The End of an Era

2010-02-28 @ 14:31:29

Shiiiit va kul vi hade igår :) RIKTIGT trevligt! Började med middag hos Hanna, bestående av en finfin tacopaj, sallad, nachos och en jääädra massa guacamole! Mmm :) Hemmagjord också, undebart!  Vi blev totalt tio tjejer hos Hanna denna kväll, men gästades senare av ett kompisgäng med boys! Vi förfestade och Hanna var fast besluten om att få mig full haha - gick inte riktigt som planerat tror jag bestämt, för min del då :) Vid elva gick vi till Grace, va tvugna att va där innan halv tolv för att komma in om man stod på listan. Där dansade vi och hade det riktigt trevligt till dom stängde kl 02! Vet inte huuur många glas öl jag fick på mig under kvällen alltså! Stället va aspackat och så även personerna där inne haha. Så inte så konstigt kanske! När dom stängde gick vi och köpte en pizza, jag följde Hanna o Calle hem till sig och sa hej då, och sen knallade jag hem! Tack för en riktigt fin kväll/natt! Det behövdes, såhär sista helgen i Växjö!

Idag vaknade jag upp och mådde förvånansvärt bra :) Ingen bakfylla här inte! Så jag har packat och städat hela dagen nu, ska bara ta ett sista svep med dammsugaren imorgon när vi fått ut alla grejer här. Ska snart till J en sista gång för att hämta upp de sista grejerna, och sen ikväll ska jag ta en fika med moster Åsa o säga hej då. Sen är de bara hem o sova för de lär bli en lång dag imorgon. Inpackning, körning i x antal timmar, utpackning, IKEA, inpackning och utpackning igen.. O sen ska J köra hela vägen hem igen. Pust. Inte avundsjuk direkt..

Jaa. Det va det det. Drygt 2 år i Växjö. Fantastiska Växjö. Måste säga att jag trivts otroligt bra här faktiskt, även om man inte känner jättemånga. Det är verkligen en vacker stad, o en bra storlek också. Mysigt liksom. Folk är trevliga, om än lite snåla ;) Men det är ju smålänningarna kända för haha. Jaa. Vi får väl se vart vinden tar mig nästa gång. Vem vet, man kanske hamnar neråt här igen nån gång. Men nu är det ju min 4e flytt på 3 år, så jag hoppas att jag ska kunna hitta mig ett hem där uppe nu. Är trött åp att flytta runt, ständigt behöva maka på mig. Nu vill jag hitta mitt riktiga hem. Trodde det var här, men tydligen inte. Shit happens, bara o hoppas på att de blir bättre nästa gång. Suck.. 

Jag återkommer. Hasta luego.

  


Fullt ös, medvetslös!

2010-02-27 @ 17:59:25

Puh! Vart lite fullt upp nu med packning o jobb o allt va de är, o än är det inte slut! Har precis gjort mig iordning för ja ska till Hanna på födelsedagsmiddag med utgång efteråt till Grace! Ska bli kul att gå dit, aldrig vart där. Dels för att de aldrig blivit av bara, men dels för att man heller aldrig kommer in. Det är 25årsgräns ju, o så gammal är man ju inte än haha :) Men ikväll står vi på listan så de ska bli kul!


Idag ser jag ut såhär ute i vimlet! :)

Jobbat tidigare idag och det gick kanon, bara de att de är gaaaaaaaaalet mycket folk. Vart får folk pengar ifrån undrar jag?? Visst, de har precis vart löning nu, men även innan löning va det såhär fullt! Galet! Men bra :) De va ju dock sista dagen för mig idag, kändes lite vemodigt att gå därifrån.. men så är ju livet.

Hinner icke skriva mer nu tyvärr, gotta go!! men ha en fin kväll peeps, vi hörs! Ciao!


Time to say goodbye :(

2010-02-25 @ 23:19:38

Usch ja. Nu har jag vart iväg på avskedsmiddag med tjejerna på jobbet. Usch va hemskt det känns. Ni har varit heeelt underbara att jobba med - har aldrig trivts så bra på ett jobb, eller nånstans, som jag gjort med er. Drygt 2 år med er blev det, underbart härliga år! TUSAN, va ja kommer skana er allihopa! Åååh! Men tro fan inte att ni slipepr mig alltså! Ja kommer mail-och telefontrakassera er så fort jag har möjlighet till det :) haha. Ni är bäst tjejer! Tack för ALLT!! ♥


Alex, Hanna, Rosse, Malin och jag! The dream-team, Ur&Penn style!


Detta superfina halsband fick jag av mina tjejer! Tusen tack!! Ni är för underbara!


Såhär såg jag ut när jag gick till middagen. NU, kan jag lova att ögonen är något rödare och sinnet tungt.. :(

Kvällen var alltså väldigt fin och bra, men jag gick därifrån med tungt sinne. Hemskt. Kommer sakna det stället så fruktansvärt mycket. Tror verkligen ingen förstår hur jag trivts där. Ända från första dagen har det bara vart så rätt. Det är verkligen DET HÄR jag ska jobba med, här jag trivs bäst och här jag gör ett riktigt bra jobb. Aah.. Känns riktigt ledsamt.. En stor del av mitt liv är nu borta. :( Usch ja.

Nej hörrni. Nu är det sängdags för mig. Imorgon blir det packning som gäller. Ska även hämta det allra sista i gamla lägenheten, dvs min kolossalt stora resväska fullproppad med vinterkläder och farmors porslin. Det är det enda kvar där borta. Sen är de inte så mkt mer att göra.. 3 dagar kvar.. Tror inte jag fattat riktigt ännu..

Buenas noches y hasta mañana. Ciao!
 


Ont.. i.. magen..

2010-02-25 @ 14:55:40
Åh. Nu närmar det sig verkligen.. På måndag gäller det. 4 dagar! Åh.. hjälp. Är så fruktansvärt nervös öevr flytten alltså. undrar verkligen om det ä normalt? Har så sjukt ont i magen varendaste dag, fan alltså om jag åker på nåt jäkla magsår igen. NOT what I need right now.

Har uaf vart nere en sväng på stan idag. Gick in på jobbet med en varsin semla till Malin och chiefen, men de visade sig att hon va ute på lunch och Malin stod där helt ensam i KAOS. Skojar inte. Så ja tyckte lite synd om henne så ja hoppade in en timma o  hjälpte henne. BLÄ för otacksamma kunder iaf! Jag tog en snabbkassa för tt få bort lite folk snabbt, men då började folk laga på att "ja men ja har ju stått här längre än henne.." bla bla bla. Jag skulle inte ens jobba, jag är LEDIG, sa vi till dom men ändå va dom griniga. orka. Nästa gång borde ja bara gå därifrån och låta dom stå där och grina o låta de ta ännu längre tid. Åh, folk alltså! 

När Rissa kom tillbaka knallade jag vidare på stan. La på brev till adressändring på posten, snackade med TRE men dom hade inget vettigt att säga hehe. Sen köpte jag en ny vit tunika på HM, en likadan som jag häromdagen förstörde med hjälp av en blå strumpa i min vita tvätt. Mmm, lyckat! :)

Igår va jag hos Hanna en sväng med. Vi drog en pizza o kollade OS - gött med ännu ett guld! Oh yes! Stackars Calle hade migrän, know how ya feel! Drog hem vid elva. På vägen hem fick jag världens snöras över mig haha :) Men va säger man, det är ju mig vi snackar om här, så det är ju knappast en nyhet att jag om nån får sånt över mig :)  

Snart är det dags för att dra sig till Hanna IGEN. Dock inte för OS denna kväll, utan för avskedsmiddag med girlsen på jobbet. Åh va ja kommer gråta :( Kommer sakna er gaaalet mycket tjejer!!! Åh.. Kommer aldrig ha ett så bra jobba igen. Har verkligen stortrivts där! 2 (nästan) fina år har det vart, oersättligt! :)

Tror ja ska ta mig en dusch här, och medans håret torkar sen ska jag nog ta o packa lite till samt diska. Effektivitet och simultankapacitet, kallas det för ;)

Tja tja!


Fix o trix!

2010-02-24 @ 19:05:34
Aaah.. Hemma fårn en lång dag på jobbet. Jobbat från 10 till 17.30 idag, o de va rätt intensivt ändå. Inte alls som det KAN vara, men ändå. På lunchen fick jag springa till TRE och fixa bredbandsabonemang. Sen när jag slutat jobbet sprang jag till Claes Ohlsson och köpte fler flyttkartonger, och sen tillbaka till TRE igen, för att fixa ett telefonabonemang.. på en iPhone. Skeptisk? Ja, det var jag med......

Grejen är den att jag aldrig varit nåt för varken TRE, elelr abonemang, eller iPhone helelr för den delen. Men nu fick det bli så. TRE har jag ju provat på ett tag (jag har alltid varit en TELIA-person) men det har ju faktiskt funkat helt okey. Abonemang har jag alltid vart emot eftersom jag anser att man har mer koll på vad man gör av med om man har kontantkort. Men o andra sidan kan man rätt som det är stå där med no money left, o kanske är rätt körd då om det är kris. Så nu kände jag att det är nog lika bra att jag har ett abonemang - det kostar mig ändå inte emr än vad jag lägger på kontantkortet varje månad (dvs max 300 spänn). O så va det iPhonen då. Jo, jag har ju egentligen en rätt ny telefon som jag är nöjd med. Men med det nya abonemanget tyckte ja de va lika bra att bara köra på - ha de senaste likom haha. Det jag komemr betala för altl är 299 kr i månaden. Då får jag ringa för 200 kr (vilket jag knappt gör) skricka så mycket sms jag vill gratis och har fri surf. Låter helt okey. Som sagt, 300 spänn lägger jag ändå på kontantkortet ju. Jag är inte den som tar varenda erbjudande folk ger mig, och verkligen inte den som blir lurad på massa trams. Men det här har jag tänkt på ett tag, och nu fick det bli så. Ingen förlust ju.

Så. Snart ska jag kila iväg till Hanna igen. Blivit mycket av Hanna den senaste tiden, och det är jätteku. Synd bara att det är NU, sista veckan man är här. Hade de vart så tidigare kanske man sett andra möjligheter än flyttat härifrån. Men men. Nu är det som det är. Vi ska käka pizza och kolla kanske blir det lite OS? Hockeyn ikväll ju. Har verkligen varty superkass på att kolla på OS denna gång, men nu har jag blivit sugen på hockeyn. Det är Hanna o Calles fel, dom tjatar om den där hockeyn hela tiden haha ;)

Nu ska ja nog ta o byta om o greja innan jag sticker. ha en fin kväll! Ciao!





Fullspäckat schema

2010-02-24 @ 09:08:17
Gosh alltså!

Vaknade med vääärldens magont, höll på o dö ta mig tusan.. Skulle börja jobba 10 idag, för vi har mkt att packa upp, men ja skrev till chefen att ja kommer halv tolv som vanligt för ja inte mådde bra. Men så snoozade ja en halvtimme o nu känns de lite bättre.. så ja går till jobbet till 10 iallafall. Då blir hon glad. Är ju trots allt min sista dag som jag jobbar med chefen idag.. Lämna in mina nycklar också :( Åh, känns så sorgligt..

Efter jobbet måste jag komma ihåg att fixa flyttkartonger, behöver några fler har jag kommit på. Sen är det fullt upp resten av veckan.
 
Torsdag: Packa lite. Avskedsmiddag med jobbet på kvällen. 
Fredag: Packa allt det sista!
Lördag: Jobba under dagen. Födelsedagsfest hos Hanna o Madde på kvällen - avslutas på Grace o ja tänker icke ta det lugnt denna sista utekväll i Växjö.
Söndag: Ev. vila lite, beror på hur gårdagen blev. Luncha med moster Åsa och hennes girlfriend. Städa och dammsuga i lägenheten.
Måndag: Då är det flytt!


Så så ser det ut. Full rulle emd andra ord. Så ja får verkligen inte ligga på latsidan om jag ska hinna med allt. Jah, de blir nog bra detta. Har även ett ev jobb på G nu som jag ska fixa med. Hoppas!

Nej, nu får jag nog slänga i mig nåt att äta o sen pulsa till jobbet! Ciao!


Sängen!

2010-02-23 @ 22:40:09

Tackar fina Hanna och mannen (och den där Nicke) för en fin kväll! :) Det blev en riktigt god middag på spaghetti och köttfärssås, OS-tittande (för första gången för mig detta OS) och sen en del sussande i soffan haha. Kände att de va dags att gå hem när jag var den enda vakna i soffan haha :) Men men, I don´t blame you, det är er förbaskat goa stora soffas fel! :) Jag skulle sova där JÄMT om jag hade den soffan. Mmmm....

Nu är det dags för mig att sova. Börjar jobba kl 10 imorgon. Skulle börjat 11.30 men vi har tydligen fått väldigt mycket varor så de behöver anlita lite proffshjälp ;) Hehe. Jag förstår dem ju :)

Sov så gott allihop! Ciao!




Dinner-time!

2010-02-23 @ 18:21:06

Nu drar jag iväg till Hanna - hon och hennes karl bjuder mig på middag ikväll :) Alltid trevligt med mat och goda vänner i kombination! Tänkte bara slänga in en bild på mina galet blå ögon ikväll! Dom brukar skifta i blå nyanser men nu blev jag nästan rädd för migsjälv när jag tittade mig i spegeln!

 

 

And off we go!! Ha en fin kväll babes! Ciao!

 

 


AVATARIZED!

2010-02-23 @ 15:05:52

En bra bit på väg har jag iaf kommit! Packat ner rätt mycket faktiskt! Inte för att ja har så jättemycket prylar, jämförelsevis, men ändå! Duktig jag :) 


1) Jag packar för fullt men mina goggles on  - så jäkla snyggt alltså! NOT! Avskyr mina glasögon, men jag bör väl skärpa mig om ja inte ska förlora synen helt!
2) Tavlorna på mina bästaste ska självklart packas med också, i väl förseglade och stoppade lådor! Här ska inget gå sönder!



Har även, under tiden, hjälpt lite folk med det här med Avatar. Ja, folk är ju som galna! Så jag gick in på en AVATAR-fan sida och skrev att jag kan hjälpa folk med att avatarize domsjälva hehe. Inte så svårt egentligen, finns en länk man kan gå in på o göra de själv. Men tydligen funkar inte det för 99% av världens befolkning, men för mig gör det så ja tänkta ja fick hjälpa dem lite :) Har fått ja vet inte hur många mail redan så ja sitter o avatariserar för fullt hehe :) Kul!! Här kommer en bild på migsjälv, avatarized, som ja så vackert kallar det :)



Nån annan som också vill bli Na´Vi? Skicka ett mail till [email protected] / [email protected] där du bifogar en bild på dig själv elelr den du vill förvandla. Viktigt är att bilden är bra belyst och i ett inte alltför litet format, tagen rakt framifrån där du kollar in i kameran. Inget hår i ansiktet (exempelvis lugg som hänger nedför ögonen), inga stora leenden eller miner. Märk mailet med Avatarize me!. :)


Nu ska jag nog ta nåt litet o äta och sen ta tag i disken.. Alltid de tråkigaste sist! :)




Packa... or not?

2010-02-23 @ 13:17:13
Pust... Borde verkligen sätta igång att packa här hemma. Men jag orkar inte... Eller vill inte, rättare sagt. Är ju så pisstråkigt, plus att jag ju nyss packat upp allting. Känns så tradigt att behöva packa ner det igen.. SUCK & STÖN! :S

Mobilbloggade ett inlägg igårkväll också förresten, som jag såg publicerades NU, 12 timmar senare haha.. Bra blogg.se :)

Jag måste erlägga en offentlig ursäkt här på bloggen till er känner jag. Ni är ju en hel drös som droppar in här varje dag nu - roligt men förvänande! - och vissa kanske inte vet vad allt handlar om här. Jag är väl medveten om att min blogg inte varit den muntraste de senaste månaderna (då jag startade om bloggen och tog bort alla gamla inlägg, för bloggen i sig är flera år gammal nu). Det har ju sina orsaker till att det varit såhär, men jag vill ändå att ni ska vet atat det kommer bli ändring på det. Det är kanske inte så kul att läsa en blogg full av negativitet och dåliga dagar - som jag haftvarje dag i 2 månader nu känns de som. Så bara så ni vet. Jag är faktiskt väldigt rolig :D men är inne i en svacka bara. Men det komemr snart gå över, så håll ut och fortsätt läsa :) Rätt trevligt ändå att så många intresserar sig för mig, och gör sig besväret (elelr nöjet?) att kika in här varje dag. Ni är uppe i över ett hundra unika besökare nu, vilket är rätt mycket för en liten skitblogg som min, om man jämför med de stora bloggarna. Men fortfarande, är det väldigt få som kommenterar, så de är ju tråkigt att man inte vet vilka ni är ;) 

Nej, hade väl inget vettigt att säga idag egentligen, elelr just nu iaf.. Men jaajaa.. om man skulle sätta igång då kanske. Usch.. Måste ta tag i disken med. och ut o slänga sopor och kartonger.. Snön bara vräker ner därute också, helt galet! Aldrig sett så mycket snö tror jag, på en o samma gång!

Hörs senare! Ciao!




..Det slog...

2010-02-23 @ 12:55:10
0-18879333dc0767dbfecc3541a1a161bf.png

Kolla varifrån!

..Det slog mig just att om exakt en vecka.. Ligger jag i min säng och ska sova.. I min nya lya.. I Uppsala.......... (jag blundar på bilden för blixtens skull, inte för att jag försöker låtsassova..)


Break down

2010-02-22 @ 20:19:46
.. Äntligen hemma från jobbet. Vart en lång dag med en hel del att göra (läs: inventera) men har även varit en lång dag rent psykiskt.

Jag skrev ju imorse att jag hade vaknat lite på fel sida, och tjeeena om jag gjorde det eller. Jag totalt bröt ihop på jobbet idag. Fick sån panik och ångest! Väldigt oproffsigt av mig, för jag själv avskyr när folk tar med sig sina problem till jobbet,  det tycker jag man kan lämna hemma. Men de gick bara inte idag.

Hade vart på lunch och skulle ut i butiken igen för att fortsätta inventera, men då bara kom det. Fick springa bak på lagret igen. Tårarna rann som aldrig förr, seriöst. Måste verkligen varit överfullt där inuti mig.. Jag tror nog att det plötsligt slog mig vad som EGENTLIGEN händer. Blev helt förvirrad. Överväldigad över vad som komma skall, chockad av att jag bara har 6 dagar kvar här i Växjö, hos mina underbara kollegor. Tankar som "är det verkligen rätt det här?" slog mig gång på gång, och jag funderade ärligt över om jag verkligen vill detta. O ja, det vill jag. Men jag trodde nog inte de skulle bli så här jobbigt. Jag har ju flyttat förr, folk har avskytt mig förr, men aldrig har det känts som nu. Kanske för att här av alla ställen har jag verkligen känt mig hemma.. 

Något som inte direkt gör det hela lättare, är att jag imorse fick beskedet att jag inte fick jobbet på Ur&Penn i Sthlm. Inte det att jag inte platsar (hah!) utan att de var "oroliga" över att jag skulle resa "långt" till jobbet varje dag. Dom såg det som ett hinder, så därflr anställde de en annan tjej som bor i Sthlm. Till detta har jag några invändningar:
1) Det kan ta MINST lika lång tid att resa INOM sthlm som det gör att komma utifrån.
2) varför i tusan ska dom ens bry sig hur JAG tar mig till jobbet. Inte riktigt deras problem så länge jag tar mig dit i tid, right?
3) AVSKYR att dom skötte hela processen så dåligt. Sa att dom skulle ringa upp mig TRE gånger - alla gånger var det jag som ringde! Kommer med dåliga ursäkter som att "jag har varit sjuk" (visst kan man vara sjuk men då kan man överlåta processen till någon annan) - dom måste ju fortfarande rekrytera!, eller "Vi inventerar" - samma sak här, ALLA inventerar och dom måste ju fortfarande rekrytera!. Blir tokig på sånt folk. Ååh!

Jaa, ni kanske förstår att detta bara spädde på min frustration och min ångest imorse. Så nu måste jag alltså ut o söka som fan efter annat jobb, vilket jag inte driekt räknat med. Elelr de har jag ju, jag har ju sökt annat under tiden, men jag var rätt så bombsäker på att få detta.. men men. Nej... ja får väl se..

Det som känns mest jobbigt är att jag inte har nåt att falla tillbaka på, som de flesta andra har. Jag har inte min familj där på samma sätt som andra har, jag har bara mina närmaste vänenr, vilka inte heller är världens rikaste direkt om man skulle få de krystat ekonomiskt. O så mycket annat också. Jag är inte den som ber om hjälp i första taget, avskyr det verkligen. Så därför suger det här lite extra. Det kan ju faktiskt bli så att jag står där om 3 månader och fortfarande inte fått nåt jobb. o det är det som skrämmer mig. Vad gör jag då? Jag vet faktiskt inte.. 

Ah.. Det har sannerligen varit en lång och krävande dag. Tänker sova ut ordentligt inatt, om jag nu kan sova pga all oro.. Pust... Vilket liv man har... 

  

6 days to go...

2010-02-22 @ 10:27:54

Shit. Vaknade upp med ett stort svart orosmoln över huvudet. Det är bara 6 dagar kvar till flytt, och ärligt talat gör det mig lite spyfärdig.. Är så sjukt nervös men ja vet inte riktigt varför.. Så här va de ju inte alls när jag flyttade till Helsingborg, från min hemstad alldeles själv första gången. o då kände jag INGEN verkligen. Det var verkligen vågat, men ja gjorde det o det blev ju bra. Men nu känns de bara... aah... ja vet inte. Jobbigt. Ja vill ju härifrån för ja mår verkligen inte bra här, men samtidigt oroar jag mig för om jag kommer må bra där? tänk om jag inte gör det.. Tänk om allt skiter sig och de blir totalt fel.. Ååh... vad är det jag gör..

Sen är jag lite ledsen över vissa folk också. Folk man tror man kan lita på, som man tror är bra vänner elelr kan bli bra vänner, men som sviker hela tiden. Inte hör av sig, inte gör vad de sagt att de ska, inte finnas där när de så väl vet att jag behöver dem som mest. Blir så trött på folk! Ibland tror jag att jag bara är kräsen, men vet ni vad, det är jag verkligen inte. Fan! Blir så arg. Jag behandlar varenda levande varelse med respekt, och jag är fan snällare än dom flesta här på jorden. Mer omtänksam person får ni leta efter. Men ja ger kanske efter för lätt. Folk gör fel och jag förlåter dem för lätt, som om de va ingenting. Jag struntar i om mina vänner är elaka, för jag vill göra allt för att ha dem kvar, de få vänner jag har. Blir trött på migsjälv. Varför kan jag inte bara säga ifrån när nåt är fel, stå upp för migsjälv? Jo, kanske för att det gick rent åt skogen sist jag sa ifrån, vilket var den första och sista gången jag gjort det i mitt liv. Ja är så jädra feg. Va är de för fel på mig? Åååh.......!

Skitsamma. Nu ska jag snart o jobba iallafall. Ingen bra dag detta. Hej.

 


Drömkåken

2010-02-21 @ 23:42:20

Nyss hemkommen från en kväll hos Hanna-banana :) Riktigt nice! Vi myste ett helt gäng med massa musik, pizza och Drömkåken! Kan inte fatta att jag missat denna film, den är ju så gammal och lite av kult. Lite i stil med Sällskapsresan. Ja, vi alla vet väl att svenska filmer inte är ett jätte-HURRA direkt, men de ska ändå ses. Det är då man uppskattar de bra filmerna haha :)

När jag gick till Hanna va det väldigt milt ute, inte kallt alls. Efetrsom det bara tar 5 min att gå till henen så drog jag bara på mig skinnjackan och halsduken. Men påvägen hem däremot... Ojoj. -15 grader, säkert. Men de roliga rä att jag verkligen inte fryser. Måste va nåt fel på mig för jag fryser aldrig, och gör jag mot förmodan det, ja då är jag sjuk. Men ändå. Alltså jag gick hem i bara halsduk och skinnjackan, inte ens knäppt va den. o jag känner verkligen ingen kyla. Kände att de kanske nöp lite i kinderna men de gör de väl jämt. men inget annat. Hade bara t-shirt under jackan liksom. Hm.. jag är konstig jag. Men ja vill ju inte pälsa på mig massa o gå o svettas liksom, de är ju inte skönt alls! Så... :) Ah.


Jaja. Imorgon är det jobb, "lång" dag (allt är relativt, återigen) mellan 12 och 20. Tror dock inte det blir så länge, känns som vi lär bli klara med inventeringen tidigare än så. Så nu ska jag tvätta facet och lägga mig o nana :) See you! Ciao!


Woop woop!

2010-02-21 @ 13:19:15
Hello peeps!

Oj vilken dag. Tiden går fort när man har roligt! :) Eller, ja har veäl egentligen inte gjort så mycket, men tiden har gått fort iallafall!

Vaknade tidigt (allt är relativt!) kl 9, och kunde inte somna om. Störde mig på att lakanet knycklat ihop sig och jag orkade inte räta ut det så ja struntade i det och gick upp :) Gick ner för att ta en dusch, men sörrni det är nåt fel på vattenledningarna här tror jag. Dom håller på o gräver o donar här utanför så nu är det absolut INGEN värme alls i vattnet.. Så ja fick duscha iskallt haha :) Gör mig visserligen inte så mycket, ja gillar att duscha kallt, fast de här va kansle lite att ta i :) Men gjort är gjort, så nu är jag ren iallafall :)

Sen slängde ja i lite tvätt i maskinen som jag nu väntar på ska tumlas. Sen gick ja upp, käkade lite frukost och har suttit här vid datorn ett bra tag. Hittade min gamla högstadielärare på facebook! Jättekul! Vi catchade upp lite o sa att vi måste försöka dra ihop en ordentlig klassfest nångång. Vore sjykt kul! och det är ju givetvis ingen riktig fest om inte lärarna är med heller! Sture o Annica haha, värlens underbaraste lärare, seriöst! Skulle va riktigt kul faktiskt :) Men vi får se när, hur och var det blir, OM det nu blir så.

Även suttit och laddat ner lite musik - hör och häpna - lagligt! Woohoo! Jockis visade mig ett sätt så nu tankar jag för fullt! GREIT! :) Vi tackar och bugar!

Annars hände rinte så mkt idag. Tänkte kanske ringa Hanna o se om hon ville se en sväng, men jag misstänker att hon är pretty f*cked up idag haha, bakis! Men kanske ja kan få lite liv i henne ändå :) Imorgon är det riktigt långkörarpass på jobbet med inventering. Men vi (läs: jag) har varit duktiga i fredags och lördags så jag tror inte de behöver bli så sent på jobbet ändå :) Fatta.... 3 jobbdagar kvar... måndag, onsdag och lördag.. Sen drar jag. FATTA?? 7 dagar til flytt. Är galet nervös. Magen snurrar som jag vet inte vad alltså. O de där mupparna på U&P däruppe har inte hört av sig än, så imorgon ska jag ringa dem och dra dem i örat genom telefonen! Blir tolig, måste få ordning på det här med jobbet innan jag flyttar upp. Kommer inte kunna slappna av förän det är fixat, elelr iaf på G att bli fixat. Inte konstigt magen gör uppror! Hm...

Nehepp. Städa lite kanske? No quiero..  :S Får ta tag i de!

Ciao sålänge!

 

WTF??

2010-02-20 @ 20:35:12
Alltså... NU, är jag heeeelt stum. Helt paralyserad. Jag har nyss upptäckt (elelr jag blev tipsad...) om något av det absolut grymmaste jag sett! Kolla in den här snubben alltså. Killen spelar gitarr, och låten är Africa med Toto. Seriöst! kan någon förklara för mig hur sjutton detta går ihop? hur kan man spela med en hand? Och bara LYSSNA på själva spelandet... Ackorden, melodin, basen, ALLT är perfekt.. jag d ö r ! Han får ju med allt, tillcohmed trummslagen.. Helt sanslöst, kan inte fatta att detta endast är med hjälp av gitarr....

Lyssna och låt er hänföras... Det här, är det ljuvligaste jag hört!

Andy McKee - Afrika (by Toto)



Seriöst, det här är nästan orgasmvarning hahahaha ;)


Snowflakes keep falling on my head..

2010-02-20 @ 17:15:51

Finally hemma från jobbet. Phew. Var inte direkt en jobbig dag, mer långtråkig. Inte alls mycket folk ute men de va kanske inte så konstigt med tanke på snön som öser ner. Åh, kan de inte bara ta en paus?

Är sjukt seg alltså. Sanslöst. Känner mig som en stor klump med deg haha. Bara sitter och gör absolut ingenting. Blivit mycket av den sorten på senaste! Får vi väl ta o ändra på, right? :) Ska nog dra igång lite musik här o skaka rumpan lite ;) Haha. Börja packa lite smått kanske.. Bara 8 dagar kvar nu ju, woohoo! Dock behöver jag fler flyttkartonger, de får ja inte glömma o köpa i veckan.. Får nog skriva en lapp o sätta på dörren så ja kommer ihåg haha :) Som alla gamla tanter gör!

Ikväll är de ju Melodifestivalen också. Vet inte om ja är så sugen på att se de, men o andra sidan har ja ju ingen TV här nu ändå så hehe :) Lätt val med andra ord!

Nej, nu har jag verkligen inget mer att skriva för tillfället! Til´ we meet again....




Nu är...

2010-02-20 @ 12:49:32
0-202a3125559374613b888396aab451c6.png

Kolla varifrån!

Nu är det dags för lunch! Blev en chailatte och skinka/ost-pizzini från Millas :) mmm! Går btw rätt segt här på jobbet. Inget folk alls nästan.


Dö snö, DÖ!

2010-02-20 @ 09:16:47
Åååh! Va de snöar! Ja som trodde att igår va en hel del, men tydligen finns det inga begränsningar. O jag som ska GÅ till jobbet. Skit. Ingen idé att ens fixa trynet, de kommer va borta när man är framme. Ingen idé att duscha och ta på kläder för man lär va dyngsur när man kommer dit, haha. Alltså det är inte det att jag ogillar snön i sig. Snö är ju mysigt! Ett tag.... Men nu har de gått lite för långt. Har man heller ingen bräda eller ett par skidor, då är ju snö rätt meningslöst. Bara blött o eländigt. Jag ger nog även upp hoppet om påskliljor på min födelsedag den 4:e april. Det har vart tradition och ALDRIG slått fel, men i år känns det lite långt borta. Men men. Mycket kan hända på en månad, right?

Nu ska jag strax knalla iväg till jobbet. Det blir mer inventering verkar det som, för ja tror inte de kommer bli speciellt mycket folk idag. Eller, så är det precis så folk tänker - att "det snöar så ingen går ut, då går jag ut istället" - o så blir det ändå invasion. Hm... Det märks. Ska iaf bli kul att jobba med Hanna, vi är ett rba team vi två :) Nästa helg har hon ett litet födelsedagsparty med middag som jag ska på, nice! Blir ju sista helgen innan jag dara så jag får väl se till att göra den minnesvärd :) För alla inblandade moahaha. Ska allt se till att lämna ett litet minne efter min tid här i Växjö hehe ;)

Åh, vet ni va jag saknar? FOTBOLLEN! Helt sjukt. Fick världens infall igår o ville bara ut o spela o sparka o lattja, men nee. Kan inte fatta att de är typ 2½ år sen jag spelade sist. Jäkla skador alltså. Nu när jag drar till Uppsala tänker jag nog se till att börja spela igen, vore så kul. Perfekt sätt att träffa folk me, som dessutom delar samma intressen. Men vi får se hur det blir med jobbet också. Får jag det där i Sthlm så lär de inte finnas jättemycket tid till det tyvärr... Men en sak i sänder nu. But it sure would be fun! :)

Mmm... Nej. På med full mundering och ut i ovädret nu då! Om ja nu komemr ut vill säga, kanske blir insnöad! Hehe.. :)

Ciao!

 

I knew it!

2010-02-19 @ 21:32:23
Hej och hå!

Haha! Jag tog äntligen tummen ur och gick ner för att ta ett långt varmt skönt lugnande bad. Hehe, fast så mycket av det blev det kanske inte. Tappade upp badet, satt o njöt av go musik och kände va skönt detta skulle bli, välbehövligt. Lägge mig i badet, blundar och ligger där ett tag. Plötsligt känner jag.... hur fruktansvärt yr jag blir! Haha, helt sjukt. Sätter mig upp och allting bara snurrar. Tänker att det här går ju inte, så går ur karet och svimmar! 

Haha! Vilken upplevelse! Visst, jag har svimmat förut, men de här.. Nu va ja så medveten om det på nåt sätt. Haha. Slog mig inte som tur va för ja ramlade på mattan, men de kunde ju faktiskt gått rätt illa. Men men. Vaknade till (antar att de bara va några sekunder man va väck..) och började skratta.. Haha, bara ja som kan det tror jag. :) Ställde mig i duschen och duschade kallt. De gör jag ofta, tycker det är skönt och uppiggande! :) Sen va ja klar och nu sitter jag här. Haha. Jag är bra skum jag :) Omedvetet, tror jag att jag visste att det här skulle hända. hade de på känn!

Aaah, va ska man inte vara med om i sitt liv alltså. Hua. 

Imorgon blir det jobb igen, öppning-stänging, o jag jobbar med fina Hanna :) Yeey! Blir väl mer inventering om det blir nån lugn stund över, så slipper vi va kvar så länge på måndag! Hoppas! Eller.. jag har ju iof inte så mycket annat för mig hehe.. 


Jacuzzin och en nyduschad men aningen groggy Sofia haha :)


Ciao!



 

Mr Curiosity

2010-02-19 @ 18:49:08

"...I'm looking for love this time
sounding hopeful but it's making me cry
(trying not to ask why)
this love is a mystery
Mr. Curiosity
be Mr. Please
do come and find me


love is blinding when the timing's never right
oh who am I to beg for difference
finding love in a just an instant
well I don't mind
at least I´ve tried, well I tried
I tried......"


Miss Snowman

2010-02-19 @ 17:54:45

Yeeeeah..... Gissa om det snöar eller? K A O S ! Såg ut som en vandrande snögubbe när jag gick på gatan, bara moroten till näsa och en hatt som saknades haha. Men, de är ju faktiskt lite mysigt med snö, även om man ändå längtar rätt bra till vår/sommaren nu. :)

Jobbandet gick superbra idag! Fort gick det, som tusan! Stod bak på lagret och inventerade hela dagen och det var så skönt verkligen.. Som sagt, jag är nog en av de få i världen som verkligen tycker om att inventera. Det brukar inte direkt skoj. Fick dock världens ångest idag. Fy sjutton. Ångest över att jag ska lämna mina fina arbetskamrater, komemr sakna dom sååå mycket! Kommer nog bli lite tårar på min avskedsmiddag på torsdag känner jag på mig. Usch... Åh, kan ja inte bara packa med er i väskan allihop? Vi kan ju öppna ett andra Ur&Penn i Uppsala tycker jag :) Mm de vore fint om man kunde göra så. Men men.. :( Snyft!

Hemma nu iaf. Sitter i soffan och tar de lugnt. Tänkte jag skulle laga lite mat sen, kanske spaghetti och köttfärssås vore fint.. Eller så blir det helt enkelt en Sofia Special haha - varma mackor och ett stort glas O´Boy :) Det är fint det, de skulle jag kunna leva på :) hehe. TÄNKTE också på att jag skulle ta mig ett bad ikväll, men som så många gånger förr lutar det åt att det stannar i tanken haha. Brukar inte ha orken att faktiskt tappa upp ett bad. Hm, hur kan man förresten "tappa" UPP ett bad..? Tappa NER om nåt, borde de väl heta. Hehe :)

Behöver nog slänga in ett par plagg i tvätten med... Jaaa... Hej sålänge!
_________________________________________

Dagens låt: My Interpretation - Mika

 


Att jag inte bara blir trött på mig själv...

2010-02-19 @ 10:47:43

För det är ju SÅ OTROLIGT SMART att inte skruva på korken ordentligt innan man skakar juicen!!!

Så IQ-befriad alltså..... BLIR TOOOKIG!!


 

Bild tagen härifrån.


Final Countdown: 9 days to go!

2010-02-19 @ 10:17:03

Shiiit... Nu är det nära alltså. Love it! Snart så drar jag och det ska bli sååååååååå sköööööööönt. Ni anar inte. En tung sten lättar från mitt hjärta om 9 dagar, en ny start är på G.

Dagarna i Uppsala har varit kanon (bortsett från migränen). Har haft några givande dagar med fina människor som ja är så tacksam över att ha i mitt liv. Det är otroligt va skönt det känns att åka upp dit. Även om man inte gör nåt speciellt, så är det bara så rogivande att vara så långt härifrån som det bara går. Känner mig fri på nåt sätt.. Går inte riktigt förklara.

Ja. Något som va mindre trevligt var tågresan hem igår. Herregud! 5 timmar på tåg, byte på 10 minuter och sen buss i 15 min. Dock med ca 30 min försening på hela resan. Värsta ja vart med om. När jag först kom till terminalen fick jag sitta o vänta 45 min ungefär, innan mitt tåg skulle avgå. Massa folk i omlopp så dörrarna va ju inte stängda en sekund, jag frös tårna av mig, seriöst! Het galet kallt. Tåget jag skulle åka med var av Fransk sort, Veolia, vilket jag aldrig hört talas om. Kom heller inte upp någon info om denna avgång på tavlorna. Jag fick så och fråga för ja ville ju inte missa tåget.. Då sa gubben i luckan att Veolia inte betalat för en sån tjänst (att visa tidtabellerna på avgångstavlorna!) så man fick hålla koll själv. WHAT?? Så ja fick gå runt och kolla vid spåren, kolla på tavlorna vilka spår som inte redan var tagna.. Helt galet. TUR att jag kom med rätt tåg.

på tal om tåget. Fy va skabbigt. Inte konstigt att resan tog 5½ timme med det stenålders-tåget haha. Visserligen hade dom gratis internet o det va bra med space på tåget, men ändå. Under resans gång bara stängde dom av strömmen, 2 gånger! Det var vid uppehållet i sthlm och i lkpg. Va gör man så för? Undrar om dom betalar för alla eventuella trasiga datorer... Men men. I sthlm kom det på en familj med två små söta ungar. Trodde jag..... grrr... Dom va så söta o glada o pratade med mig... Men dom höll ALDRIG tyst!! Från sthlm ända till alvesta (4 timmar) satt dom och pratade konstant. Jag fick svara på "svåra" mattetal, gissa vad ALLA hennes kompisar i skolan hette, gissa vad alla deras kusiner hette..... Ah. En väldigt intressant resa. Skulle nu kunna leta upp denna familj enbart genom att söka på deras bekanstskapskrets ungefär. Jo, sen va de en fantasivärld också.. Den där som jag skulle vilja skicka ungarna till och låsa fast dom i ett ljudisolerat rum... ååh.. Att inte föräldrarna tänker på sånt? Seriöst. En hel vagn med folk, sent på natten, fattar man inte att man inte ger ungarna fullt med godis så dom blir hyperaktiva då? hm... aah, ja säger då det. Jag gillar ju ungar alltså, men nu måste jag nog tänka om haha.. ;)

Ja. Hemma va jag iaf vid kl 01. Tvärsomnade i soffan ahah, orkade inte ens ta mig till sängen hehe. Vaknade kl halv tio, tog en dusch, och nu sitter jag här och ska ta mig lite frukost. Idag ska jag jobba från kl 12 till 17. vill verkligen inte, känner icke för det alltså, men man måste ju. På måndag är det inventeringsdags påjobbet me... bläää... Okey för själva inventeringen, men inte för den långa jobbdagen. 8-20...... ah. 5 jobbdagar till här nere, sen är de över. 

ja, de va allt för nu, måste ta o köka för magen skriker verkligen just nu. Ha en fin dag people! Ciao!

 


Tvillingsjälar

2010-02-18 @ 10:16:52

Good morning!

Uppe med tuppen idag, för omväxlings skull. Tina är på möte med jobbet och jag skulle upp och ta en frukost med O, men de blev inte så tyvärr, bara ett snabbt hej/hej då. Men men. Sitter nu och bara tar de lugnt till lite Jason Mraz-musik, sjukt skön skiva, aldrig lagt märke till det förrän nu, tack vare Tina. Grymt goa låtar. Yeah.

Nåt som är helt galet med mig och Tina, är att vi är så sjukt lika musikaliskt! Vi tar exakt samma stämmor, vill sjunga exakt likadana melodier. Tina bad mig lyssna på en låt och säga till när jag hörde nåt ställe där jag rös extra mycket, och gissa om det blev exakt samma ställe? Det är galet. Därför vi passar så sjukt bra ihop, våra röster smälter ihop helt perfekt. Ska få henne att spela in nåt tror ja. Det här med min scenskräck är verkligen helt som bortblåst när jag sjunger med henne, det är konstigt.. men så fort jag ska sjunga nånting själv, så begränsas jag så otroligt. Riktigt skumt. De är tur jag har dig gumman, annars skulle jag nog inte sjunga mycket om dagarna :)

Här är den vackra låten med Jason Mraz!

Bella Luna - Jason Mraz


Och HÄR - är en GRYM låt! Underbar! We are the world-originalet gjordes i en grym version för 25 år sen, men nu har dom gjort en ny! Helt galet bra! Perfekta röster, sätter varenda pitch perfekt! En underbar hyllning till både offren på Haiti och till MJ! HELT SJUKT VACKERT!! Ryser i hela kroppen, varenda hårstrå står upp... Åååh...

We Are The World 25 For Haiti Official Video


Hoppa till ca 1 minut, om ni inte vill höra försnacket. Medverkande artister i denna nya version är: Carlos Santana, Orianthi, Jennifer Hudson, Jamie Foxx, Sugarland, Adam Levine, Jason Mraz, Earth Wind & Fire, Natalie Cole, The Jonas Brothers, T-Pain, Brian Wilson, Justin Bieber, Nicole Scherzinger, India.Arie, Julianne Hough, Mary Mary, Melanie Fiona, BeBe Winans, Mya, Tyrese Gibson, Anthony Hamilton, Raphael Saadiq, Gladys Knight, Keri Hilson, Joel and Benji Madden, Heart, Brandy, Pink, Musiq Soulchild, Miley Cyrus, Akon, Jordin Sparks, Céline Dion, Rob Thomas, Katharine McPhee, Jeff Bridges, Randy Jackson, Patti Austin, Kid CuDi, Usher, Will.i.am, Kanye West, LL Cool J, Issac Slade (of The Fray), Snoop Dogg, Nicole Richie, Trey Songz, Ethan Bortnick, Taryll Jackson, Taj Jackson, TJ Jackson, Vince Vaughn, Drake, Freda Payne, Faith Evans, Robin Thicke, Rashida Jones, Barbra Streisand, Jimmy Jean Louis, Enrique Iglesias, Zac Brown, Lil Wayne, Tony Bennett, Josh Groban, Sean Garrett, Harry Connick Jr., Al Jardine, Bone Thugs-n-Harmony (Bizzy Bone) och A.R.Rahman


Igår va jag och underbara Tiny-Tina iallafall på bio och såg Farsan av Josef Fares! Haha, underbart! Fares-filmerna är ju dom enda bra svenska filmerna som finns, humor precis i min stil :) Hehe. Kopps, Jalla Jalla och nu Farsan, helt underbart :) Rekommenderas :) Vi hade en riktigt trevlig kväll igår. När i kom hem satte vi oss vid Tinas dator och spelade gitarr och sjöng och spelade in det. Haha, va konstigt det är att höra sig själv inspelad alltså, låter helt cp! Vi höll på o fjantade oss som bara den haha, men de va ku. Tror vi båda behövde det :) Sen gav jag Tina en välförtjänt rygg/nack.massage. Tur att man kan en del, för det behövdes! Knutar och ömma muskler i hela nacken, men oooooj så bra de blev efteråt :) Glad to help, honey! :)

  

(Klicka på bilden för större bild)


Idag blir det bara lugnt, som vanligt. Jag åker ju hem vid 18, men Tina åker till Sthlm innan det, vid 17. Så ja får ta en timme på nåt fik eller så. Usch, ser ju verkligen INTE fram emot en 5½ timme lång tågresa... bläää... tur att  jag inte börjar förrän 12 imorgon, annars hade ja vart rätt så dör på jobbet.. Bara 5 jobbdagar kvar nu innan jag flyttar. Helt galet, det är ingenting. Inte nu på måndag, men nästa flyttar jag hit upp. Vill verkligen NU, NU, NU! Men, bara o hålla ut!

Tackar alla fina underbara för dessa goa dagar i Uppsala :) Ni förgyller min dag, varje dag! ♥


I´m aliiiive!

2010-02-17 @ 10:17:03


Stop Crying Your Heart Out - Oasis
(The Buttefly Effect Movie Soundtrack)



Hello darlings!

Jag lever, bara så ni vet. Haft ett par kanondagar här i Uppsala än så länge, och fler återstår. Hela söndagen och måndagen spenderades med finaste och vi kollade på jag vet inte hur många filmer. Riktigt trevligt. Bland annat blev det The Butterfly Effect vilken ovanstående låt kommer ifrån. Riktigt bra! Fick även världens migränattack på måndagen, fick gå till apoteket och köpa mediciner (för några hundra!!!) så det skulle ge sig. Usch usch, va längesen jag hade migrän nu så det är klart att det ska komma tillbaka emd buller och bong. Fick erkligen hålla mig för att inte brista ut i gråt alltså, men de gick bra. :)

I tisdags kväll åkte jag hem till underbara Tina! Finally! Älskar denna tjej, så bäst så de finns inte! Vi kollade också på film, bara slappade o hade de gott. Igår gick vi till stan en snabbis innan hon skulle iväg och jobba några timmar. Vi stod vid busshållplatsen och vek oss av skratt när varenda förbipasserande människa halkade på exakt samma isfläck haha. Så hysteriskt! :) Sen gick jag en runda på stan, hälsade på inne på Ur&Penn här i Uppsala o sådär. Trevligt.Sen blev det påtok för kallt att va ute så ja gick hem.

Idag, onsdag, har vi inte direkt planerat nåt, än. Kanske skulle gå o se en bio ikväll, men har inte bestämt oss ännu. Får se. Annars blir de nog bara lugnt, kanske en sväng på stan, fika med finaste och sen ingenting. Imorgon åker jag hem vid 18 tiden. Tar gripande 5½ timme hem!!! så jag är verkligen glad att jag börjar jobba sent på fredag, kl 12. Kommer inte vara hemma förän tdigast 12 på natten på torsdag ju.. puuh... Men men, bara o hang in there!

Nu ska vi käka lite frukost! :) Hoppas ni alla har de bra! Ciao!


Sjukt öde...

2010-02-14 @ 07:43:22
03f45d87d2f935e7255002499e9b985a.png

Kolla varifrån!

Sjukt öde på stationen. Blir alltid nervös när det är så, tänk om man tagit fel tid liksom? I tid är jag iaf, en hel halvtimme innan avgång. Inte så kallt heller, rätt skönt att va ute o få lite luft innan de där 5 timmarna på diverse tåg. Om ni undrar hur det kunde gå så fort till stationen, så är det för att jag sprang. Nej, jag tog taxi, 90 jäkla spänn för ca 2 km.. Sjukt.. Men väskan va tung och jag va trött. :)


Fy fan...

2010-02-14 @ 07:13:37
1851f3bd272e9f5600d475f9a2f821b0.png

Kolla varifrån!

Fy fan säger jag bara... 2 timmars sömn inatt. En snarkande granne och nånting levande i mina sopor sammanfattar väl natten ganska bra. Åh.. Snälla snälla, låt mig sova lite på tåget.. Dricker nu lite te och ska gå till stationen om 20 minuter. Påminn mig att aldrig ta ett så tidigt tåg igen?


Excited!

2010-02-13 @ 22:12:09

Waaaazzaaaaaaap???!! (tänk scream-masken med uträckt tunga) :)

Hur har ni det idag, mina små söta busiga änglar därute? :) Jag mår bra. SÅ bra. Är helt lyrisk över att jag ska åka iväg till UpTown imorgon :) Ska bli så kul att träffa er allihopa, mina babes - alla på sitt egna lilla sätt! ;) Ser dock inte fram emot att gå upp tidigt, o sitta på ett "schletet" tåg halva dan.. Men men, de är ju bara en så tiny del av hela veckan så det gör mig ingenting faktiskt :) Ser bara fram emot alla kuliga saker som kommer hända!

Just det, berättade jag btw för er om dom-ska-höra-av-sig-från-ur&penn-i-Haninge-denna-veckan? Jo. Dom ringde ju inte. Dom skulle ringa under veckan så jag skulle få besked, o jag väntade.. o jag väntade.. men inget samtal kom. Så igår (fredag) e.m ringde jag upp dom. Då hade chefen där inte ens jobbat på fredagen, utan skulle inte komma förän på måndag igen. Hm... Lite dålig stil tycker jag nog. När dom vet att man ska flytta, och jag fakiskt poängterade att dom skulle höra av sig snarast, för får jag inte jobbet måste jag söka annat. Nu är ju jag så smart att jag söker annat ändå, but still liksom. Segt värre. Så nu jädrar, om hon inte ringer på måndag, då åker ja bannemig dit och bara "Surpriiiise! Remember me, bitches!?" haha... Nej inte riktigt så kanske. Men då ringer jag iaf. :) Dom ska allt få veta hur mycket jag vill ha jobbet!

Jaja. Idag har jag annars jobbat hela dagen. G A L E T va mycket folk det är ! Helt sjukt! Roligt, men heeeeeelt sjuuuukt! Första jag såg när jag vandrade in på kontoret imorse var en lapp där det stod att Rosse sålde 20 (!!) klockor till en och samma kund i torsdags... Visserligen av våra otroliga 75-spänns klockor, men ändå! Haha, helt sanslöst! TJUGO liksom!! Så man anade ju lite hur de skulle gå. Men ja va inte så dålig ja heller idag ska jag säga er! På topp!! Sålde 8 klockor till en och samma kund, av märket Axcent allihop. Dom är ju inte superdyra men ändå inte billiga - med tillhörande försäkringar till samtliga dessutom! Woohoo - goooo merförsäljning för Sofia den här veckan! :D Ett rätt skapligt ASP för dagen om jag får säga det själv :) Stor skillnad från häromdagen när ja va totalt lost på jobbet haha.. shit.. ja kom inte ihåg ett jota verkligen, kände mig som en riktig gröngöling :) Hehe.

Så kan de gå minsann! Efter jobbet slirade jag hem i en väldans fart, riktigt tog kurvorna med stiiil! :) Haha, nej jag körde inte bil, jag gled på mina halkiga skor :) Tog tag i tvätten, käkade lite, packat lite inför morgondagen, städat undan här ifall att dom behöver visa rummet medans jag är borta, samt hunnit med att kolla på "Don´t mess with the Zohan" :) Hehe. lagom humor för mig idag kände jag :) 

Seeeeeen.... har jag inte gjort så mycket mer. Blir väl snart bingen för mig, upp tidigt ju som sagt. Men jag ska ta o packa klart helt först, orkar inte med det imorgon. Så mycket sömn som möjligt inatt, tack! Låg vaken fyrtio år inatt kändes de som, kunde verkligen inte sova. Gah, frustrerande när det händer. Well well. Ja borde inte klaga på min sömnförmåga egentligen, jag är helt klart en översovande människa i det stora hela så :)

Blev helt plötsligt väldigt sugen på att gå på landskamp. Hm.. Inte för att jag har nån aning om när nästa sån är, eller var. Inte direkt säsong för det nu hehe. Men ändå. Va ett bra tag sen sist o det finns ju inget som slår en fullsatt arena med rungande fans som sjunger "Satelit, satelit, oh oo ooh, som en satelit, högt, upp i det blååååå!" när bollen sparkas långt över ribban. Aaaah... Vilken känsla. Vackert alltså. Eller.. åh.. nu drömmer jag mig bort här... Tänk er. Spanien. Barcelona. Soligt och varmt. Ett fullsatt Camp Nou, med tusentals åskådare. Barca vs Real. Herregud! Ja får ju rysningar! Världens hetaste match! Tänk er alla storspelare på en plan, seriöst! Pelé, Puyol, Iniesta, Zlatan, Xavi, Thierry Henry!!! Gaaaah! Jag skulle seriöst DÖ om jag såg dom på en plan samtidigt. Tror verkligen det. Helt ärligt.. NÅN GÅNG, i mitt liv, SKA JAG SE denna kult-match! Jag SKA! En av mina största drömmar just nu, och har varit bra många år. En vacker dag säger jag bara. En vacker dag. :)


Freakin´ un-f*ing-believable! Fattar NI hur stort detta är?? Makalöst! Fascinerande! OTROLIGT!


Jaja. Nog drömt för idag tror jag bestämt. :) Nu ska jag greja det sista här innan ja lägger mig. Imorgon bär det av mot några fina dagar i Uppsala :) Wunderbaar! Får se om jag bloggar nåt imorgon bitti. Vet inte hur jag kommer ha med internetuppkoppling däruppe, så inte säkert att jag bloggar under veckan. Men isf får ni hålla er tills på fredag, komemr ju hem seeeent på torsdag. Kanske kan slänga iväg nåt mobilinlägg dock :)

Annars får ni ha det fin-fint, cause I will! Ciao!


Slut!!!

2010-02-13 @ 09:00:37
På mjölk!!! Gaah! Detta går ju inte! Måste lära mig ha lite mer framförhållning alltså , planera bättre. Men men, what to do man, what to do?

Gick upp för en stund sen, tog en dusch. Det jag tänkte igår med att gå upp tidigt så man vaknar till - not for me! Fy satan i gatan va trött jag är, tror ja spyyyr.... Usch. Vill verkligen INTE gå till jobbet nu alltså. Det är ju lördag för tusan! Ååh... Men det är väl bara att bita ihop. One more day, och seeeen drar jag till fina Uppsalaaaaa! Woohoo! Betyder dock ännu en tidig morgon, men äh.. Ja få la sova på tåget eller nåt (som om ja skulle kunna det, men ändå..)!

Mmm... sitter och dricker mitt te här. Får ju vänta ett år på att det ska svalna lite när man inte har nån mjölk i.. Grr... Har icke tid med detta. Har dessutom inget bröd hemma, kändes som de va onödigt att handla igår eftersom ja ändå ska va borta flera dagar. Så ja får väl klara mig på knäckemackor! De är gott de med! Eller.... så tar ja svängen om Åhléns och köper deras goda ostbaguetter... Himmel va goda dom är! M M MMMM! Ja, de tror jag bestämt att jag gör.

De snöar som tusan igen förresten. Orka. Vill bara ha vår NU! Dra på sig jeansjackan, show some skin ;), uteserveringar, glass i solen, luncha i parken... Aaah... komsi komsi snälla våren! Åtminstonde kunde vi väl få liiite sol.. Ingen mer snö iallafall! Usch ja.

Nej nu kids, är de dags för mig att dra mig! Hasta luego! Ciao.


APOCALYPTO vs GLADIATOR

2010-02-12 @ 21:46:51
Jisses vilken bra film det är! Hade totalt glömt bort att den va så bra! Va så sugen på att kolla på film, så ja gick igenom listan här på datorn o de kändes bara nej, nej , verkligen inte, nej, hmmm... nej. Tillslut stod det mellan Gladiator och Apocalypto, och de blev den sistnämnda bara för att ja knappt kom ihåg den. Gladiator har man ju sett en miljard gånger (dock lika bra varje gång!) så den va ju relativt "färsk" i skallen, hehe.


APOCALYPTO vs GLADIATOR - Vilken är bäst? Lika bra enligt mig! Om jag får säga det själv så har ju båda fördelar - mayaindianen (Rudy Youngblood) i Apocalypto är ju rätt het om man får säga så, men o andra sidan är ju Russell Crowe galet bra i Gladiator... Hm, tough choice! Båda får en klar 10:a av mig iaf!

Innan filmen fick jag iallafall för mig att gråta. Haha. Bara sådär! Eller okey, det började väl egentligen när jag kollade in ett onlineavsnitt av One Tree Hill och det blev en liten cancer-historia av hela avsnittet.. Jaa, det ena ledde till det andra, you see my point.. Plötsligt satt jag där o storbölade som ett litet flickebarn. Men men, det har ju sina orsaker. Plus att det är väldigt skönt att gråta ut ibland. Bara släppa loss. O det är säkert nyttigt också.. Nånstans. Hade ju dock inte vart fel att ha en famn att krypa upp i... :S

Well well. Nu är det snart läggdags för mig. Inte ansträngt mig speciellt mycket idag, men är likförbaskat helt slut. Upp o jobba öppning-stängning imorgon så ja måste ju va pigg. 09.45-16.15. Jag gissar på att jag inte är hemma före 17, lär va mycket folk som vanligt. :) Borde ta en dusch också, men ja orkar verkligen inte det just nu så ja får ta de till morgonen ist. Gå upp lite tidigare, ställa sig i duschen ett slag o kvickna till ordentligt. Perfekt.

Yes yes. Hörs imorgon då! Hasta mañana, mis amigos!


Saknar!

2010-02-12 @ 15:41:26

Saknar min älskade pappa!!!! ♥


Jag och pappa, 1995.


Segaste fredagen ever.....!

2010-02-12 @ 14:40:01
Gaaah... TRÖTT, de är va jag är just nu. Skitseg verkligen. Kanske beror på att man inte gör nånting, bara sitter på arslet o degar hehe..

Har iaf fixat bloggen lite mer nu. Bättre än den helt kritvita tråkiga eller hur? De får väl duga sålänge. You know me, de lär bli ändring snart igen. Change is good!

Lyssna på en riktigt skön låt som jag kom över när jag kollade på "How to losa a guy in 10 days" häromdagen. Filmen har man väl sett sisådär en miljard gånger, och varje gång blir man lika förälskad i klänningen Kate Hudson bär på den där festen.. Ååh.. om man ändå hade kropp för en sån haha :)

Jo låten ---> AWESOME! Riktigt vacker,"Feels like home" heter den och framförs av Chantal Kreviazuk och hon är ju bara för jäkla grym. Sitter här hemma och sjunger till den ja med, hittade en karaoke-version på Spotify, men ja kommer ju inte i närheten av hennes register, sån power! Sätter tonerna så stensäkert, blir inte alls avundsjuk. Jisses! Ingen jättesvår låt egentligen, man jag har ju noll styrka i min röst.. Öva öva öva, en dag går de. Har klarat av det galant förut så why not again liksom? Jäkla scenskräck som ställer till de för mig.... :(

Feels Like Home - Chantal Kreviazuk
(How to lose a guy in 10 days-soundtrack)



Hmm....  Annars då? Jag har diskat idag. De va duktigt tycker jag. Konstigt att man alltid väntar in i sista sekunden med att ta tag i sånt haha, när de preciiiis börjar stinka lite, ja då är de dags haha. Nejdå. Men ja harvart fruktansvärt lat på senaste iden, har noll ork. kanske är för att ja vart lite halvdålig också, men ändå. Jaja. imorgon är det iaf jobb ahela dagen, men goa Malin dessutom. Blir bra. Sen blir det hem o packa o sova för på söndag ska ja upp tidigt för att catcha tåget till Uppsalaaaaaaa... Yeeey! Ska bli kul! Verkar dock som de blivit lite strul med nycklarna till Tinas lägenhet sa hon idag. Kanske alltså inte kan sova där förrän på tisdagen tidigast. Vi får se hur vi löser detta, nåt ska man väl komma på! Nemas problemas!

Nehepp. Lite lunch kanske?

Ciao såläge!


MusicQuiz på Harry´s!

2010-02-11 @ 23:13:05

Hej o hå!

Nu är jag hemkommern från en mycket agenäm kväll ute med finaste Hanna! Blrjade med att jag gick och hämtade upp lite mat till oss från Coretto i stan - Hanna ville ha en skagensallad och jag tog en kycklingpastawok - riktigt gott! Tog med detta hem till Hanna och där lyssnade vi på lite musik, tjatade och kollade in ett par avsnitt av den nya serien Men of a certain age (tror ja den hette...).. Vid halv nio-snåret drog vi oss till Harry´s, tog oss en drink och körde på i deras sedvanliga MusicQuiz som dom har på torsdagar. Riktigt roligt faktiskt, och en sån där lagom grej att göra en torsdagskväll. Temat för kvällen var ju givetvis kärlek då det snart är alla hjärtans dag, men likförbaskat kunde man inte mycket haha. Sjukt svårt alltså! Men mycket roligt :) Tog nån mer drink, tjatade lite med ett par polare till Hanna som kom förbi, och sen drog vi oss hemåt.

Tack Hanna för en alldeles lagom kväll!

Jag är ju inte den som är ute jättemycket. Visst nån gång ibland och så, men inget jag ser som ett måste varje fredag, lördag och söndag. Även om jag nog kan ut och festa till det ordntligt så föredrar jag nog de här lite lugnare kvällarna. Man kan ju gå ut, men man behöver ju inte dricka sig dyngrak. Jag tycker man kan ha väldigt roligt ändå. Vad är det liksom för vits att gå ut, supa sig redlöst full, göra bort sig och inte komma ihåg ett skit sen? Ser verkligen ingen mening med det. Men men, that´s me. Man kan ha väldigt roligt även när man faktiskt kommer ihåg vad man gör :) Haha.

Nu är jag rätt så trött faktiskt. Ska nog hoppa upp i sängen och lägga mig, kanske läsa några rader i nån bok, men vettetusan om ja pallar det. Somnar förmodligen direkt istället :) Haha. Imorgon är en ny dag, och jag har ingen som helst planering inför den. Tar helt enkelt en dag i taget så får vi se :)

Sov gott alla fina människor! Ciao!


Switch OFF!

2010-02-11 @ 15:30:01
ÅÅh... Ibland önskar jag bara att det fanns en ON/OFF-knapp bak i nacken för en. De skulle va så fint, bara kunna stänga av allt runtomkring en precis när man ville. ELLER, alternativt att man har ett helt annat liv, en helt annan människa (elelr varelse) så när man lägger sig o blundar så kopplas man över till det där andra livet, det där perfekta livet.. Som i Avatar :) Hehe, ja vill också va en Na´vi och BLÅ! Åh, älskar blått. :)

Nej. Med detta ville jag nog bara säga att jag tänker på tok för mycket. Min hjärna ill inte koppla av helt enkelt. Vet inte exakt på vad men det är mycket som surrar runt där inne. De kan börja med att man tänker på att man borde dammsuga golvet - vipps så associeras det med nåt annat, och helt plötsligt är man inne på att man vill segla jorden runt. Typ. Konstiga kopplingar, ungefär som den där radio-korsordsleken i Hipp Hipp som makes absolutely no sense! Comprende? :)

Borde verkligen ta tag i bloggdesignen här också, blir ju knäpp när ja kollar på min egen blogg. Inte för att jag gör det ofta, men ändå. Den måste ju vara tilltalande även utseendemässigt (inte för att den kanske är det innehållsmässigt) för att folk ska titta hit. Men i första hand för mig själv. Men som sagt, jag sitter och TÄNKER på att jag ska göra det, för ja har egentligen ingenting annat för mig.. Men typ.. kroppen reagerar inte haha. Fingrarna vill inte skriva koder just nu.... Suck...

Ja ska berätta för er att jag är väldigt orolig över mig själv ibland, hälsomässigt sett. Jag oroar mig för minsta lilla ibland. Om ja känner lite tryck i bröstet då kopplar hjärnan direkt till att "du får en hjärtinfarkt". Helt sjukt. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag fått det tre gånger i mitt unga liv, men ändå. Ska man verkligen behöva gå runt och oroa sig över sånt? Eller som när jag fick min allra första migrän (fast de visste jag inte att det var). Jag som aldrig hade ont i huvudet förr, oroade mig ju såklart att det skulle va en hjärntumör. Fick åka till sjukhuset och kolla upp det, fick göra både magnetröntgen och ta ryggmärgsprov vilket inte alls va så trevligt. Läkarna trodde ju pckså de va nåt allvarligare, men det är heller inte så konstigt med tanke på att med pappa gick det till exakt så. Fick huvudvärk, som han aldrig fick annars. Tur att mamma anade ugglor i mossen och tog honom till sjukhuset, så att de upptäckte det i tid. Nu hjälpte ju det inte visserligen men ändå. Det kunde ju gått värre till.

Aaah.. va ja babblar känenr ja, men de är skönt att bara skriva av sig så de får ni stå ut med. Osammanhängande meningar ibland kanske, men det är mitt huvud som rör till det. Guuud, alltså. För tilfället har jag verkligen inget liv känner jag. Bara sitter hemma, pratar med lite människor, men i allmänhet gör jag ingenting. Jag har ingen energi. Men de kommer väl va såhär tills jag kommer härifrån tror jag. :/ Så segt!

Jo, igår hittade jag förresten lite gamla bilder! Som ni vet försvann ju alla mina bidler jag hade på datorn, men som en snilleblixt från klar himmel kom jag ju på att jag har ju et bildarkiv i bloggen! Så där hittade jag en del bilder jag laddat upp under ett par år, så de va ju fint! De va ju inte mycket men lite glad blev jag iaf :)

Oooh, nu skrev söta fina Hanna att hon vill ut o ta en fika/bit mat ikväll. GIVETVIS! Skönt att komma ut lite... Kanske blir lite MusicQuiz på Harry´s - de är skojj! Om inte annat kommer jag iaf ut och får lite sällskap :) Yaay! Kul kul.

Hm... Tror nog att detta får räcka sålänge, haha. See ya!


HAHA!

2010-02-11 @ 11:36:00

Hahaha! Helt underbart!!! En kille som gör om sluten till ett par filmer hahaha, Twilight äger ju hahahaha......

Herregud, va sjukt...! 

 


I´ve got a feeling

2010-02-11 @ 11:08:29

Hm... Vaknade ett x antal gånger inatt. Vart lite orolig i kroppen, vet dock inte varför. Bara en känsla..
Drömde en riktigt konstig dröm  inatt. Jag var på nån jättestor fest i ett stort hus mitt ute på en sjö, typ på en ö. Man fick ta sig dit med båt. Det firades och sköts fyverkerier, varav en stor hamnade i huset. Det brann och brann, men jag klarade mig. Helt förtvivlad och chockad gick jag omkring i det brinnande huset och letade efter något som skrek, nämligen en bebis. Jag hittade henne under en stol, gallskrikande. I stolen satt hennes mamma med ett stort hål rakt igenom magen och blödde som bara den. Hon sa åt mig att rädda hennes barn innan hon försvann.. Jag tog flickan i famnen och hittade vägen ut ur huset. Vi var tvugna att ta båten in till fastlandet, men det fanns bara en liten eka kvar, de andra brann. Jag fick lägga babyn ner och börja ro. Men båten började ta in vatten, och jag fick tillslut simma. Jag band babyn i en tröja jag hade och gjorde allt jag kunde för att hålla henne över det iskalla vattnet. Utmattad nådde jag fram till land där ambulanser, brandkår och poliser fanns på plats. De tog hand om bebisen och mig satte de i en annan ambulans... Fördes till sjukhuset med både brännskador och köldskador från vattnet, och på sjukhuset fick jag veta att bebisen inte överlevt...... Då vaknade jag.

Usch va hemskt verkligen. Drömmer verkligen hemska mardrömmar i princip varenda natt! Inte alltid jag kommer ihåg drömmen när jag väl ska sätta mig coh skriva ner den, men fan alltså... Man kan ju undra varför. Kanske borde börja föra dröm-dagbok. Lägga den under kudden och så fort man vaknar skriva ner drömmen i stora drag. Vore kanske kul att ha o läsa sen. Eller publicera en liten skräcksamling, som det skulle bli i mitt fall haha. Nej fy... Uuh..

Idag då. Händer inte så mycket. Surpriiiise? Nej, inte direkt. Jag bara längtar efter att få komma här ifrån, 19 dagar kvar i detta fångenskap, sen bär det av.. Vill NU. Men jag får så snällt vänta. Måste handla fler flyttlådor också kom jag på, så jag får ner all skit. Åh. Lyan däruppe kommer bli full av  kartonger. En säng, en TV-bänk med tv, och massa kartonger. Me har jag inet att ta med mig, möbelväg då. Kanske kunde bygga lite möbler av de tomma lådorna sen haha? Då sparar vi pengar! ;)

Väntar på det där telefonsamtalet också. Borde komma idag, senast imorgon, annars får ja väl ringa dom o fråga. Hoppas dom inte glömt bort mig bara :S Åh, vill ju så gärna! Skulle vara perfekt.. Men men, jag borde väl inte hoppas, saker och ting brukar sällan gå min väg ändå så.

Nej. Ska nog kila iväg o ta en dusch tror ja. o sen lite frukost på det. Kanske till ... bambarabam... AVATAR!! haha... Älskar filmen, skitbra! Sett den tre gånger på tre dagar nu haha, men kan ju inte få nog :) Elelr så kollar ja på nåt annat... typ.. Cars kanske... Sugen på nåt tecknat/halvtecknat iaf. :)

Ciao sålänge!
__________________________________________

Dagens låt: Life Is A Highway - Rascal Flatts (Theme song till filmen Cars!)


Pust.

2010-02-10 @ 18:58:58
Puh. Nyss he kommen från jobbet, och jag är räääääätt så trött. Ja va ju inte jättekry imorse, men tvingade mig dit ändå. Men d eblev bättre under dagen. Tiden gick väldigt fort också, antar att det är så när man har huvudet på annat håll, hehe :) Va bra mycket folk idag iallafall, värsta julrushen haha. O som vanligt, händer ALLT när chefen drar på lunch. De slår aldrig fel verkligen haha. Kan va värsta stilla havet och då passar man på o gå liksom, o precis när hon går utanför dörren , ja då blir de storm! Haha.. Men det är roligt, det är ju så det ska vara. Hade de inte vart storm iböand hade jag inte haft nåt jobb, så de så! :)


På G till jobbet imorse..

Nu är jag iaf hemma. Ändan placerade sig fint i soffan, som den brukar göra haha. Tänkte ja skulle dra på en film eller nåt, får se. Elelr så kanske jag skulle sätta mig o teckna lite... Har vart lite stilla med det nu några veckor, så kanske borde sätta igång igen.. Men har nog ingen bra inspiraton förresten... Kanske borde göra de på tåget till Uppsala, då har jag ju lite tid att slå ihjäl kan man ju säga. Hämta biljetterna idag, känns gött! Med biljetter i handen vet man att det blir av, då är de inte längre bara en tanke. Yeey, ska bli kul :)

Annars händer inte så mycket. Jag håller på att slå ihjäl migsjälv vart jag än går haha, men det är ju ingen ovanlighet. På väg till jobbet halkade jag X antal gånger (skyller på mina skor och inte på min klumpighet haha) varav jag satte mig på ändan en av dessa gånger. Under tiden jag jobbade slog jag handen i en glasruta. Tydligen putsar jag våra klockskåp så bra att jag inte ens ser att det är glas. På vägen hem fick jag en snöflinga i ögat också hah. Kanske inte mitt fel, o kanske inte gjorde så ont, men de va obehagligt! :) O igår, när ja fick bänkhörnet rakt in i låret, jääädrar, de va inte kul. Fatta va ont ja haft idag elelr? Helt blå... buhuu... :) haha, nej ja klarar mig alltid! :)

Nu blev jag väldigt sugen på pizza. Va sjukt längesen ja käkade det verkligen. Men nej, ja ska hålla mig, måste hålla hårt i slantarna!

Tjohoo!

2010-02-10 @ 10:20:09
Vaknade upp med riktigt ont i magen.. Tjohoo, de bästa som finnsss!

La märket till att bänken jag slog i igår efterlämnade ett fett och vansinnigt ont blåmärke på låret.. Tjohoo, de bästa som finnsss!

Ska snart gå till jobbet, fasst jag egetnlgen inte vill idag.. Tjohoo, det bästa som finnsss!


Haha. Skämt åsido - det stämmer faktiskt. Har verkligen NOLL lust att jobba just nu. Magen bara skriker och gör ont.. :( Men ja måste känner ja. De få timma jag jobbar nu i februari kommer jag behöva, om man nu inte skulle hitta nåt jobb direkt. nej, dom har inte ringt än. Kanske idag. Kanske imorgon.. lagom segt att gå o vänta, o vänta, o vänta... Men men, den som väntar på nåt gott, you know :)

okey, internet segar fett idag. Ja skiver o skriver men det tar ett år innan det syns på skärmen. Hmm.. Eller är det datorn mån tro? Fan alltså, hoppas verkligen inte att datorn kommer paja för mig nu. Har varken tid, pengar, lust, eller ork att fixa den just nu. Men men. Väldans vad jag säger "men men" hela tiden, har jag märkt. Men men, what to do man? :)

Hm, just de. drömde nåt väldigt konstigt inatt. Eller kanske inte så konstigt egentligen. Ja va i uppsala o sprang runt på gatorna. Jag försökte komma ihåg gatunamnen och de olika ställena så att jag kunde lokalisera mig sen. Sprang in i en Gina-butik där en dam stoppade mig och tvingade mig att plocka upp hennes glasögon och följa henne ur butiken. Hmm... Sen va ja helt plötsligt i en lägenhet där Rosse (min chef) stod. Då fick jag ett samtal från andra Ur&Penn i Sthlm (där jag sökt jobb) men det gick inte att svara! Knapparna funkade inte och det kändes som de va på liv och död verkligen! Haha... Sen vaknade jag. Så ja fick inte reda på om ja fick jobbet eller inte haha.. Skumt det där med drömmar alltså.

Jaa. Annars då? Händer inte så mycket här nej. Jag bara sitter och drömmer mig bort under dagarna, vill till Uppsala NU! Bort bort bort härifrån. Men de är snart dags, så de är bara att hålla ut. Ska bli grymt kul, nöff nöff! haha.. Herregud, min humor är bottenlös haha... Men så är det. När ja kommer hem idag måste jag skriva om mitt CV from scratch, de försvann ju med alla bilder jag hade på datorn.. Men de ska nog gå bra. Får alltid beröm för mitt CV, att det är väldigt proffessionellt och stilrent, så det ska nog gå bra :) Måste ju söka lite fler jobb, ifall att liksom.

Well well nu är det strax dags att dra. Kanske skulle ta o fixa frillan iaf så man ser något mänsklig ut idag. Vill ju inte skrämma bort alla kunder heller hehe. Vad ska ni hitta på idag?

Ha en fin dag peeps, smell ya later!
________________________________________

Dagens låt: No Air - Chris Brown & Jordin Sparks (wunderbar duett!)


Rewind

2010-02-09 @ 14:29:52
Åååh... Är inne i en period av gamla sköna ballader. Älskar att bara ligga o blunda och låta tankarna flyta iväg. Fy fan va bra jag mår alltså! Kanske inte just idag, är fortfarande lite dålig, men jag menar mentalt! Ärligt talat! Är uppe och flyger runt bland molnen just nu, känner att jag klarar av precis allt! Underbart..

Truly, Madly, Deeply - Savage Garden
Underneath Your Clothes - Shakira
Manhattan from the Sky - Kate Voegele
Hero - Mariah Carey
m fl.  m fl...

Kan inte säga mer än att det är underbara människor runt mig som får mig att vara så lycklig just nu ♥. Det här trodde jag ju verkligen inte om mig själv för en månad sen kan jag lova er. Jag är bara helt... lyrisk... Nöjd med tillvaron, lycklig för allt jag har i livet även om det inte är speciellt mycket.. Känner att mitt nya liv verkligen kommer bli bra. Jag antar att det verkligen finns en mening med allt, och att man måste ta sig igenom en den där tjocka väggen innan man kan se det. Jag tror verkligen att det är så.

Åh jag är såååå glaaaaad! Jag går och ler hela tiden, skrattar högt för mig själv när jag är ute o går så folk tror väl det är nåt fel på mig haha, känner att den här flytten kommer bli SÅ JÄVLA BRA! Ursäkta språket, men jag kan inte uttrycka mig på ett bättre sätt.

Finns en speciell person som jag vill tacka för detta, som verkligen lyser upp min vardag just nu. Eller alla andra dagar också för den delen. Jag är dig evigt tacksam för att du dragit ner mig till verkligheten igen, fått mig att krypa ur det där skalet och fått mig att verkligen se framåt. Du får mig att le av blotta tanken och känna att allting kommer verkligen bli bra. Tack underbara du! Du vet vem du är. ;) ♥

Aaah... nu ska jag nog ta och laga lite mat. Orkar egentligen inte, men ja måste - ska ju ha matlåda med till jobbet imorgon, som jag verkligen hoppas att jag är kry nog att gå till. Vill verkligen, är så sugen på att jobba just nu!

_________________________________

I'll be your dream, I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love be everything that you need.
I love you more with every breath truly madly deeply do..
I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on a new beginning,
A reason for living. A deeper meaning. Yeah...

 


Verkligen, verkligen, verkligeeeen... onödigt.

2010-02-08 @ 12:21:16

Hmpf.. Idag är inte min dag känner jag. Eller, vilken är min dag egentligen? Inte många på senaste iaf! Vaknade upp med världens dyngförkylning och sprängande huvudvärk. Blää. Ja som skulle jobba med underbaraste Hanna och Malin idag... Men icke. Jag får va hemma och kurera mig istället. :( tråkigt. Just nu vill jag bara vara på jobbet så mycket som möjligt, slippa sitta hemma, bara få vara ädr o glömma allt annat runt omkring. Men de går ju inte..

Nej. Istället har jag fått tänka om. Har suttit nu och tankat hem ett par filmer (schhhh... det pratar vi inte om....) så jag ska lägga mig i soffan och kurera mig hela dagen. Har iaf fått i mig lite frukost idag, så de är ju bra! Heja mig! Blev en skål vaniljyoghurt, ett stor kopp te och två mackor med ost och gurka. Känner mig duktig, jag har inte vart den bästa på att käka på senaste :S Men men. Så är det.

Det är ju så att fler och fler ramlar in på den här bloggen varje dag märker jag, vart kommer denna uppständelse ifrån kan man ju undra? o inte en jäkel som lämnar kommentarer helelr haha, de är dålg stil! ;) Nej då. Men ja ätnker ändå tipsa om en grej. Typ varenda kotte i universum har väl Facebook vid det här laget, så ja tänkte tipsa er att gå med i en grupp som jag skapat nu imorse. De senaste dagarna har det blivit en del tänkande på det här emd kärlek, och den uppkommande Alla Hjärtans Dag nästa vecka. Jag tycker ju att det är lite överskattat att ha en speciellt utsedd dag för att visa kärlek, när vi borde visa det MER, och OFTARE - Varje dag! Så jag tycker att alla ni som går in här, ska gå in på sidan och bli fans av denna gruppen. Jag tror ändå att det är något alla kan hålla med om - att vi borde hylla kärleken - varje dag!

Klicka på länken för att komma till gruppens sida.
VI SOM INTE BEHÖVER ALLA HJÄRTANS DAG FÖR ATT VISA KÄRLEK!
Sen är det bara att logga in, bli medlem, och ragga upp alla dina vänner så att gruppen kan växa!


Nej, hörrni. Nu ska jag dra igång en rulle, dricka mer te (honung förståss!) och bara krypa ner under täcket... Brrr! Ciao!

___________________________________________

Dagens låt: Run to the Hills - Iron Maiden  <---- Yeeeeeeah!! Grym låt!

 


Merde!

2010-02-07 @ 15:05:56
Gaaaah, aaaapaaaa!

Blir helt galen. Min dator är paj. Eller var. Eller är kanske fortfarande - förhoppningsvis inte! Imorse skulle jag installera ett nytt antivirusprogram men hela datorn hängde sig! Fattade nada och fick starta om , men de gick inte alls så bra, de bara hängde sig igen! Så ja tänkte omformatera datorn så att ja inte förlorade alla filer (fick sen reda på att det tydligen int eheter omformatering då... ja kudne visst inte så mkt som ja trodde!) men de funkade inte så ja fick göra en hel systemåterställning till fabriksursprung. Nu är allt borta... ALLT verkligen. Musiken och filmer o så hade ja på en extern, men bilderna... fan... Inte glad just nu alltså. Alla bilder från flera år bakåt i tiden. Seriöst, mååånga hundra bilder! Fan, va arg jag är... S K I T ! ! !

Men men.. inte så mkt att göra åt det nu. Blir bara så störd, datorn är ju inte ens 2 månader o så ska nåt sånt här hända.. Grrr..... Jaja. Nu har jag iaf installerat om alla program ja behöver och Office-paketet bland annat. Vilken tid allt ska ta då. Hm.

Igår då. Jo, va ju hos söta Alex o kollade lite melodifestival. Inget o hurra för direkt om ja får säga så, spec när svenska folket skickar vidare Ola och Salem Al Fakir???!! Som vi sa igår, kom fan inte o klaga på att vi aldrig komemr nån vart sen! Usch, man skäms ju nästan. Efter det kollade vi lite på Spindelmannen2 som gik på 3an, och skrattade även till lite klipp på datorn :) Hehe. Det var en trevlig kväll iallafall! :) Tack A!

Idag händer inte så mkt mer tror jag. Bara slappa. Imorgon blir de jobb 12-17.15, ska bli fint de. Jobbar med Hanna så de är alltid kul :) I slutet av veckan blir det förmodligen Uppsala. Har tänkt mig söndag till torsdag eventuellt. Behöver åka upp för lite jobbspaning men även för att få träffa my peeps ett tag. Bort från denna håla, NU TACK! Typ.. Varje ensam dag i den här fjuttiga "lägenheten" gör mig bara mer och mer angelägen om att komma härifrån.

Har en fundering. Är det inte konstigt att när man är sjukt godissugen coh finally tagit sig ända till affären för att köpa godis... är det då inteväldigt underligt att när man väl är hemma sen, och har den där påsen där, så känenr man inget behöv alls? Tycker jag är väldigt udda. Typ som att turen i affären stillade mitt godisbegär - tssss kan ju inte stämma! Hm.. bara en fundering ja hade, om ni va intresserade av att höra den heh..

Hm... inget vettigt att skriva idag känns de som... Äh, får skriva sen kanske. Ciao!

_____________________________________________

Dagens låt: Miss Independent - Ne-Yo

 

Jaha, då va de melodifestival igen då..

2010-02-06 @ 17:46:30
Tycker de känns som de nyaa va ju.. Uuh alla kassa bidrag.. Få hoppas på bättre iår!

Hade förberett mig på ännu en ensam, seg och tråkig hemmakväll  så ser mina dagar ut nuförtiden.. Men ja tog tag i de så nu ska jag till söta Alex o kolla på melodifestivalen med henne och hennes pöjk! Kul! Alex är ju nyaste tillskottet på jobbet (som jag snart lämnar, buhuu.... ) och hon är en riktigt skön o gó tjej! Synd man inte stannar här längre nu när man finally lär känna lite nytt och roligt folk... Men så är livet.. :S De ska iaf bli kul att gå till henne o umgås lite! Kan jag behöva!

Annars då? Jovars, de knallar och går som man brukar säga. Lite ont i magen har ja haft underdagen. Kanske för att jag inte ätit nåt. Har verkligen noll aptit nuförtiden. Ärligt. Ja vet att de inte är särskilt bra men jag försöker verkligen äta även om ja inte är hungrig, men det liksom vill inte. De tar bara stopp. Hanna fällde kommentaren att ja blivit så jäkla smal när ja kom till jobbet idag. Visst, smal är aldrig fel, inte mig emot liksom, kan gärna tappa några kilon till. Men de är ju lite fel tillvägagångs sätt. Mm... Jo ja har märkt det ja med, spec i ansiktet. Men idag höll ja på o tappa brallorna hela tiden.. hmm... well well. det vänder snart. När ja väl kommer upp till uppsala och kommer igång med mitt liv igen, då komemr de bli mer stabilt. I know it. Been there, done that, typ.

Nej. In i duschen kanske innan man drar till Äläx :) Smell ya later! Puss!


Påminnelse till mig själv!

2010-02-06 @ 09:48:41
TA TAG I DESIGNEN PÅ BLOGGEN, DEN ÄR JU SÅ DÖDSTRÅKIG VERKLIGEN......!

Behöver jag nämna att jag är trött?

2010-02-06 @ 09:45:31

Neeej, tänkte väl de. Är g a l e t trött, det är vad jag är. En natt full av överraskningar måste jag säga. Kissade i sängen och.. Haha nej ja skojja såklart :) Nej, ja gick o la mig tidigt för ja va rätt trött plus att ja inte hade nåt bättre för mig. Läg ovh smsade med ett tag o sen somnade jag. Efter ett tag vaknade jag upp, kallsvettig, kudden dyblöt i tårar.. Kommer inte ihåg något av drömmen nu på morgonen, annat än at jag var livrädd och hjärtat pumpade i femhundra! Men men. Jag lyckades somna om, men väcktes snart av att grannen på andra sidan väggen kom hem. Klockan var sisådär halv fem elelr så.. Vet inte vad hon gjorde riktigt men fan va de lät! Rev hela stället typ.. Jag morrade tyst för mig själv och nån halvtimma senare somnade jag om. Sen vaknade jag vid sextiden IGEN, och då pallade jag inte mer, så ja gick upp. Drog på en film och nu sitter jag här och ska snart knalla till jobbet.. puh.. som sagt, behöver jag nämna att jag är trött?

Jobb va de ju. Ska jobba med söta Hanna idag, så dagen går forhoppningsvis fort, brukar göra det när vi två jobbar. Tänkte ev knalla dit lite tidigare, börjar ju inte förän elva egentligen, men snäll som jag är vill jag hålla henne sällskap. 

Upptäckte till min fasa att mjölken va slut (!!) imorse när jag skulle käka frukost! Nooooooo! Måste köpa ny efter jobbet... G å r  i n t e  u t a n  m j ö l k ! Så jag fick ta ett glas saft för ja orkade inte koka te.. haha, vilka problem man har.

Jo just de, skulle berätta för er om det där jobbet ja sökte i Haninge? You know, Ur&Penn. Jo, dom ringde igår. Verkade inte helt överlyckliga, dom trodde inte de skulle funka för på nåt vänster hade dom fått för sig att det skulle ta mig 2 timmar till jobbet = 4 timmars resa varje dag. Neeeeeeeej, sa jag, det har jag ju kollat upp (för det hade jag ju). Tar ju en halvtimma med direkttåget till centralen och sen 24 minuter med pendeln. Så nu ska dom tänka om igen :) 1 timme i resväg är ju ingenting, det kan jag ju lova att de flesta av alla hundra som pendlar där varje dag har. Hon lät väldigt glad är jag berättade detta iaf och sa att hon ska prata med "Jörgen" igen så fort han kommer dit i början av veckan :) Så ni får fortsätta hoppas för mig ett tag till, and so will I. Orka, ja hade väl inte sökt ett jobb som tagit mig fyra timmar i resa vaje dag? Njaaaaae, tror inte de. Hejdå privatliv typ. Seriöst, ni aaaaanar inte va underbart det skulle va om jag fick det... Ååh.... Ja vill, ja vill, ja vill!! (känner mig som en liten unge som inte får som jag vill!) ehhe. 

Hm, vad har jag mer för kul att berätta... Hmm... hhhhhhmmmmmmm... Kommer inte på nåt, hjärnan fastade på Hundens och kattens dagbok. Haha. Vet ni vad jag snackar om? Ja, en del av er gör det. Och ni som inte gör det, kolla upp det. Jag lovar, det här klippet (berättelsen) golvar mig every time! Så underbart verkligen, helt otroligt, Ja önskar att jag hade kommit på den ahha, då hade ja dött av skratt. haha, får så ont i magen bara ja tänker på den, för att inte tala om mina kinder OH MY GOD vilken kramp! Aaah, här har ni den iaf, om ni vill se. Jag kollar på den minst 4 gånger om dagen, och är man nerstämd finns ingen bättre  medicin :) Love it!

Hahaha! Underbart! Bäst av allt är att dom bara tokskrattar och bryter ihop där i bakgrunden! Haha... Åh!

 

Nej, nu mina damer och herrar är det dags att dra på dojjorna och knalla iväg. Efter jobbet blir det som sagt lite handlande och sen hem o slappa. Note till migsjälv: köp godis! hehe, hade världens craving efter det igår men orkade inte gå haha.. vilket ilandsproblem. :)

Ha en fin dag! Ciao

______________________________________________________

Dagens låt: Here - Rascal Flatts


I´m Moving On!

2010-02-04 @ 20:41:52
I've dealt with my ghosts and I've faced all my demons
Finally content with a past I regret
I've found you find strength in your moments of weakness
For once I'm at peace with myself
I've been burdened with blame, trapped in the past for too long
I'm movin' on

I've lived in this place and I know all the faces
Each one is different, but they're always the same
They mean me no harm, but it's time that I face it
They'll never allow me to change
But I never dreamed home would end up where I don't belong
I'm movin' on

I'm moving on
At last I can see life has been patiently waiting for me
And I know there's no guarentees, but I'm not alone
There comes a time in everyone's life
When all you can see are the years passing by
And I have made up my mind that those days are gone

I've sold what I could and packed what I couldn't
Stopped to fill up on my way out of town
I've loved like I should, but lived like I shouldn't
I had to lose everything to find out
Maybe forgiveness will find me somewhere down this road
I'm movin' on
I'm movin' on
I'm movin' on

I´m Moving On -Rascal Flatts

___________________________________________

Fan va galet bra allt känns just nu. Önskar att det alltid kunde kännas såhär. Allt känns så bra, så perfekt, så underbart. Känner verkligen att jag kan gå vidare nu. Halvligger i soffan och sjunger som om jag aldrig sjungit förr. Helt galet! Vart kom den här energin och livsglädjen ifrån? Jag vet. Människor som visar mig att livet inte är värt att deppa igenom, som visar att det finns något mer vid horisonten än livets slut. Det finns så mycket mer! Kan inte förstå hur jag kunde känna att mitt liv var så slut, när det egentligen bara börjat! :) Helt underbart. Nu kör vi för tusan! No regrets!



Det taaaaar sig!

2010-02-04 @ 11:18:00

Morrn morrn! Nyss vaknat? De har jag. Mmm...underbart att få sova till, aah, nästan elva idag. :) Hehe. Jag retas inte alls ;)

Ni som läser här inne, som btw blivit bra många under den senaste tiden, vet att jag inte direkt varit nån muntergök den senaste månaden. Allt har vart upponer o jag har inte vetat varken ut eller in. Har inte pallat med allt som hänt, inte hunnit tänka, inte hunnit reflektera över situationen och främst inte hunnit bearbeta den, för jag har nog inte riktigt fattat vad som hänt än. Men vet ni vad? Nu kommer det vända. Jag har bestämt mig, en gång för alla, att bara se framåt nu. The old Sofia is back med stormsteg! De här kommer bli skitbra, det kommer det, de måste det! Så nu tänker jag inte deppa ihop längre, de får va slut med det nu. Take control over your life, woman!! :)

Igår hände nämligen nåt som fick mig att tänka om ordentligt. Ni vet ju alla att flytten till Uppsala nu är ett faktum, att det faktiskt blir av. Om mindre än en månad - shit de är ju snart! 1e mars går flyttlasset mot kallare trakter, o de känns faktiskt riktigt bra nu, för första gången på länge. Jo, jag letade lite jobb i Uppsala - finns en del men kanske inte de jag just vill jobba med. Nu va ja ju ändå beredd att ta vadsomhelst just för att få komma igång, skaffa sig en liten trygghet så man inte bara sitter där sen ni vet. Men så fick jag tipset av en störtskön människa att söka i Stockholm också. Varför hade jag inte tänkt på det för? Totalt hjärnblockerad eller vaddå. Visst, det innebär ju en liten resa till och från jobbet, men hey, va gör det så länge jag drar in lite cash, mår bra och får träffa människor? Nej just det, ingenting.

Så jag gick in o sökte på Sthlm´s län och första jag såg ploppa upp va en annons från Ur & Penn! Men hallå!! Fatta vilken tur eller.. Hade jag inte sökt på Stockholm hade jag aldrig sett det. Detta är en Ur&Penn butik som ligger i Haninge som är en tjänst på 60% typ. Ja ringde upp dom direkt och sa att jag ringde från Växjöbutiken och ska flytta upp, o att jag var väldigt intresserad! Butikschefen blev väldigt positivt överraskad och allt hon sa i vårt samtal var superlativer. Hon skulle prata med sin regionchef coh återkomma snarast. Fattar NI, va underbart det vore om jag fick stanna kvar inom Ur&Penn? Bättre jobb finns inte! Älskar verkligen mitt jobb, att få träffa och serva så många människor, va en positiv del i folks vardag ni vet. O ja va så ledsen att ha behövt säga upp mig här, för som sagt, jag älskar verkligen jobbet. Det är den enda plats på jorden jag mått bra på de senaste månaderna. Så just nu bara hoppas, hoppas, hoppas jag på att jag får detta. Det lät lite som en sealed deal redan i telefonen, men man ska inte ta ut segern i förskott. Jag bara hoppas att nånting går min väg just nu, kan verkligen behövas!

Så många problem skulle lösas. Jag skulle slippa den där feta orosklumpen i magen och verkligen kunna se fram emot mitt nya liv däruppe. Så ni som läser detta, håll tummarna och allt annat för min skull nu, capish??!

Aaah... Vilken vändpunkt, blir ju helt slut av lycka. :) Hela dagen (kvällen) igår kunde jag inte sluta le och skratta, för det kändes så otroligt skönt att vara på rätt väg igen. Nu finns allt där. Jag har boendet klart, jag har flyttlasset klart, jag har jobbet klart (så gott som iaf! fan, ta inte ut segern i förskott va det ju!), jag har mina underbara vänner där uppe som jag vet kommer finnas vid min sida oavsett vad som händer. Jag är så redo att starta om detta liv och göra det bästa av det. Den sista pusselbiten är snart på plats!

Ja. Idag då? Händer inte så mkt nej. Njuter av att vara ledig faktiskt, brukar jag inte göra för ja har oftast inte nåt att göra. Har jag iof inte nu helelr haha, men ändå. Sitter just nu och sipprar på lite O´BOY (!) Mmmm... inte bara O´Boy helelr, utan mjölk i all dess ära! FINNS DET något godare än iskall mjölk  eller? Nej, ja tror inte det. Skulle inte kunna leva utan mjölk, o fanns det inte skulle jag bannemig utvinna egen från migsjälv hahaha! Nej, va äckligt. Nej men seriöst. drick mjölk o bli starka! Tänk när ni blir gamla och sitte där med benskörhet o inte kan gå en meter utan att bryta benen av er, då komme ni ångra att ni inte drack med mjökl i er ungdom :) Haha, så just do it! :)

Nu ska jag gå ner io ta en dusch, kanske ett bad. haha, igår när ja skulle bada i den där jaccuzin så fattade jag inte hur man skulle starta den, så ja tryckte på en knapp o det brjade sippra ur de där hålen ni vet. Då vred ja på lite mer o då började de spruta som tusan ur den där vanliga handduschen som sitetr på kanten! Shiiit va de sprutade, kunde inte på stopp på den.. Blötte ner hela jäkla badrummet hehe... oops! Men nu vet jag vad jag INTE ska göra iaf.. haha.. Klant ja är alltså! Jaja, sen ska jag iaf sitta o vänta på att dom ringer, om dom nu gör det idag, men ja tänker vänta iallafall. och sen ska jag ringa en störtskön människa o snacka lite! Fördriva tiden på bästa möjliga sätt helt enkelt..

Aaah men.. Ciao så länge då!

_____________________________________________________


Dagens låt: Waiting on the world to change - John Mayer


Det kommer gå bra...

2010-02-03 @ 11:26:18
"Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra...Det kommer gå bra................"

Detta var det första jag intalade mig imorse när jag vaknade. Är så trött på att börja gråta så fort jag tänker en tanke. Det är inte så man ska behöva känna inför framtiden. Jag har nog äntligen accepterat att det komemr vara rent åt helsike jobbigt när jag är kvar här, men när jag väl kommer upp. Då kommer det bli bra. Det måste det.

Så nu har jag alltså vaknat för dagen. Planerna idag är inte så många, det är dom aldrig nuförtiden tycker jag. Ska bara ta det lugnt, as always. Hittade en bra sida igår på nätet, där man kan kolla på tp alla serier som finns, skitbra, gratis online. Igår kollade jag på One Tree Hill tills jag tuppade av haha, och idag har jag planerat att kolla in Prison Break. Har aldrig sett ett enda avsnitt av det, men hört en massa bra, so it better be! Innan det ska jag dock ta mig ett bad och slänga in lite tvätt under tiden. Skulle badat igår men de blev så sent så ja struntade i det.

Har nyss ätit frukost också - ljummen baguette med ost och tomat, samt ett fett glas med O´Boy. Finns det nåt godare än O´Boy eller? Nej ja tror inte att det finns nåt godare än O´Boy. O´Boy. O´Boy... Bara lyssna på ordet - O´Boy... Mmm... Jag gillar verkligen O´Boy. Åtminstonde en kille som jag vet alltid kommer finnas i närheten, haha ;) Hade lite extra kul ed baguettänden också. Tänk så mycket kul man kan ha med en baguette och en penna :) Kolla in mitt extremt sexiga smile nu på morgonen, nyvaken o allt :)

 

Jaa, den bjuder ja på. Helt nyvaken, mörka ringar under ögonen, håret i en enda röra och ögon som typ sticker ut ur huvudet. Men men. Kan ju inte va snygg jämt heller! :)

Nu får ja ta tag i dagen här... Smell ya later!

_________________________________________________________

Idag lyssnar vi på en stor favorit: Feels like Today med Rascal Flatts. Lyssnar man på den så känner man verkligen att allt kommer bli bra. Att snart händer det, ni vet. Det gäller bara att hålla ut. Inte min bästa sida, but I´m hangin´in there!


Blir ju tokig!

2010-02-02 @ 13:19:14

Åååh.. Idag är en sån där dag igen. Inget känns bra verkligen. Får fasiken whiplashskador av mina egna humörsvängningar! Konstigt med tanke på att jag aldrig vart en sån som har humörsvängningar överhuvudtaget.

Idag har jag jobbat på morgonen igen. Blir alltid helt konstig när jag går upp tidigt, och jag vänjer mig aldrig. Det är väldigt märkligt. Blir jättedålig i magen och mår apa när jag går upp innan nio. Konstigt, men de försvinner efter ett tag. Som sagt, jobbat ja. Skyltade färdigt denna minikampanj och de tog i princip hela mitt pass. Tycler det är väldigt roligt att skylta, för man kan gå där i sin egna lilla värld o bara pyssla. Sånt som jag tycker om. Ännu roligare är det att inventera (jag är förmodligen den enda i världen som gillar inventeringar) för man kan bara sitta där bak på lagret, räkna batterier, klockarmband och andra saker som tar en evighet. Men man sitter där, tyst, inga ljud, inget prat, bara jag och mina tankar. Man liksom glömmer bort tid och rum och det är så otroligt skönt tycker jag. Förra inventeringen stannade jag kvar efter jobbet och inventerade massor själv, för ja tyckte de va så skönt. När dom andra kom nästa dag va typ allt klart, ja hade inventerat flera timmar så vi blev klara en hel dag innan vi skulle va det. Hehe. Chefen vet att jag stannade kvar några timmar, men inte hur många, moahah... Men de va så skönt att bara sitta där, betalt eller inte.


At work a while ago...

Jo idag då. Allt har bara känts sådär pissigt. Jag har känt att jag inte har kontroll över mgsjälv, och över vad som händer. Jag hatar att inte veta vad som komemr ske. Typ det här emd flytten. Nu är ju en del fixad, boendet. Men att inte veta hur man kommer upp, hur jag ska få med alla grejer, hur det komemr gå med jobb.. et gör mig tokig! Jag vet att jag inte borde oroa mig, alla säger att de komer ordna sig och det komemr det säkert också. Men att inte veta tar ju livet av mig! För TÄNK OM!? Ingen kan ju veta.. Då står jag där.

Typ bara en sån här sak som med flyttbilen. Johannes kommer ju hjälpa mig upp, och han säger hela tiden att jaaa jaaa det löser sig. Men jag kan inte känna så förän jag vet att det är bokat och klart. Ååh... Tror jag komemr må såhär ända tills allt är klart, Tills jag är däruppe, har alla mina saker och verkligen kan börja om.. Först då komemr jag kunna bearbeta allt det här ordentligt.. Hoppas jag iallafall. Jag vill verkligen inte må såhär längre. Jag vill börja må bra igen, träffa nya vänner, få igång jobbandet och bara bli jag igen.. Det känns så sjukt långt borta bara..

men men. Idag tänker jag iallafall ta ett bubbelbad! Nämnde jag det? Att här i huset finns en stor fet jaccuzi som jag och min granne delar på. Så ikväll när hon gått till jobbet (hon jobbar natt) ska jag smyga ner och sitta där, ostörd, och bara softa. Kan vekligen behövas. Fast jag är lite rädd för mig själv just nu, det är ju när man är ensam och tar det lugnt och inte har nåt för sig som tankarna komemr.. de onda tankarna, moahhaha! Nej. fy. Nu ska vi inte va såna. :) Aaah.. denna månaden komemr gå såååå långsamt verkligen..

Åh så långa inlägg det blivit här i nystarten. Känns faktiskt riktigt skönt att bar askriva av sig ibland, även om jag inte kan skriva precis exakt det jag egentligen tänker... Det vore nog lite väl mycket ibland haha..

Nej. Lite mat kanske skulle sitta bra?
___________________________________________________

Dagens låt: What A Feeling - Flashdance (fy på mig för jag har inte ens sett filmen, men jag VILL!! Älskar allt som har att göra med musikaler!)


Inga kommentarer...

2010-02-02 @ 07:36:49
...kallt... trött... en take-awaymugg med te... och off to work it is... SEN ska jag hem och sova lite till. Ussh...

What´s happenin´?

2010-02-01 @ 20:10:11
Jaa. Idag har det änt grejer. Eller det började väl igår.

För någon dag sen la jag ut en annons på blocket om att jag söker lägenhet i Uppsala. Orkade inte leta mer, de fanns ju hur mcyket som helt men minst 50 pers i kö på varenda rum/lght ja ringde på.. Så ja orkade inte leta längre, tänkte att det får väl komma till mig ist. hade nästan gett upp hoppet när jag fick en del svar. Det va en hel del skumma typer alltså. Som ni såg av inlägget jag la upp igår, så erbjöds det en hel del annat ist för hyra. Vidrigt måste jag säga. o det va inte den enda. En kille ringde och verkade helt okey, bodde med ett gäng tjejkompisar o ja tänkte att visst de kan ju va okey. Lär man ju känna massa nytt folk också. Sen helt out of the blue började killen prata om att ja inte får va blyg utan måste va social och öppen. "Det händer ju att vi duscha tillsammans, och ibland låter nån av tjejerna komma in o sova med dom så har vi lite okontrollerat sex..." WHAT??! Helt sjukt. Ja sa att jag skulle tänka på det, men självklart var det redan färdigttänkt. Ville bara inte va otrevlig, vet inte riktigt hur man ska hantera det där. Sen ringde en annan kille som också verkade helt okey, han hade en lägenhet som han hyrde ut till två tjejer - lesbiska. Fine tänker jag, ja bryr mig inte om vilken läggning dom har. Sen började han prata om att han brukade komma hem på helgerna och de va en hel del nakenspringande i den lägenheten också visade det sig.. Ärligt talat, va rä det för folk? Vill jag verkligen bo i Uppsala med alla dessa pervon? Hm.....

Men mitt ljus  gick upp när en tjej ringde mig. Hur trevlig som helst, hade en liten etta med kokvrå till mig i en villa i lugnt område. PERFEKT! 20 min gång till stan ungefär, också PERFEKT. Hon va hur gó som helst och trots att vi bara pratade över telefonen så klickade det direkt. Hon sa detsamma, att guuud va skönt det känns, det här känns verklgen bra. o de gjorde det :) Så vi bestämde att den 5e mars flyttar jag upp, hon har fått deposition och allt är klart. Känns skönt. Nu är vi på gång.

Så då va vi inne på det andra jobbigt. Jobbet. Jag til jobbet imorse med gråten i halsen ärligt talat. Jag älskar verkligen mitt jobb! Det är helt sjukt kul! Underbara människor (även om man kanske har sina tvister ibland, men vem har inte dte då?) , träffar massor med folk hela dagarna! Det är idylliskt, och jag älskar det verklgen. Utan tvekan det bästa och roligase jobb jag haft. Så det kändes jättejobbigt att säga upp sig, spec när jag vet att det redan krisar lite på personalfronten... Men ja va ju tvungen. Att trivas bra på jobbet, men inte utanför räcker liksom inte... Men chefen va helt underbar idag mot mig. Ringde upp Ur & Penn i Uppsala och sa att jag ska flytta dit så om dom behöver hjälp så finns jag. Fick prata med deras butikschef och hon sa att ja bara ska komma in när ja komemr upp. Behöver inte alls ta med CV elelr nåt, så skulle vi klura ut nåt. Blir väl inget jobb som här, men iallafall att man kan få va lite stand-by och hoppa in då o då när dom behöver hjälp. Så underbart snällt av dom båda. Så det tackar jag för.

Aah, sen då. Jo, då va ja ju tvungen att säga upp lägenheten här också. Jobbigt.........! När man precis har skrivit på o allt.. Hade nog trott att jag skulle stanna längre, för lägenheten i sig är väl helt okey, även om det inte finns en diskho haha... Men jag tog mod till mig coh gick ner o pratade med dem. Så underbara människor! Jag känner dom knappt o ändå stod dom där med öppna armar för att krama om mig, dom såg ju att nåt va fel. Jag förklarade att det inte alls är dom elelr lägenheten som det är något fel på, utan att det är resten. Att jag inte klarar av att vara här, att jag var tvungen att flytta. Dom förstod, kramade om mig och sa att om det är något är det bara att komma ner,. Dom ska försöka göra det så bra som möjligt för mig, och redan informera folk som tidigare tittat på lägenheten att den nu finns ledig, från och med 5e mars. Så snällt av dom verkligen. Så kanskeslipper jag dubbel hyra... Hoppas hoppas.

Så NU, sitter jag här och tar in hela dagen. Känns så sönt att det verkligen är på gång nu, att jag är påväg. men samtidgt känns det verkligen tråkigt och lite jobbigt, Detta är min 4e flytt på 3 år! Ja vill inte flytta mer nu.. Så jag hoppas att Uppsala är så rätt för mig som jag tror. Hoppas. Den enda klumpen som är kvar i magen nu är det här med jobb däruppe. Har mailat X antal företag idag om olika sorters jobb för att låta dem veta att jag kommer upp och är intresserad. Jag kan inte föreställa mig hur det går om jag inte lyckas hitta nåt jobb, utan står där om ett par månader.. Så jag hoppas verkligen att det går vägen, är jag inte värd det? det tycker jag. Jag är en godhjärtad och snäll människa som fått långt över min beskärda del av olycka här i livet. Nu är det väl min tur, eller hur? Det tycker jag iallafall.

Nej. Nu ska jag ta en dusch, och sen ska jag försöka få i mig ngt att äta. Sen ska jag sova sova sova tills sjutiden imorgon då jag måste dra till jobbet. Skyltning på G. Men de vore trevigt om man fick sova nåt inatt. Igår kunde jag inte sova, och det gjorde så ont att ens blunda för mina ögon var så svullna och ömma efter all gråt. Men nu vill jag inte gråta mer, vill inte. Nu SKA det gå framåt. 

________________________________________________________

Dagens låt: Whatcha´Say - Jason Derulo

 

RSS 2.0