Va i hela friden??!

2010-01-31 @ 15:34:31

Va fan liksom? Äckliga människor! La ut en annons på blocket om att jag sker en bostad i uppsala, och så får man sån här skit? Fan va vidriga människor det finns!!! Dett är inte den enda heller. En kille ringde ch sa att han hade ett ledigt rum i sin femma, som han delar med två andra tjejer. O så började han snacka om att man inte kan va blyg när man bor den, för dom duschar, sover och har sex ihop ibland. VA FAN??! Världen är ju hopplös!!


Alone

2010-01-31 @ 10:41:57

Har inte haft en bra natt kan jag lova. Sovit kanske 2 timmar totalt. Legat o tänkt och gråtit och gråtit och gråtit och lite till.. Vad är det för fel på mig?

Igår bara sjönk allt in och jag förstod äntligen vad som egentligen händer. Har aldrig någonsin känt mig så ensam som nu. Känns som ingen vill veta av mig verkligen. Allt jag gör är fel. Jag stöter på nåt sätt bort människor jag bryr mig så mycket om..

Den senaste månaden har verkligen inte varit lätt. Jag har försökt tänka bort allt dåligt och försökt må bra, försökt se framåt och göra det bästa av situationen, men det går verkligen inte. Jag förstår inte varför allt jämt händer mig? ALLTID!

Jag tycker att jag varit med om tillräckligt! Sen den dag jag blev utkastad hemifrån, ca 5 år sedan, så har jag fått klara mig själv. Jag har tagit motgång efter motgång och klarat av det, tro det eller ej. Men nu får det faktiskt räcka. Jag orkar inte mer. Alla säger hela tiden "Sofia du är sååå stark, du är den starkaste person jag känner!" men jag fattar inte hur ni kan se det så? Jag är inte stark. Jag är svag! Jag kanske var stark en gång, men alla människor har en gräns, även jag. Jag känner bara att varför stå ut med ett liv utan lycka? Jag trodde jag var det, elelr jag var faktiskt det, men som vanligt togs det ifrån mig. Gång efter gång.

Jag vet inte om jag klarar mig ur det här. O alla ni som nu sitter o tänker kommentera att" det är klart du gör, du kommer klara det, de känns bara så här i början men de komemr bli bra" - det kommer inte bli bra! Jag mår förjävligt! Vill bara bort bort BORT från det här stället, klarar inte att vara här! Jag orkar fatiskt inte.. helt seriöst.. Jag orkar inte ligga och gråta hela nätterna, elelr så fort jag tänker en tanke. Jag skulle nog göra många en stor tjänst om jag bara försvann. Så skulle ni slippa tycka synd om mig.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har inget hem nånstans på denna jord. Jag skulle bara kunna ligga här hemma och tyna bort utan att någon märkte det. Jo, jobbet kanske i form av min frånvaro. Men ingen annan. Ursäkta att detta inlägget blev väldigt nedstämt, men jag måste få ur mig det jag känner just nu.

Jag känner inte igen migsjälv nuförtiden. Förr va jag så himla glad och utåt o social men det har nästan försvunnit helt. Jag vet inte vad som händer med mig. Känner mig så fruktansvärt ensam så de finns inte. Känns som mina vänner bara försvinner, att jag stöter bort er på nåt sätt. De få fina vänner jag har finns inte nånstans i närheten av där jag är. De människor jag lärt känna som jag verkligen tycker om och som faktiskt får mig på bättre tankar, som får mig att le av blotta tanken, verkar inte orka med mig.. Så vad är det för fel på mig? Hur kunde det gå såhär? Varför kan inte jag få vara glad och lycklig som alla andra i denna värld? Jag kanske inte hr hemma här helt enkelt, jag kanske borde vara i en annan värld.

____________________________________________________

I turn my head to the east I dont see nobody by my side
I turn my head to the west still nobody in sight
So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride

Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone..


Äntligen klart. Nästan iallafall.

2010-01-30 @ 22:08:39

Ja, nu är jag äntligen klar här hemma. Ja, jag får väl börja kalla det här för hem nu, även om det inte riktigt känns som det. Än. Har packat upp alla grejer, garderoben jag har är fullständigt översmockad med grejer, ändå rensade jag ut nästan halva garderoben med saker som ska slängas. Allt är på sin plats alltså, det enda som saknas nu är TVn och DVDn. Det får ja ta senare, orkar inte bära den själv om man inte har en önskan om att bryta ryggen förstås.

För er som undrar vart nu den här s.k lägenheten ligger, så är det precis vid Kungsmadskolan. Ni vet Sandsbrovägen? Om ni tänker er den, och sen skolan vid sidan av den, så bor jag på Tingsvägen 4 som ligger på andra sidan skolan, vägen som går parallellt med sandsbrovägen. Comprende? Ja, kika upp på eniro annars om ni så gärna vill veta. :)

Idag har jag även lagat min allra första middag här hemma. Det blev en enkel rätt på makaroner och korv, kände verkligen inte att ja va sugen på nåt egentligen, men jag fick tummen ur ändå tillslut. Till maten kollade jag på Big Daddy med Adam Sandler på datorn. Längesen man såg den, faktiskt rätt kul, och lite sorglig..

Just det, jag har ju jobbat idag också. Glömde jag nästan bort. Men de finns inte så mkt att berätta därifrån, hände inte så mkt idag. Va lite emr folk än va vi trodde de skulle bli, lite kassastrul så vi fick skriva egna kvitton, och Malin bjöd på Pressbyråns nybakta kanelbullar. Vi tackar och bugar! Mer än så hände inte. Aah, o sen på vägen hem köpte jag en kavaj  också. Från HM. Modell längre, svart, trekvartsärm, och blå sidenliknande tyg inuti. Det va det blåa jag fastnade för :) Jag och blått alltså!

Imorgon blir det nog till att slänga lite kartonger, alla kläder jag ska kasta samt städa lite i andra lägenheten. Kanske prövar jag lyckan att bära TVn själv om ja nu inte kan hålla mig. Hade gärna velat gå o se Avatar också, men vet inte om ja vill gå själv. Har ju visserligen gått på bio massor av gånger själv förut, tycker egentligen inte det är nåt konstigt med det, men just nu bara, tidpunkten, känns inte så rolig. Så vi får se. Dessutom borde ja väl spara pengarna till viktigare saker.... Hm... Dilemma.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite. Har ju lite böcker man kan ta tag i nu när man har så mkt fritid :S Inte alltid en bra sak de dära! Jag avskyr ju egentligen att läsa.. :S  Tjipp och god lördag allihop!

"Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.."  Saknar...


Mör som en oxbringa.

2010-01-29 @ 21:38:36
Ja. DET kan ni skriva upp att jag är. Hållt på non.stop hela dagen ju, är helt slut i varendaste liten del på min stackars kropp. Fy tusan alltså vilken work-out!

Har alltså hållt på med flytten, som ni kanske förstår - iaf ni som hänger med i svängarna här på bloggen! Började med att jag vid tvåtiden fick ta flygbussen till flygplatsen för att hämta bilen. Ja, det stod ända där borta. Sen åkte jag hem och packade in varenda liten låda jag packat igår, och åkte till lilla lyan. Varför kallar jag den lyan egentligen? Kanske för att den enligt mig knappt kan kategorisera sig med andra "lägenheter" men ändå att den har mer bekvämligheter än ett vanligt "rum". Jaa, nåt sånt. Anyway. När jag kom hit packade jag alltså upp alla lådor igen, behövde ju dem till nästa omgång. Pustade ut i två sekunder och åkte runda nummer två. Väl "hemma" packade jag och rensade ut hela min garderob. Jisses, va grejer som ja slängde. För stora och för små kläder (jag är väl nåt mellanting nudå haha), en hel del fula kläder man inte fattat att man end haft på sig, en del kläder som man inte burit på över två år. Då tycker jag de räknas som avfall. Och en hel del gamla skor och väskor som inte används. Har ändå inte plats för skiten... Får slänga det i soprummet, jag lovar att över hälften kommer va borta efter ett dygn. Haha..

Ja. När jag packat bilen full med andra laddningen drog jag till ÖB för att köpa lite smågrejer, typ såna där hängare till kökshandduken. Var även tvungen att köpa en dammsugare på Elgiganten för 500 spänn, vilket sög. Men måste ju ha en. Sist åkte jag till Maxi och inhandlade hela mitt torrförråd, kylförråd och frysförråd. En hel del mat blev det. Kvar "hemma" är nu bara mina vinterjackor, farmors kristallserie och lite mer torrvaror, typ alla mina teer. Dom får vi inte glömma! Sen är de bara städning kvar. Imorgon jobbar jag så ja kommer inte orka ta det då. får nog bli på söndag eller nåt. Har ju en del kvar här att packa upp... ååh.. sortera kläder... tråååk....

Men men. Överlag är väl allt ok just nu. Haft för mycket att göra idag för att ens tänka på nåt annat. Men jag måste erkänna att det känns pretty lonely här just nu.. :( Bara jag, datorn och en massa massa massa kartonger.. Ååh... Usch ja. 

Jaa, det var min dag. Hur var er dag? 

Nu tänker jag ta mig en macka, och sen ska jag nog nästan lägga mig. Kommer förhoppningsvis sova som en stock inatt efter all fysisk ansträngning. Haha, jag tror jag överansträngde min kropp rätt rejält idag, sitter o skakar i händer och ben haha.. Lite kul :) Men resten gör bara ont - ryggen, axlarna, armarna, benen, tillochmed rumpan.. Så de va ett bra pass. 

Sov gott! Ciao

Nightmares...

2010-01-29 @ 10:18:23
Aaah.. s ö m n !

Jag har sällan problem med att sova, men inatt har jag verkligen sovit skitdåligt. Hostat o haft mig, och när jag väl somnat har jag vaknat upp genomsvettig, och med kudden helt blöt från tårar efter mina mardrömmar. Drömt massa hemskt inatt, varav hälften jag inte ens kommer ihåg längre men det är väl tur det.. Drömde massa om pappa... <3  Jag har hört att om man drömmer nåt hemskt och är rädd för att somna om, så ska man tänka om slutet på mardrömmen. Man lägger sig och tänker på hur den ska sluta, med ett roligt eller lyckligt slut, och då ska man drömma det sen. Jag har aldrig provat, när man är mitt uppe i en mardröm, är det svårt att tänka sig nåt annat... Men om ja komemr på det nångång ska jag prova.

Idag händer det grejer. Start vid tvåtiden då. Då tar jag bussen och åker o hämtar bilen, sen ska jag lasta på o av grejer i nya lyan, packa upp, packa ner mer, packa upp igen.. pust... sen måste jag och handla också. Mat, en dammsugare och lite diverse grejer ja tänkte handla på ÖB. Sen sover ja nog där ikväll. Lite läskigt.. Får åka tillbaka hit o städa o greja nån annan dag. Typ söndag för ja jobbar ju lördag. Ja, nåt sånt får de väl bli, men det märks.

Nu borde jag verkligen äta nåt. Magen kurrar lite. Ska nog ta mig en skål med flingor. De är gott de! Sen en dusch kanske, vore väl rätt bra med tanke på allt svettande inatt... Usch!

__________________________________________________________

Dagens låt: Sweet Dreams (Beautiful Nightmare) - Beyoncé Knowles


Bläää.....

2010-01-28 @ 20:19:14
O r k a r  i n t e  p a c k a  m e r . . .

Orkar inte! Ryggen gör ont efter alla tunga grejer! Har packat ner, porslin, tavlor, pärmar, böcker, filmer, skivor, dukar, mössor, vantar, halsdukar, handdukar, ljusstakar...... Bara alla mina kläder, vinterjackor, skor, väskor, smycken, klockor, toalettartiklar, parfymer och kosmetika, sängkläder, farmors kristallglas-serie och..... ja, de va nog allt! PUST!

Sitter och sipprar i mig en Red Bull här hemma - för att få viiiingar - och orka lite till, men det  går trögt. Jag avskyr ju kolsyra och sen smakar det verkligen inte gott heller! Blää!

Det är egentligen inte så mycket kvar att packa, men det går väääldigt segt just nu. Har inga lådor kvar att fylla heller så jag tror att jag gör som så att jag åker till lyan med det jag packat nu, packar upp det, tar med kartngerna tillbaka och fyller dem med de sista grejerna och åker en vända till med det sen. Tror det är bäst, de är ju inte direkt gott om plats i lyan så de är nog bäst så, annars lär jag begravas i grejer därinne. Just de, TVn och DVDn också. Fan, komemr glömma massor. Men men, då är de bra att de bara tar 7 min att gå hit igen, så man kan hämta det. Gaah... Sen måste jag ju fylla kylskåpet också.. Ååh... Och skaffa en dammsugare.. Får absolut inte plats med en stor så jag får köpa en sån där liten en som står upp ni vet. Lite coola, men dock en utgift jag verkligen inte skulle behöva just nu. Men va gör man? You gotta do what you gotta do. 

Whooa, vilken energikick jag fick! Nu ska jag flytta undan lådorna, pumpa musik ut högtalarna och dansa loss i duschen ett tag. Jädra Red Bull... :)


Not for me.

2010-01-28 @ 18:10:09
Nää.. Ja bestämde mig för att inte gå med Åsa till den där SingStar-grejern... För det första kände jag att jag hade lite viktigare grejer för mig, såsom att börja packa ner alla kläder och böcker och porslin och gud vet allt... För det andra skulle jag ändå bara suttit där. Hade ju absolut inte sjungit iallafall. Så så fick det bli.

Så nu har jag precis kommit hem från lyan och ska sätta igång packandet nu. Eller snart.. Åtminstonde ikväll.... Ja, vi får se, det är inte så spänt!

Imorgon tänkte jag ta bussen till flygplatsen och hämta bilen så att jag kan börja skeppa kartonegerna. Kan ju inte gärna gå med dem i famnen, komemr ju slå ihjäl mig om jag halkar vilket jag gör även om jag inte bär någonting. Mina skor suger har jag märkt, inget motstånd alls, känner mig lite som bambi på hal is i varje steg jag tar. Ni vet när man tar ett steg och glider en halvmeter bakåt istället? Så är det, varje steg. Då kan ni tänka er att det tar lite tid att ta sig fram här i krokarna.

Är inte hungrig för fem öre. Ändå känner jag sug efter nåt, men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Kanske en kopp te, vore fint. Lite sånt där passionsfruktste som jag köpte på Harrods i London i oktober. Mmm va gott det är. Ångrar att jag inte köpte en större burk av den sorten. Alltid är det nåt man ska ångra i efterhand, speciellt när det är något man inte kan ändra så lätt. Men men.

Idag slog det mig att det är Alla Hjärtans Dag om 2 veckor.. Apa. Hemskt när man inte har nån att dela den dagen med, och de man faktiskt har bor så långt bort att de inte finns mer att göra än att skicka ett sms, ringa ett telefonsamtal, skicka ett brev eller nån blomma. Men det har jag gjort idag. Några speciellt utvalda människor har jag börjat kladda ner ett brev till, och en person har jag beställt en blomma till. Får se om man får nåt tillbaka, men det tvivlar jag på. Jag får aldrig nåt. Men det gör ingenting, för jag har alltid varit en giver så att säga. Älskar att ge men är dålig på att ta emot.



Tycker förresten att hela den här alla hjärtans dag-dagen är rätt löjlig. För varför behöver man en speciellt utsedd dag för att visa någon kärlek och omtanke? Det ska inte behövas! Man ska visa det ändå, varje dag, och inte behöva en en speciell dag för att visa det extra mycket. Då är det väl tusen gånger mer speciellt om man visar  kärlek lite extra bara sådär, utan att den andre vet något. Med en speciell dag sådär gör ju att man förväntar sig massa, och tänk alla som bli besvikna då? Nej, det är bara misär det här. Ska inte behövas. Vi människor är alldeles för dåliga med det där, att visa känslor. Varför ska det vara så svårt? Jag själv är en helt hyperkänslosam och kärleksfull människa, visar allt vad jag tycker och känner för någon. Lev i nuet! Tänk om den där speciella människan dör imorgon och det sista du sa va, "ja vi ses på ica imrron då" eller nåt. Vi behöver verkligen visa vad vi känner lite oftare. Men men, vi är ju o andra sidan bara människor..

Jaa... Nu har jag slut på ord för tillfället. Men jag återkommer!


En angenäm torsdag.

2010-01-28 @ 15:50:40

Nu har jag och Åsa landat här i soffan. Vi har knallat runt på stan ett tag. Varit på H&M där Åsa handlade en hel del, och eftersom hon inte äger ett H&M Clubkort så tog jag fram mitt och fick hennes bonus! Hehe, perfekt! Efter det gick vi runt och letade efter ett ställa att käka på. Vi tänkte oss Bishops´ eller Harry´s eller Sports men inget av dem var öppet så det slutade med lunchbuffé på Thai Palace. Gott va de.

Sen gick vi hemmåt då. Stannade till en snabbis på systemet (Åsa) och även Claes Ohlsson för ja behövde lite flyttlådor. Nu sitter vi alltså här, och ska snart ta med lite av min packning och dra till nya lyan, sen vidare till ett ställe där några ska ha SingStar ikväll. Jag har sagt att jag inte kommer sjunga, icke alltså... Men kanske är bra för mig att följa med och  träffa lite folk iaf.. Men men, jag har inte bestämt mig ännu. Finns ju som sagt en hel del att göra i lyan.........

Nej, får väl va lite social här. Ciao.

 


Ny dag, nya möjligheter!

2010-01-28 @ 11:10:58


Nu har jag bestämt mig för att börja ordna upp mitt liv här. Jag hade en fett sugig dag igår, no one can blame me, men idag är det nya tag som gäller.

Dagen började med ett mycket, mycket, mycket angenämt telefonsamtal som fått mig på mycket bättre tankar. Att veta att en person värderar mig högt och önskar mig all lycka i allt jag gör är en större drivkraft än jag någonsin vågat tro. Jag kommer klara det här, och allt annat galant, nothing can hold me back now! Vissa bakslag får man väl räkna med, speciellt om man heter Sofia Johansson, men hey, what to do man? Haha. Bara att suga i sig av alla erfarenheter man får och göra det bästa av det!

Ska snart ta och klä på mig. Ja, ni hörde rätt, jag sitter fortfarande invirad i täcket ute i soffan, klockan är snart elva. Men har man inget spec att göra så går det väl bra antar jag. Ska ta och möta upp min kära moster Åsa inne i stan vid tolv-ett tiden. Vi ska luncha - som vi inte gjort på evigheter, elelr någonsin förresten... - gå i lite affärer (mest fönstershopping för min del, vill inte handla nåt om ja inte måste!) och bara umgås o ha de trevligt. Det kan jag behöva. Prata massa strunt, och sen hörde jag att hon vill dra med mig på nåt SingStar-event.... Hmmm, ja vet inte jag.. Min scenskräck är ju inte att leka med, och jag vet inte om jag är så sugen på att göra bort mig inför halva stan.. hehe.. Sen är jag ju mitt uppe i flytten, är inte det en rätt bra ursäkt? ;) Hehe. Nej, vi får se om ja följer med eller inte. Kan ju iof bli kul, att ta de där sång-demonerna i örat vore kanske bra!

Sen hade jag nog tänkt att jag skulle sova i nya lyan för första gången ikväll. Är fortfarande lite tveksam, men det är väl inget att dra ut på egentligen, måste ju dit förr eller senare. På tal om flytt, vart har mitt adressändringsbrev tagit vägen? Hmm..... Måste nog kolla upp detta.

Måste ju ta med en liten väderprognos också: Det blåser så in i norden mycket, snön bara öser ner. Plogbilarna har vart uppe hela natten men som tur är sover jag som björnen igenom det utan större problem. Temperaturen ligger på ca -8 just nu, och vi kan nog förvänta oss ännu kallare väder under veckan. Snö hoppas vi att det inte komemr nåt mer, men under tiden kan man ju glädjas åt små vardagliga ögonblick som skänker en strimma av hopp och glädje till oss :) Detta hände alldeles nyss: Haha.. En kille som gick utanför fönstret fick världens snödriva från taket över sig! Moahah, skadeglad till tusen idag haha, men ah, lite kul får man väl ha. Kunde ju iof gått rätt illa om de vart is, men nu när de bara va lössnö där det mesta blåste iväg på vägen ner, tycker jag att det är helt okey att småle åt :) Eller hur?


Längtar ju rätt bra efter våren just nu....


Nej... Upp o iväg då. And I´m out in three... Two... One...

________________________________________________________

Dagens låt: Russian Roulette - Rihanna


Let´s do this!

2010-01-27 @ 22:31:10

Alltså, seriöst människor? Jag har inte skrivit här på en månad och ändå är ni här inne varje dag för att se om jag skrivit nåt? Antar att ni gärna vill hålla koll på mig, mina vänner... Ja, jag borde väl va glad att mina vänner vill veta av mig iaf..

Så. Nu kula alltså. Tog bort alla gamla inlägg. De är alla förknippade med minnen jag numera vill glömma. Mycket som hänt den senaste tiden, ni som vet ni vet, ni andra kan fortsätta gissa om ni vill. Kanske inte låter fullt så munter som jag egentligen är, men det har sina orsaker. Jag ber om ursäkt för eventuellt obehag.

Första inlägget vill jag dedikera mig själv. Har haft en väldigt dålig dag, full av tankar, missöden och jobbiga situationer. Behöver verkligen skriva av mig, det är enda anledningen till att denna blogg fortfarande lever kvar. Så...

Har jobbat idag. Kändes skönt tillochbörja med, men sen kom det. Det jag gått och väntat på i flera dagar nu. Ångesten. Den ville inte försvinna. Fick total panik. Ville bara springa upp på lagret, in på toaletten, sätta mig i ett hörn och gråta. Hemskaste känslan ever. Fick panik på att jag fortfarande är kvar här i Växjö, när jag faktiskt inte vill det. Vill bara bort, gärna så långt bort som möjligt - fast Uppsala duger gott och väl. Uppsala, den gyllene staden. Gyllene på det sättet att mina allra bästa och mest underbara vänner finns där. Känner ett starkt behöv att vara kring människor som jag vet älskar mig, och inte i en stad där jag förknippar allt runt omkring mig med olycka och smärta. 

Har ju skaffat mig ny liten lya, som en del vet. En liten, liten, liten etta på blott 20 kvadrat, men med absolut potential. Delvis möblerad, vilket är skönt så ja slipper tänka på sånt. Sängen är byggd som en loftsäng så det sparar en del plats. Under sängen finns en soffa och ett soffbord. Framför soffbordet finns en tv-bänk där det ska stå en tv på. Vid sidan av sängen finns ett vitrinskåp/garderob beroende på hur man vill använda den. I väggen finns en inbyggd garderob och vid det enda rätt stora fönstret står ett bort med två stolar, och intill det en liten byrå. Fullt dugligt, iallafall för en kortare tid. Toaletten är liten men mysig, och en trappa ner delar jag dusch och bad med min kvinnliga granne, som jobbar natt så henne lär man inte se mycket av. I duschrummet finns dessutom en stor jacuzzi och en bastu, endast för oss två granar. Rätt nice ändå. 

Något jag dock missade vid visningen, som jag känner är ett väldigt stort problem är det här med köket. Seriöst. Jag måste va helt blåst, eller nånting i den stilen. Visserligen går man väl inte till en visning med tanken "Hoppas verkligen det finns en diskho, måste kolla", för det antar man ju liksom när man ser en annons som säger att det finns litet pentry. Ja ni hörde/antog helt rätt. Det finns ingen diskho! Jag trodde jag skulle gå i taket när jag hörde detta. Seriöst. Vem hyr ut något man kallar för lägenhet om det inte finns nödvändiga saker som en diskho? Det finns spis, kyl/frys, micro o grejer... Men ingen diskho. Ååh... O där började min frustration. Dom har tänkt sig att man ska diska PÅ TOALETTEN!! Alltså... Jag dör.. Fy fan va vidrigt. Så äckligt!! Men jag får väl skylla mig själv, jag borde väl kollat.. Åh... och tre månaders ppsägning är det också. kan ju inte gärna ta med all disk till jpobbet o diska varje dag hah.. Nej, detta var ett bakslag som jag VERKLIGEN INTE hade behövt just nu. Pallar inte alltså...

Ni kanske förstår att det tar lite på krafterna sånt här. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag vill fly från detta småland till varmare breddgrader - värme i form av vänner och kärlek. Här känner jag mig fruktansvärt oälskad, ovälkommen, i vägen och bara... aah... att jag inte passar in. det är tur att man har så fina människor i telefonboken, människor som håller mig på jorden, som hindrar mig från att göra dumma saker. Människor som bara med sin närvaro peppar mig och får mig att vilja gå vidare ordentligt. Människor som behöver mig lika mycket som jag behöver dem. Människor som är helt underbara och alltid komemr ha en speciell plats i mitt hjärta.. Tillskillnad från vissa andra. 

Nej. Detta blev ett tråkigt första inlägg, men jag bugar och bockar för er som tagit er igenom detta verk av lidande och negativitet. 

Nu ska jag kolla på TV och prata med en person som får mig att le och glömma allt ont i denna värld.

Ciao.

_________________________________________________________________

Dagens låt: Fireflies - Owl City   


RSS 2.0