alla anställda. Kul! Men det blir som sagt bara någon gång ibland. De kommer behöva mkt mer hjälp i sommar sa dom, men ja, de beror ju helt på hur det går med andra jobb för mig. Det jobb jag får mest timmar på är ju det som kommer prioriteras först. 

Tina jobbade till 20 igår så då mötte jag upp henne på stan. Vi gick runt och skulle hitta rätt buss hem haha, men när vi kommit hit hem till mig så såg vi att nästa buss hem till tina gick om bara en halvtimme haha. Så det blev en snabbvisit här och sen åkte hon hem igen. Vi som hade planerat film och allt, men men. Det finns det gott om tid till senare!

Idag ska jag alltså jobba en sväng, och sen kanske jag ska på bio, men vi får se vad det blir av kvällen. Kommer väl vara helt slut efter några timmar med barnen :) Nu på dagen tänkte ja bara försöka få iordning lite mer här hemma, typ alla kläder.. och sen kanske man skulle försöka sig på att bygga den där hyllan från ikea... hm.. får se hur det går. Har inte ens några verktyg ju haha. men det kanske går att använda en kniv som skruvmejsel? :) Allt funkar, bara man vill, right? :)

Ciao!

 

 


Hopplöst fall.

2010-03-02 @ 12:25:49

Ja, det tror jag bestämt att jag är. Inte nån gång kan det gå som det ska.

Igår flyttade vi hela dagen. Tog sju (7!!!) timmar upp hit till Uppsala - vägarna va pissdåliga, snö och is öevrallt så man låg ju i 70 hela vägen. Inte så kul. Vi åkte direkt till IKEA för att inhandla säng och då får jag ett samtal från tjejen jag hyr av. Jag skulle till henne o hämta nyckeln hit - men hon sa också att dom har lagt ut huset för försäljning!!! O det säger hon NU, dagen man flyttar in?? Blev heeelt tokig. Min värld rasar verkligen samman. Nu hade jag verkligen ställt in mig på att komma hit upp, även om de är jobbigt, och kunna ta de lugnt och verkligen få allt ordnat. och så BOOM, kommer nästa grej. Jag fattar inte alltså. Var är det för fel på mig, som hela tiden får sånhär skit? Åååh människor alltså!!! Så nu har man det på hjärnan igen, att man snart måste flytta igen. Vet inte när, men de kan ju bli inom tre månader lika gärna som inom 2 år. Men bara att ha det runt hörnet känns otroligt frustrerande. Spottar på såna människor. Tvi!

Ah. Så i min frustration igår tog jag ut det på mina möbler. Satt uppe länge o bara skrivade ihop och gjorde iordning. Fan va arg jag var, och är fortfarande. Men men. Nu har jag iaf precis vart o handlat, va ju tvungen att fylla på här så ja överlever. Men de vore kanske lika bra om ja inte gjorde det. Åh. 

Ska snart iväg och tala med en man, som kan komma att bli min arbetsgivare. Får se vad som händer och hur det går. Tänker aldrig mer någonsin hoppas på något förän man vet att det är helt klart, 200%! Never ever.. Sen ikväll ska jag möta upp Tina när hon slutat jobba, så ska jag nog gråta ut hos henne tror jag. Kan behövas, har sjukt mycket inom mig nu som bara vill ut ut ut! 

Över till nåt lite roligare: Hittade denna bild på Växjös mingelsida. Den är från i lördags då vi var ute och firade Hanna och Maddes födelsedag på Grace! De va superroligt verkligen! Åh, saknar er redan.. :(


På GRACE - lördag 27/2! Jag, Madde och Hanna! ♥

 

Ciao sålänge.

 

 


RSS 2.0